דיווח עדכני הייתי אצל טופז שאטו ספא עבדה שם לבד לחלוטין ככה שההרגשה דיסקרטית מאוד וזה מעולה
האמת? התחלה קצת נבהלתי שהיא פתחה את הדלת קצת מהמראה... אל אחרי שיחה קצרה למדתי אותה והתחרמנתי עליה...
נתחיל מהממאסג... האמת? מעולה.רגליים ידיי גב שכבה עליי עם התחת היה מעולה
הפכה אותי אחרי 10 דקןת...מרחה עלי שמן ונתנה לי למרוח עליה גוף מדהים חזה מעולה תחת מדהים גוף על גבול השלמות.
התחיל הבודי היה פשוט מעולה אבל מה? יותר מידי טוב לא יכלתי להתאפק מרוב השמן והחיכוך גוף אל גוף כולל העברה של הזין שלי בין החזה היפה שלה שמעו. זה נגמר לי מהר מידי......... לא יכלתי להתאפק והשפרצתי.
המחיר טוב 160 לחצי שעה.. אני בפועל הייתי שם איתה בערך 22 דקות שזה קצת מבאס...... אבל גם לי יש אשמה למרות שלאומת מריאנה מפואבלו למשל זה לא היה קורה והייתי מקבל את מלוא הזמן גם אם גמרתי. קיצור זה לא היה תיקתוק אבל היא לא התנגדה לגמירה המוקדמת.
העניין הוא כזה אני חדש פה ובתחום היא כולה השלישית שלי.
הבעיה שהתחלתי ברמה הכי גבוהה שאפשר.. מריאנה
אחרי זה הלכתי למורן התמנייה מהיאקוזה
ועכשיו טופז
לא נראה לי שיש בחורה שיכול לפנק כמו מריאנה בארץ או אפילו בעולם אי אפשר יותר מזה..
גם טופז מעולה אבל שוב צריך משמעת עצמית ולעצור לפני הגמירה בזמן כי אם לא מצידה שתצא אחרי 4 דקות גם.
לפני הייתה מקלחת חמה מעולה המקום חמוד מאוד ודיסקרטי
מחיר נוח מאוד ומפתיע
יצאתי עם רגשות מעורבים......... אבל שוב התחלתי ברמה הכי גבוההה שיש(לדעתי) ככה שקשה מאוד להשוות אליה
מי שיש שאלות אשמח לענות ולתרום ככל האפשר