כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 15 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

141
אני נורא מסכים לגבי ליסה. לפי דעתי יש לה גוף ממש טוב, אבל השירות שלה ככה ככה, היא עושה מסאז עלוב, אחר כך בודי סביר ואז הרפייה כאשר היא תופסת לך את היד שתגע לה בדגדגן. מתוך 40 דקות שמובטח אני זוכר שאולי הייתי אצלה 10 דקות. אני לא יודע אם אמילי אותו הדבר כמו בהתחלה אבל אני זוכר שהיא ממש השקיעה ונתנה 40 דקות וגמרתי פעמיים.

142
אני רוצה להוסיף ולומר שלפי דעתי ישנו זלזול במילה מסאז. הבחורות שמבטיחות שתקבל מסאז מושקע ואחר כך הרפייה לא מבינות שאתה גם רוצה לקבל מסאז נחמד ואיזה טיזינג לפני הגמירה.
אני רוצה לציין שעד היום מאוד נהניתי מיובל, ליזה ובעבר נורא אהבתי ללכת למילנה שקיבלה ברמת גן, היתה זורמת בטירוף. חבל שאין עוד בחורות מהסוג הזה.
דרך אגב בלי קשר בדיוק נזכרתי שאני כבר שנים לא הולך לזיין בחורות במכוני ליווי או משהו דומה, אבל פעם הייתי הולך קבוע לדירה בזבוטינסקי 100 או 101 בתל אביב שהיו שם בחורות כוסיות בטירוף, שבשביל 200 שקל היו מתחרמנות ברמות שלא הכרתי. היום אתה משלם 200 שקל ואתה אולי תהיה בדירה 15 דקות כולל מקלחת.
רוב הדירות נורא מזלזלות בכסף שמשלמים להם ועושים טובה שהם נותנים שירות, הבחורות היחידות שעושות משהו נחמד זה אלה שציינתי ואני בטוח שיש עוד כמה שמשקיעות.

lover19822013-02-15 13:45:23

144
[QUOTE=צעיר לנצח]WOW היקר,

למה חשבת שתקבל שרות סביר?

הרי איך שמתפרסם כאן פוסט חיובי על מישהי, מייד המקום מוצף בלקוחות שמוכנים לשלם את המחירים המופרכים שהם מבקשים.

אני מזמן הבנתי שאני יכול לקבל שרות מצויין ב 150 ש"ח וליפול נפילה כואבת גם ב 500 ש"ח (וגם יותר).

אז למה לשלם מחירים מופקעים?

[/QUOTE]

בשורה התחתונה לא הבנתי אותך האמת.

מה קשור מקום מפוצץ לשירות לקוי?
אלכס ואמילי נותנות באותו מקום שירות יחסית טוב. כך שאין קשר למקום עצמו. ולא למחיר. ולא לדיווחים כאן.

147
לא יודע מה לגבי שאר הבחורות אבל השבוע ביקרתי שוב את אלכס ונשארתי ללא מילים.
חששתי דווקא להיפגש איתה בהתחלה כי חשבתי שאחרי שעברו 3 חודשים מהפעם הראשונה שהייתי אצלה היא בטח נשחקה, אבל במהרה התבדתי, היא פשוט הטריפה אותי הפעם, המסא'ז השתפר והבודי היה ממש מעולה וכמובן היא גם הייתה חברותית מאוד, באופן כללי הייתה הרגשה ממש מצויינת של GFE.
כרגיל היייתה קצת בעיה בתיאום עם המזכירה, קבעתי ל 13:00 וכשהתקשרתי מהסביבה ב 12:30 נאמר לי שהלקוח שלפניי החליט שהוא רוצה שעה ואם אני עדיין רוצה אז אפשר לבוא ב 13:20, החלטתי שאני מחכה ואכן נכנסתי בשעה הנקובה.
אה וכן... כפי שמחפש מציאות ציין, חודש הבא הם עוברים לת"א לדירה גדולה יותר וכנראה שיביאו עוד בנות, נשאר רק לקוות שהשירות ישאר אותו הדבר והמחירים כמובן.
אני בכל אופן את אלכס לא מתכוון להחליף בקרוב.
A man's gotta do what a man's gotta do

148
[QUOTE=wow]

[QUOTE=מחפש מציאות]
מספר הטלפון שלה 0528-405055

[/QUOTE]

[QUOTE=סאני קפואלה]
מכיוון שבשירשור הקודם פירסמו טלפון, אז אני מניח שזה בסדר. אעשה זאת גם כאן: 052-8405055.
[/QUOTE]

המספר שרשמתם לא המספר שמופיע בפרסום שלה ...

בפרסום מופיע 050-8405055

מישהו יכול לעשות סדר?

בכל מקרה, 2 המספרים לא זמינים ב-24 שעות האחרונות...

[/QUOTE]
נראה לי שזה המספר הנכון...052-8405044
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”