כ עיסוי מלפית דתיה צעירה - דף 16 - סקס אדיר

עיסוי מלפית דתיה צעירה

151
אני ממש לא מעורה בתחום, קורה שפעם בשנה-שנתיים אני מחפש פורקן מהיר אצל נותנות שירות כשבשטח האישי שלי יבש מבחינת מוכרות. תקחו את זה בחשבון אם זה משנה משהו חיוך.

קראתי את ההודעה הזו בלילה, התלבטתי מאוד אחרי שקראתי את התגובה של "elikoko" בעמוד הזה, אבל בספונטניות שלחתי לבחורה סמס היום בצהריים, ואחרי מענה מהיר בהודעות קבענו אצלהלשעתיים מאוחר יותר.
הגעתי בזמן, וכשפתחה את הדלת נשמתי לרווחה Tongue! כמו שרשם elikoko בסוף, כל אחד והטעם שלוקריצה.

מראה: לא כוסית על, אם זה מה שאתם מחפשים. יותר כמו השכנה שגרה ליד, זו שבכיף היית מזיין אותה, או הבחורה הממוצעת מהפאב שאתה מנסה להתחיל איתה בתקווה שתגמרו אצלה בבית או אצלך למשהו חד פעמי...נראה לי 165, פנים די נאות, אהבתי את העיניים. לי מאוד חשוב המשקל של האישה ומראה השדיים שלה. אחת רזה כמו מקל מגעיל אותי, ומצד שני גם מלאות/שמנות. למזלי, יצא שהבחורה לא כזו ולא כזו, היא בנויה כמו שצריך. כן ראיתי קצת שומנים פה ושם, אבל ברמה ממש סבירה, הגוף שלה עדיין מגרה.
כנ"ל שדיים, אני לא אוהב קטנים וגם לא גדולים, משהו באמצע, לכיוון מידה C אם נכמת. אז קודם כל, השדיים שלה כן נפולים, אין על זה וויכוח. ולמרות שבדר"כ זה היה הורס לי לגמרי, שלה עדיין יפים למראה ונהניתי להסתכל עליהם! ממש לא הרגשתי שהם מבחילים, בטח שלא חשבתי לבקש ממנה לשים חזייה בחזרה. אבל שוב, אי אפשר להתווכח על טעם אישי.
אז מבחינת מראה, היא עברה אצלי בצורה טובה. שוב, לא כוסית על מטריפה, אבל גם לא כונפה או סתם מגעילה. אפשר להגיד שמראה פשוט סבבה. חשוב לא פחות, נקייה ואסטית
*רצפת החדר שמלאה בשמן קצת הציקה, אבל ידעתי שבסוף הפגישה אני אתקלח ואז אנעל נעליים, אז בקטנה.

יחס: אין מה לומר, פשוט מדהימה מבחינת יחס! אני לא חושב שהיא יודעת מה זה בכלל לתקתק!
חיוך לאורך כל הפגישה, נחמדה מאוד, בכלל לא הלחיצה.
סגרנו על 45 דקות, עירום מלא, בודי והרפיה ב-250. כאן אני מדגיש, בשביל פעם בשנה+, המחיר הזה (בתוספת טיפ) מתאים לי. אולי זה לא המצב לאחרים, אבל זה כבר אישי, כל אחד והכיס שלו!
בסוף הפגישה התארכה לשעה כמעט מבלי שפתחה את הפה, והוסיפה מרצונה הרפיה נוספת. כמובן שאמרתי ישר שאני אוסיף כסף, אבל ענתה שזה כלול ואין לי מה לדאוג! באמת, לקראת הסוף אני כבר התחלתי לתקתק את עצמי ולהתנצל בפניה על העיכוב, אבל היא רק ציחקקה בחזרה!
מצד שני, יכול להיות שזו שיטה חדשה, כי פה היא קנתה אותי ופעם ראשונה שאני מוסיף טיפ (קטן - 50 ש"ח). היא לא דרשה ולא העלתה את הנושא, אני זה שהצעתי לפני שנפרדנו, והיא קצת היססה בתשובה שלה. מבחינתי, בכיף.

ביצועים: מההתחלה לסוף- גמרתי פעמיים. אבל, להיות כנה עד הסוף, הביצועים שלה בינוניים +- בהרפייה!
קודם כל, מי שמחפש מסג' מקצועי לגוף, אז שילך דרך קופ"ח. היא רק עושה נעים בצוואר, גב, גפיים וכו'. מצד שני, לא באתי בשביל מסג' רגיל, וה"נעים" היה לי יותר ממספיק, ואולי אפילו תוספת נחמדה.
מבחינת הרפייה- סבירה בביצועים, לא הדהימה אותי במיוחד. אבל האווירה בכללי, המראה שלה, היחס, לי לפחות זה חיפה קצת על הביצועים...את התוצאה כבר רשמתי. לזכותה, בסוף כן נתתי הנחיות בקטנה והיא נענתה להן, שיפר את המצב...אולי הייתי צריך לעשות את זה מההתחלה!

אחרי שחפרתי, אני יכול לומר שיצאתי מרוצה מהפגישה הזו. בחורה שנראית סבבה, נתנה יחס מאוד אדיב, גמרתי פעמיים, והמחיר סביר (יכולתי לסגור את זה גם ב-100 שקל בפיפ שואו, אבל לא נראה לי שהייתי יוצא מרוצה בצורה כזו, אם בכלל!).
אז מבחינתי, למרות שאני עושה את זה לעיתים מאוד רחוקות, בפעם הבאה כן אחזור אליה לאותו הסשן (זה כמובן אם עדיין תישאר בתחום, לא תשנה גישה בגלל שחיקה וכו', או שאתקל בשרשור אחר שימשוך לי ישר את העין כמו הנוכחי!).

חיוך

עיסוי מלפית דתיה צעירה

153
לאחר דיווחים רבים סוף סוף הצלחתי לקבוע עם הבחורה.
אז כמו שכתבו לפני בהחלט מדובר בבחורה חמודה, השכנה שלא הייתי מתנגד לזיין.
לא מדובר בכוסית על אבל בהחלט בבחורה חמודה, גוף נחמד אכן חזה קצת נפול אבל
בגדר הסביר.
הטיפול היה בערום מלא שלה מסג' לא רע, לטעמי האישי קצת חלש אבל אפשר להבין את זה לאור העבודה שמדובר בבחורה קטנה. סה"כ מסג' טוב בכל הגוף ללא תיקתוק, בהחלט אופציה לאלו שמחפשים מסג' אמיתי עם הפי אנד.
בעניין ההפי אנד דווקא פחות התרשמתי מהיכולות, הבודי לא עשה לי את זה ועברנו לעבודת ידים שלי תוך כדי משחק שלה בצמד החברים.
מציעה מקלחת אחרי עם עזרה שלה בקירצוף הגב משאריות השמן (שמן אכותי ולא הזבל שכולם משתמשות).
יש לציין שבניגוד למה שכתבו לפני היא לא דיברה בכלל במשך כל זמן הטיפול.

לסיכום מבחינתי מדובר החוויה חיובית ללא ספק אני יחזור לבקר, הבעיה היחידה היא המיקום שהוא לא דיסקרטי ובעיית החניה.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

עיסוי מלפית דתיה צעירה

157
[QUOTE=סופר לה טיב] אוהב סבתות כנראה עבר לאחרונה חוויה מכוננת שגורמת לו להרגיש גבר, והוא רומז על כך כשהוא מתכוון לציטוט שלך את האמירה שלה, על הגבר האמיתי שצריך לקבל בתחת...בכי[/QUOTE]

זאת בהחלט חוויה. ממולץ.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

עיסוי מלפית דתיה צעירה

159
היי שלום לכם!!!

אחרי אין ספור דיווחים על הבחוריה החלטתי גם לבדוק במה מדובר.
אז משום מה הקביעה איתה הייתה דיי פשוטה בניגוד למה שכותבים כאן חברים.
קבענו. ניפגשנו וראיתי בחורה שלא רואים בתחום הזה ביום יום....
מדובר בבחורה יחסית צעירה שנראית ממש טוב.
המבטא שלה אמריקאי ומיוחד. גוף מדהים ושירות? מעל הכל!!!
הרפיה נעים וטוב. עיסוי ארוך שנוגע בכל מקום בגוף ו... שוב הרפיה!!!
באמת שנהנתי. מאמין שעוד אחזור...

תודה לממליצים הקודמים שבזכותם הלכתי.

2 חסרונות:
לא מתנשקת ולא נותנת לגעת למטה.
אולי זה רק לי... לא יודע

עיסוי מלפית דתיה צעירה

160
חברים יקירים, לאחר חזרתי מהכפור החלטתי לפנק את עצמי עם עיסוי, קראתי את התגובות שלכם על אסתר
והחלטתי ללכת לפירוק אצל הגברת.
התיאום היום בבוקר היה קל ונוח - סמס פשוט,קובעים שעה ומגיע לאחד הרחובות הראשים בר"ג.
תיאור העלמה לא נפל ממה שכתבו כאן - רק שהפנים שלה ממש לא הבת של השכן אבל זה יותר 'על טעם ועל ריח'.
אכן הגברת נמוכה כ1.60 בערך, והחזה שלה (בינוני) איך נגיד - נכנע לכח המשיכה של כדוה"א. צחוק
התפריט היה:
250 לעיסוי + בודי , 45 דק' , אפשר שתי הרפיות אחד ביד ואחד בבודי.
300 עיסוי + בודי, 60 דק' וגם שם ניתן לשלב שתי הרפיות - מי שרוצה 2 הרפיות בבודי מוסיף 100.

העיסוי עצמו היה בהחלט טוב, אמנם לבחורה אין הרבה כח בידיים, אבל יאמר לזכותה שלא פספסה שום חלק.
התחילה עם השכמות וכלל הגב - עבודה נחמדה של מרפקים ומהירות כדי לכפות על חוסר החוזק בידה.
המשיך לידיים, רגליים, כפות רגליים (סוג של רפלקסולוגיה) קרקפת, והכל נעשה לאט ללא תחושה של תקתוק.
לאחר 30 דק התהפכתי, המשיכה עם עיסוי לחזה, רגליים ושוב קרקפת.
לאחר 10 דק' - התחיל הבודי - הבודי היה סתמי ללא שום חושניות, חבריקו החליט לא לשתף פעולה, העלמה איך לומר שמה לב
ועברה לעבודת יד, שם היא הייתה הרבה יותר נחושה עם עיסוי ביצים, ועבודת יד ביחד עם החזה נפול Tongue עד לגמריה המיוחלת.

לסיכום:
בת 31, נמוכה, גוף חביב לגמרי, פנים לפי טעם אישי, חזה בינוני נפול ממש, מעסה לא רעה ביחס לכל האחרות
בודי לא משו, עבודת יד הרבה יותר טובה, אני השארתי אצלה 250 ש"ח - ואלו ככל הנראה האחרונים שלי לעלמה החביבה.

המשך שבוע שקט,
שלכם DR SPA

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”