כ ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40 - דף 18 - סקס אדיר

ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40

171
[QUOTE=צעיר לנצח] כמישהו שחווה על בשרו את שינוי השרות שלה במשך השמן, אני יכול להגיד שילנה היא בדיוק הדוגמא לדברים הרעים שפרסום חיובי בפורום גורם.
היה לה שרות מדהים
פתאום כתבו עליה בפורום
פתאום היא מוצפת בטלפונים
פתאום היא כבר לא צריכה להתאמץ
ואז רמת השרות יורדת
מאד

אבולוציה טבעית של פרסום חיובי בפורום
בעצם.. אבולוציה טבעית של כל פרסום בפורום.

כי כבר נתקלתי במקרים שגם פרסום גרוע מביא לקוחות

[/QUOTE]
חייב להסכים עם כל מילה.
כשהכרתי את ילנה לפני כמה וכמה שנים היא הייתה מאוד מפנקת, מחמיאה, נעימה. היה לה את התרגיל הזה שבמקום למצוץ היא מכניסה את הזין בין הסנטר לכתף, אבל הורדתי אותה מהר מאוד מזה וקיבלתי מציצות מצויינות ממנה לאורך השנים, כולל גמירות בפה. גם בין האקטים היא הייתה אשת שיחה מעניינת.

עם הזמן חלה ירידה אצלה, והשיא היה בפעם האחרונה שקבעתי איתה - הפנתה אותי לדירה אחרת מזו שברחוב ד"ר כהן, וכשהגעתי היא הייתה שם עם עוד בחורה, בסגנון דומה אליה (בלונדינית, יחסית רזה, חזה קטן). ילנה אמרה לי להיכנס עם השניה, וציינתי בנימוס שהגעתי בשבילה - אבל ילנה טענה ש"כרגע אני לא עובדת אלא היא". החרמנות והסקרנות הכריעו אותי, ונכנסתי עם הגברת השנייה. היא הייתה אישה מקסימה ומתוקה, אבל לצערי השירות שלה היה ממש לא לטעמי.

בצער רב, מאותו יום ואילך החלטתי שאני מגב' ילנה יורד. הכיף שהיה פעם, של להיות עם אישה מבוגרת יותר, מנוסה ואפילו די איכותית - נעלם לו.
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40

172
חברים הבחורה רגע לפני פרישה סופית
מי /שיזדרז יספיק עד סוף החודש
בעיניי אחת הבחורות המעולות בתחום
אומנם לא צערה (בסביבות 50) אבל יש גוף פצצה שבחורות רבות בנות 20 יהיו מוכנות לרצוח בשבילו והשירות שלה סוף הדרך
כמו בחיים יש חה כמה רמות שירות
תמורת 300 שח אפשר לקבל שירות של שעה
250 שח שירות של 40 דקות ותמורת 200 שח שירות מינימלי של 20 דקות
ממליץ ללכת על השירות ב 250 שח לפחות
ניתן לגמור כמה פעמים שרוצים
[

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”