מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)
182טייקון קשה לי להאמין שהיא תזרום מעבר למסאג ובודי היא ממש צעירה לפי דעתי 20 וממש חדשה בתחום אבל היא מקסימה וחמודה ובהחלט שווה ביקור.שוב אל תצפו לחתיכה הורסת כי היא לא אבל צעירונת חייכנית מריחה היטב שירותית והכי חשוב לא שחוקה.
183שלא כמנהגי הלכתי לבודי מסז במקום.דנה הייתה חמודה מאד.אני מתחבר לגמרי עם מה שכתב
אוהב מציאות.בתכלס,אין לי כמעט נסיון בתחום ואינני מתחבר אליו עד כה.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
184כל מה שמחפש מציאות אמר לגבי דנה נכון. מומלצת לפחות לפעם אחת.
185שמח שחשתם אותו הדבר כמוני!!עכשיו הבנתי שגם ליסה הברזילאית חזרה מהחופשה שלה וזאת בכלל בשורה מעולה..
186יש לי חדשות טובות וחדשות רעות.
UMA 2013-03-28 07:53:19
ראשית קרן מגבעון עובדת עכשיו בספא הנ"ל.http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=23474&PN=1&title=18 מדובר במשהו זמני שאני מקווה שיהפוך לקבוע. לקרן יש את הגוף הכי טוב שנתקלתי בו עד היום במסאזים והיא טיפול מדהים. לא יכולתי ללכת אליה עד היום בגלל שלא שברתי את החרם על גבעון והיא היתה הדבר היחיד שהצטערתי עליו כי היא באמת משהו מיוחד. כל שאר הבנות בגבעון לא מצדיקות 100 שח שלא נדבר על 270. בכל מקרה כרגע היא עובדת עם אמילי ואלכס אבל יש דברים שמפריעים לה שם. מקווה שתחזיק. בכל מקרה בואו בהמוניכם להראות לה שהיא תרוויח בדיוק אותו דבר ועם לקוחות איכותיים.
עכשיו לחדשות הרעות - ציפור קטנה לחשה לי שהבעלים של המקום שוקל להעלות מחירים. אז בעלים יקר - אני לקוח קבוע של המקום שלך מאז שהוא נפתח בהרצל ברמת גן ופוקד אותו לפחות פעמיים בשבוע. אני יכול לומר לך שכף רגלי לא תדרוך במקום אם תעלה מחירים. עדיין יש מספר ענק של מקומות שלוקחים 200 שח ואתה רק תפסיד במידה ותלך בדרך חמדנית בניגוד לדרך שלך עד כה.
187קראתי את הדיווחים עליה מהפוסט על גבעון אבל איך השירות במקום החדש? זורמת? חייכנית כמו אמילי? יש מצב ל2 הרפיות? שמה דגש על במאסג או החירמונים? שחומה? בהירה?
188קרן אחלה חיזוק למקום אני אישית ממליץ בחום על אלכס ואמילי פשוט בנות מקסימות שוות כל שקל!!!!לגבי העלאת מחירים מציע למקום להשאיר את המחיר כך 200 שקל לעיסוי זה מחיר מכובד מקווה לא ילכו בדרכם של מקומות אחרים
189קרן שזופה. מבחינת גוף היא אוכלת את אלכס ואמילי בלי מלח. היא המציאה את המילה שירות!! היא מעולם לא ביקשה שקל על שתי הרפיות. היא מאד סקסית וחושנית בטיפול - אני לא ממש עושה מסאז בטיפולים שלי ולכן אני לא יודע איך היא בתחום הזה אבל בתחום האירוטי היא מדהימה.
190היא עובדת שם במקום בגבעון ?
מי אמר לך שזה זמני ?
זה קלף חזק מאוד אם היא תהיה שם קבוע