היתי לפני כחודשיים - בהמלצתו הטובה של ידידנו UNICORN וכמצופה - אכן נהניתי.
יחס מעולה של תמורה לכסף (אכן עורכת דן לשעבר) - מראה שאני אוהב, גוף יפה, פנים מאות, שיער בהיר - אכן נראית צעירה משמעותית מגילה האמיתי.
כשנכנסתי עשתה לי מיד קפה וישבנו בסלון ופטפטנו וכנראה בגלל האינטלגנציה ששידרה קצת נסחפתי ודיברנו די הרבה זמן.
עברנו לחדר המיטות.
איתי התחילה עם מסג' חזק - וכפי ש- UNICORN אמר היא אכן נותנת מסג' מקצועי טוב וחזק.
לאחר מכן עברה למציצה מושקעת - בקשתי שתסתובב עם הטוסיק לכיווני - והכנסתי לכוס שתי אצבעות, עמוק, ללא התנדות מצידה - האמת - הופתעתי מרמת היובש שהתגלתה בכוס (לא רגיל לזה - רגיל לפגוש כוס לח ולעיתים רטוב).
גמרתי מהמציצה - בתוך פיה - היא הלכה לשטוף - וכשחזרה שאלתי על עוד סיבוב - אך ענתה לי שמישהו אחר צריך להגיע - ואכן הזמן שלי נגמר (התבעסתי מזה שהפיתוי לשוחח ארוכות עם הבחורה - על כוס קפה בסלון) מנע ממני באצת את האקט השני - פעם הבאה אני יתרכז יותר בסקס ופחות בדיבורים - למרות שנעים מאד לשוחח עם הגב' החטובה והאינטלגנטית.
בהתעלם מהמחיר (כפול ויותר) אני אישית מעדיף את: "שרון מתל אביב" הכוסית המדהימה והחכמה שאיתה אין מצב שלא תגמור פעמיים ; וכמובן גם את האהובה והיקרה "טלי מחיפה", שאם עברת אצלה את "הסינון האינטרנטי" ונפגשת עימה, הרי שזכית ב- GFE שלא ניתן לקבל באף מקום בארצנו הקטנטונת - איתה אתה מרגיש כמו נער תיכון חרמן שנפגש עם נערת חלומותיו ווזוכה לנשיקות לוהטות ורטובות ומיזמוזים הדדיים - כאילו אין מחר - פשוט מדהים, חושני ברמות ומטריף אותך בצורה לא רגילה !!! (כן, טלי בהחלט שווה נסיעה לחיפה).
אך על מנת שלא תוטעו אני מבקש לציין כי ב- 250 ש"ח לא ניתן לקבל משהו טוב יותר מזה שלנה מציעה - מסג' מעולה + סקס טוב. ועכשיו לאחר שהיא נחשפה כאן בפורום - סביר להניח שבעוד חודש חודשיים המחיר יעלה !!!