יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג] 21 על ידי מורי הזקן מישהו יודע האם היא עדיין עובדת ? ואיך היא? ציטוט 03 מאי 2010, 09:36
יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג] 22 על ידי חובב ציציענק הי אז ככה כתבתי עליה ממזמן - הייתי אצלה לפני החגי תשרי - באותו זמן הייתי עם כמה בחורות , ורציתי שוב להיות איתה הייתי אצלה בלסל.היא קיבלה בר"ג ברחוב הרואה - וראיתי אותה לפני כחודש ברחוב.אז ככה - היא נראית לא רע , אולי לא מלכת היופי אבל די בסדר היא יודעת את העבודה , יש לה ציצי גדול יחסית לגוף שלה ודי כבד, אני לא יודע אם היא נותנת לנשק אותו ?היא התפשטה והכוס שלה והגוף היו ממש נעמדו מולי והיא אמרה לא לנגוע ולא ללקק..מבחינת עיסוי מאוד נעים האבנים , כשקר או כשיש מזגן , מחיר 300 די יקר... אני שילמתי 250 .מרוב שנהנתי השפרצתי עליה והיא התלהבה ממני (יכול להיות שהיא מזוייפת אז מה , גם מי שאומרת שיש לי כלי גדול סתם שקרנית) ציטוט 03 מאי 2010, 17:18
יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג] 23 על ידי סנדר איפה היא עובדת עכשיו? ציטוט 07 מאי 2010, 03:02
יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג] 25 על ידי חובב ציציענק מעניין מה היא תעשה בחיו"ל? ציטוט 10 מאי 2010, 18:27
יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג] 27 על ידי חובב ציציענק 300 זה די יקר , בכ"ז מדובר על מסז' 250 זה גם בגבול לגבי החזה שלה, הוא פרופורציונאלי לגוף הייתי עם בחורות עם חזה ענק וכפול משלה, אבל הגודל הפרופ' שלה מאפשר זאת מי זו השותפה שהייתה לה בר"ג? ואיפה זה היה בארלוזורוב בר"ג, כתובת מדוייקת ציטוט 30 ספטמבר 2010, 21:00
יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג] 29 על ידי 19LOLx8 [QUOTE=koko7]לי לא יצא עדיין לראות מישהי עם חזה הרבה יותר גדול משלה, ובטח שלא כפול משלה. אשמח מאוד לפרטים על בחורות כאלו,אם הן קיימות...[/QUOTE] לא בפוסט זה !!! יש את הדיון : שירשור בנושא חזה ענק בלבד http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=17201 שימי מההנהלה. 8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים ! ציטוט 30 ספטמבר 2010, 23:41
יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג] 30 על ידי חובב ציציענק קוקו הי התכונה שלה זהוא גדול ומוצק והיא רזה איפה ביקרת אותה בר"ג? ציטוט 01 אוקטובר 2010, 04:09