עיסוי מקצועי בלבד מאירנה 50+ בראשלצ 21 על ידי אוהב סבתות מישהו היה לאחרונה?השכן בחנות הסמוכה עדיין מרעיש?הפסיקה לדבר בלי סוף?יש שינוי במחיר,נותנת יותר מליטופי תחת?תודה ציטוט 08 אוגוסט 2017, 09:47
עיסוי מקצועי בלבד מאירנה 50+ בראשלצ 23 על ידי מכשף האמת שלא השתנה כלום. עדיין לוקחות 200 ש"ח לשעה, עדיין מסתובבת בלי תחתונים מתחת לשמלה אבל לא מאפשרת לגעת בכלום מלבד ישבן ועדיין חופרת. לגמרי.. קונגו..מה זה חופרת..בומבה צור ממש ותעלת בלאומליך.. ציטוט 08 אוגוסט 2017, 18:36
עיסוי מקצועי בלבד מאירנה 50+ בראשלצ 25 על ידי מכשף האמת או"ס שאיון על מה להודות:)העיסוי שלה לא רע בהיבט המקצועי, אבל בהיבט האקסטרה שכולנו מחפשים היא די לוקה בחסר.ולמרות זאת היה מספר לא מבוטל של אנשים כאן שביקשו את מספר הטלפון שלה. .. ציטוט 11 אוגוסט 2017, 12:36
עיסוי מקצועי בלבד מאירנה 50+ בראשלצ 26 על ידי Max_Nissim חחחח כי כל אחד רוצה לבדוק אם אפשר להרחיב גבולות ציטוט 14 אוגוסט 2017, 13:48
עיסוי מקצועי בלבד מאירנה 50+ בראשלצ 27 על ידי מכשף עזוב להרחיב גבולות:) היו כאלה שביקשו את המייל של הערבייה מר"ג , זאת שפרשה.. נראה שנתן להם אתגר לנסות להחזיר אותה למקצוע ציטוט 14 אוגוסט 2017, 15:04
עיסוי מקצועי בלבד מאירנה 50+ בראשלצ 28 על ידי Max_Nissim אתה מפחיד אותי... מאיפה של לך את המייל שלה?.. מה אתה האקר - היא מביאה לך ביד ואתה דרך זה סורק את המידע. עבורה? סתם אני מבין שמ-truecallerאגב, מזל טוב על הכוכב השני) ציטוט 14 אוגוסט 2017, 18:13
עיסוי מקצועי בלבד מאירנה 50+ בראשלצ 29 על ידי מכשף האמת שככה זה כשכותבים מהר בלי לחשוב.. התכוונתי טלפון:) פעם היא גם נתנה מייל האמת, לא טרחתי לשמור. לא שאני מנהל קשר איתה או משהו.ולא.. לא האקר. תרגיע. לא כל מי שמתעסק במחשוב מתעסק באבטחת מידע...כובעים לבנים או שחורים:)ותודה.. לגבי הכוכב השני:) ציטוט 14 אוגוסט 2017, 21:43
עיסוי מקצועי בלבד מאירנה 50+ בראשלצ 30 על ידי Max_Nissim הכל בצחוק.... אגב אם מדובר על מישהי חדשה - אני תמיד בודק בגוגל וברשתות...לפעמים יש למעסה החדשה אומץ להתחיל לעשות לנו הרפיות, אבל אין שכל לקחת קו טלפון חדש - וכל הפייסבוק המשפחתי וכו' נהיה פתוח לקהל רחב. אני תמיד מזהיר אותה כי זה גם קורה הרבה ציטוט 15 אוגוסט 2017, 05:44