בוקר טוב לכולם

בשבוע האחרון לא יצא לי להביא איזה דגימה נברתי ביד 2 נברתי במקומונים ונראה שהחופש הגדול זה גם לזונות וכולן יצאו לטיול.
אחרי שאמרתי נואש הרמתי טלפון היום בערב למרינה והיא הסכימה לקבל אותי... למרות שאני אישית קיבלתי ממנה מידע שהיא לא מקבלת בשעות הערב.
הגעתי לרחוב שלה בילו חולון-זוועה של רחוב אין חניה כלל בשעות הערב מזל שבאתי עם קטנוע.
עליתי קומה 2 דווקא לא גבוה נשארתי עם אוויר בריאות,פתחה לי את הדלת דודה נמוכה שמנה עם מרפסת גדולה... אם זה בטאבו היא הייתה משלמת המון ארנונה.
הלכתי אחריה במסדרון יש לה תחת גבוה כמו של הכושיות ורחב כמו מסך הסינמה MAX בגלילות,היא הכניסה אותי לחדר השינה שלה, מיטת עיסוי מיטה זוגית רחבה ושולחן עם מגרות.
שילמתי 200 והתפשטתי היא רצתה להחזיר לי 50 וסירבתי בטענה שזה ייקח לי הרבה זמן ואני מראש משלם על תוספת זמן.
נשכבתי על מיטת העיסוי,הצעתי לפני זה את המיטה היא סרבה (אל תדאגו היא סרבה עוד הרבה במשך הערב) שאלה אותי "מה אתה רוצה?" השבתי "בודי".
ואני מחייך לעצמי איך הקרנף הזה יעשה לי בודי???
מרינה הורידה חולצה ואחרי החולצה הורידה אוהל 11 צבאי מהחזה שלה... מה מה מיה אמרתי בלב,200 שקל ואתה מקבל את הרי ההימליה במרכז חולון.
יש לה את החזה הטבעי הכי גדול שראיתי במציאות,היא התחילה בליטופים ואני משחק בחזה, אני בשתי ידיים אוחז אותו ומכסה בקושי שליש מגודלו.מרינה זה מסוג הבחורות שאם אתה קובע איתה ב-12 הציצים מגיעים ב 11.30.
אחרי 10 דקות של ליטופים לקחה שמן והתחילה להתעסק עם החבריקו יש לה הרפייה נחמדה לי אישית זה לא עשה כלום.
ביקשתי ממנה להוריד את המכנסיים היא סרבה (פעם שניה להיום) נתתי לה להמשיך עם ההרפיה וליטפתי לה ביד אחת את המרפסת וביד השנייה את הישבן האדיר שלה שמהצד היה נראה כמו מאחז בלתי חוקי ביהודה ושומרון.
באיזה שלב היא החליטה שהיא עושה לי בודי... היא אמרה לי לפסק רגליים והתחילה לעלות על המיטה עם הג'ינס.
התחלתי לעשות חישובים מהירים אני 110 קילו אכלתי עד עכשיו שני ארוחות צהרים ולא הייתי בשירותים אז אני בטח 112.
כל שד שלה 5 קילו תחת 25 בטן 30 את ה-100 היא חוצה בקלות... איך המיטה תשרוד את המשקל??? אדוני ישמור!!!
כנראה שמרינה יודעת שהמיטה תחזיק מעמד כי עלתה עליה כמו פילפילונת זריזה והתחילה לעסות לי את הזין עם החזה הגדול שלה.
כל הזמן ניסיתי להצמיד לה את השדיים על הזין אבל השדיים שלה כבדים ומסרבים להצמד, ולא משנה איפה שאתה שולח לשם יד אתה נתקל בפיטמה.
מרינה עשתה לי בודי מוזר דקות ארוכות עד שמשקלה הכריעה אותה והיא ירדה למצב עמידה והמשיכה בהרפייה.
אמרתי לה שאם היא תוריד את המכנסיים אני אגמור יותר מהר,היא הסכימה

הורידה עד הברכיים מששתי לה את הישבן הגדול שלה יש לה עור חלק ונעים שלחתי לה יד לכוס "אני רוצה לגעת לך בכוס..." אמרתי היא סרבה (פעם שלישית) "אל תיגע שם זה עושה מחלות".
חזרתי לישבן ואחרי כמה דקות עשיתי קולות כאילו אני גומר ושלחתי שוב יד לכוס היא הסכימה

הכנסתי אצבעות מתחת לתחתון והרגשתי כוס מגולח עם קוצים קצרים... או שהיא גילחה לפני יומיים או שהיא גילחה היום ויש לה צמיחה מהירה.
חפרתי לה למטה בעדינות ושיחקתי עם הדגדן... אחרי שמיציתי את הנושא קמתי מהמיטה בקשתי ממנה לשבת על המיטה וזיינתי אותה בין השדיים במשך כמה דקות.
אמרתי לה בואי נעשה בודי אמיתי תשכבי על המיטה ואני אשפשף את הזין בין הרגלים היא סרבה (פעם שלישית) אמרתי לה אני אשלם תוספת זמן ואת יכולה להשאר עם התחתונים... היא הסכימה

נתתי לה 100 שקל עליתי עליה וממש התחלתי לדפוק אותה בין רגליה כשאני יונק את שתי שדייה הכבדים ניסיתי לנשק אותה והיא סרבה (פעם רביעית) ככה פימפתי אותה טוב ונהנתי מכול רגע... הזין התקוע בין רגליה השמנות יצרו אסימילציה של כוס צר בתוך גוש בשר.
אחרי שמציתי את הבודי וגם הזין שלי שהשתפשף ארוכות בתחתון שלה התחיל להתקלף ולשרוף ניסיתי לרדת לה... והיא סרבה (פעם רביעית) ואז אמרתי לה שאני רוצה לזיין אותה...
"מה פתאום???" אמרה לי ןקפצה כאילו הכיש אותה נחש (סירוב חמישי) "אני לא מוכנה" המשיכה לרטון אמרתי לה שאני מוסיף 100... היא הסכימה

הוספתי 100 שקל כבר הייתי בנזק של 400 אבל הדליק אותי כל המשחקים שלה... היא דחפה את 100 שקל למגרה שלה ושלפה קונדום דורקס בעטיפה אדומה... זה הייתה תחילתה של חברות מופלאה

הורדתי לה את החוטיני האדום, אני מת על חוטיני אדום... והחלתי לרדת לה היא הסכימה

ואפילו נהנתה מזה מאוד.
דווקא שהיה לי הרגשה שהיא הולכת לגמור היא עצרה את עצמה ואמרה לי לשים חליפה ולחדור אליה.
שמתי חליפה וחדרתי-הכוס שלה דווקא צר מאוד הבחנתי בזה עוד בזמן הירידה אבל רק עכשיו קיבלתי את החותמת שההבחנה שלי מאושרת.
פימפמתי אותה דקות ארוכות במצב הזה כבר לא ניסיתי לנשק אותה כי הבטן שלה והבטן שלי יוצרים מקבילית... שני קווים שאף פעם לא יפגשו.
ביקשתי דוגי... כנראה שהיא הייתה גמורה כבר עברה לה שעה ויותר מהכניסה שלי לדירה אז היא עשתה חצי דוגי... סך הכול נשכבה על הצד.
היה קשה למצוא את החור הצר אבל בסוף שמצאתי וחדרתי אליה הרגשתי איך הכוס שלה מועך לי את הזין היא הייתה עכשיו צרה הרבה יותר.
עוד 10 דקות של פימפומים מהצד הגעתי לגמירה המיוחלת.
סך הכול הייתי אצלה שעה ורבע.
התלבשתי צ'יק צ'אק ההורים שלה הסתובבו בבית אז אין מצב למקלחת... ועפתי הבייתה.
לסיכום-
בת 45 נמוכה גוצה שמנה
חזה הכי גדול שידעתי מימיי.
150 טיפול סטנדרט
400 שקל הכול כלול.
אוהבת לסרב,מאתגרת אותך מינית.
כוס צר ומגולח.
אוהבת לקבל מהצד.
לא מתאימה לכל אחד היא לא נערת השנה.
חוויה מעניינת 400 שקל שמוצו עד תום... יש יותר יפות בענף אבל מתקתקות ב30 דקות.
האם אחזור-כן יש מצב היה אחלה.
ואי אפשר לסיים בלי שיר לאחת והיחידה מרינה שאוהבת לקבל מהצד...
מסקנה מהיום-מה שלא קונים בכסף... קונים ביותר כסף.
שב"ש
הפרופסור2013-08-06 00:28:10