כ עליית מחירים בספא בראשון 220 חרם !!! - דף 3 - סקס אדיר

עליית מחירים בספא בראשון 220 חרם !!!

21
ממש לא, נסיך. אם אתה דווקא רוצה לדעת, אני זה שהציע לבנות ודרכם לבעלי המקומות את האופציה של חצי שעה לאנשים כמוני שמסתפקים בחצי שעה. אני באופן אישי לא הגעתי בכלל תקופה ארוכה לגבעון ולמסגר, ועד היום כשאני מגיע אני לוקח כמעט תמיד את האופציה של החצי שעה. כך שלפני שאתה בא בהאשמות כדאי שתבדוק ותדע את הנתונים. בכל אופן אני מאחל לך רק בריאות...
מחפש את הדבר האמיתי!

26
שטויות במיץ?
אולי תגיד לי למה הם לא גרים בצפון תל אביב?ולמה הם לא נוסעים במכוניות יוקרה
מי שהולך למקומות זולים חשוף יותר למחלות זה לא אומר שזונות יקרות אף פעם לא חולות זו רק סטטיסטיקה שלקוחות במצב סוציואקונומי גבוה יעדיפו מקומות "איכותיים"יותר.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

27
[QUOTE=slayer_ww]
[QUOTE=wow]אם למשל הם יכלו להביא (דוגמא) בחודש 1000 לקוחות שמשלמים 200 ש"ח = כלומר 200,000 ש"ח הכנסה- הם יעדיפו להעלות ל-270 ש"ח למשל ושיבואו רק 700 לקוחות- הרווח שלהם אותו רווח עם הרבה פחות כאב ראש.

ברור שאם הם היו יכולים הם היו רוצים שיבואו 1000 לקוחות וישלמו 270 ש"ח ואז בכלל הם ירוויחו טוב- אבל זה לא יקרה כי אין כל כך הרבה אנשים שישלמו את זה.
[/QUOTE]
המקום הזה הוא לא דיסקרטי.
הם מפרסמים את כתובת.
זה באזור התעשייה - אין שכנים ורשויות החוק.
העלה דיון, אבל אף אחד לא יודע מה קורה במקומות אחרים ראשון.[/QUOTE]

מה???

לא דיברתי על מקום ספציפי אלא בכללי.

ואם כבר העלת את זה- רשויות חוק יש בכל מקום ואף פעם לא כדאי למשוך אותם אליך

28
אני יכול להגיד לגם שבעבר (לפני כחצי שנה) היה מכון עיסוי בשם "ספאלי" ברמת גן.
הוחלפו הבעלים (בכל אופן זה מה שנאמר לי) והם התחילו לגבות על טיפול של 40 דקוח 250 ש"ח במקום 200 שהיה נהוג.

שהגעתי שם לטיפול ביקשתי לדבר עם המנהלת שטענה שהיא בעלת המקום ושאלתי אותה לפשר עליית המחירים.

המנהלת הסבירה לי שהיא מביאה בחורות איכותיות יותר ולכן המחיר עולה.

הצעתי לה להשאיר את המחיר "as is" על 200 שקלים ל-40 דקות והמעסות היפות יימשכו יותר לקוחות אבל עליית המחירים תגרום ללקוחות רק לברוח.
בתגובה היא השיבה לי עם חיוך "כי הלקוחות שבאים לקבל טיפול הזיין שלהם בעננם והשכל בתחתונים והיא שוקלת לעלות את המחיר ל-300 ש"ח ל-40 דקות".

כמובן שאני לא נכנסתי לטיפול ואיחלתי לה הרבה "בהצלחה".

ממה שידוע לי היום-אין יותר "ספאלי" והמספר טלפון של הספא עונה "המספר אליו הגעתם חסום לשיחות נכנסות".

ברור שהמחיר גרם לאנשים להדיר רגליהם דבר שיוצר לחץ כלכלי על בעלי המקום והפקת לקחים של שיפור וייעול השירות.

ברור שפוראום על כמות חברים כל כך גדול יכול להשפיע ומשפיע על המכונים השונים.

יש המון דברים שאפשר לשפר: זמן, רמת שירות, רמת נקיות וכו'.

30
הייתי שם.. באמת עלו מחירים ל220 ש״ח עד 40 דקות אך שירות ויחס היה בסדר גמור. קיבלה אותי מורן אך לא זאת שמשורשרת פה. הבנתי זה מיחס טוב, חייכנית גוף סקסי, חזה בינוני כבת 27. קיבלתי עיסוי נטו 25 דקות ובסוף עברנו לקטע של הרפיה.. היה טוב אפילו קבלתי שקרון. נותנת לגעת חופשי אך ללא חדירה. אגב יש אופציה לפינוק מושלם הם קורים לזה בתוספת 100 ש״ח. ניקיון טוב מאוד פלוס מקלחת.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”