28
על ידי בחור שנון במחלוקת
אז אחרי נפילה כואבת אצל קים הפרחה הקטנה והתקתקנית החלטתי לנסות את מזלי שוב חשבתי שאולי צברה קצת ניסיון ושבמפגש שני תהיה יותר כימיה ואקבל שירות יותר טוב מבפעם הראשונה. אז הגעתי למסגר 66 נכנסנו לחדר ביקשתי את המסלול הארוך 45 דקות ב270. זה התחיל בזה שהיא לא טרחה להשאיר לי מגבת ואחרי שיצאתי מהמקלחת נאלצתי לחכות לה דקות ארוכות שתביא לי מגבת ובכל הזמן הזה אני עומד שם ומחכה לה רטוב! וזה עוד החלק הקל.. נשכבתי על המיטה ליטפה לי את הגב 3 דקות בדיוק! אני שם לב לזמנים, בדיוק 3 דקות ביקשה להתהפך ונתנה שפשוף של עוד דקה וחצי. חשבתי שיש עוד זמן ואולי תמשיך במסאז או עוד מספר.. אבל היא קמה והלכה למקלחת. הסברתי לה שעברו רק 4.5 דקות בדיוק והיא מצידה אמרה שברגע שגמרתי הטיפול נגמר מבחינתה, התלבשה ויצאה. סהכ הטיפול פחות מ5 דקות!! חשוב לציין שהייתי המון פעמים במסגר 66 וסהכ הבחורות שם תמיד נותנות את מלוא הזמן והשירות לא רע והמקום מפואר חבל מאוד שהם מעסיקים שם בחורות כאלו היא ממש חריגה שם בנוף לא הייתי נותן לה לעבוד אפילו בתיקתוקיה הכי זולה בעיר היא מורידה מהרף של המקום וחבל. בחיים לא תיקתקו אותי ככה ובמקום הזה זה ממש לא צפוי. הופתעתי לגלות שהיא עובדת לפעמים גם בגבעון לצערי וחבל שתוריד את הרמה גם שם.. המסגר וגבעון לדעתי המקומות היחידים שבהם כמעט תמיד מקבלים את מלוא הזמן ובדרך כלל אין שם אכזבות מבחינת שירות וניהול זמן. לסיכום שמרו על כספכם התרחקו מהבחורה.
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.