עיסוי באזור השרון - שימו לב...
23דיווח על שני מכפר הרואה:
הגעתי לכתובת שלה,נכנסים לצימר עץ קטן צמוד לבית פרטי(יש כאן בעיה קלה של פרטיות, למזלי אף אחד מדיירי הבית הצמוד לא יצא משם באותה העת).
מבחינת מראה- דובר רבות..לעצום את העניים
מבחינת שירות: מסג' חביב ולא יותר מזה אם כי מבחינת זמן היא נותנת את מלא התמורה, לקראת סיום מלטפת את השרביט ולא הסכימה למציצה בגלל שאני לקוח של פעם ראשונה( רק מהפעם השניה היא מסכימה), מפה לשם ממשיך לבקש ממנה ולבסוף היא מסכימה אחרי דיונים חופרים (היא "צריכה לשאות את ההנהלה" ושלל דימויים חופרים כאלו) אחרי משא ומתן של 7 דקות בערך היא החלה למצוץ עד הסוף ושניה לפני היא מוציאה את הפה ולגמירה ידנית.
האם אחזור? אני חסר תקנה אז יש מצב שכן...לא בטוח שהייתי ממליץ לאחרים.
הגעתי לכתובת שלה,נכנסים לצימר עץ קטן צמוד לבית פרטי(יש כאן בעיה קלה של פרטיות, למזלי אף אחד מדיירי הבית הצמוד לא יצא משם באותה העת).
מבחינת מראה- דובר רבות..לעצום את העניים
מבחינת שירות: מסג' חביב ולא יותר מזה אם כי מבחינת זמן היא נותנת את מלא התמורה, לקראת סיום מלטפת את השרביט ולא הסכימה למציצה בגלל שאני לקוח של פעם ראשונה( רק מהפעם השניה היא מסכימה), מפה לשם ממשיך לבקש ממנה ולבסוף היא מסכימה אחרי דיונים חופרים (היא "צריכה לשאות את ההנהלה" ושלל דימויים חופרים כאלו) אחרי משא ומתן של 7 דקות בערך היא החלה למצוץ עד הסוף ושניה לפני היא מוציאה את הפה ולגמירה ידנית.
האם אחזור? אני חסר תקנה אז יש מצב שכן...לא בטוח שהייתי ממליץ לאחרים.
25מצטרף לכתוב מעלה, הייתי אצל שני לפני כחודש
התיאום היה קל, הגעתי ולא ממש הייתי בטוח לגבי מהות הטיפול.
הסבירה שלא מפרקת עצמות, בקשה שאתפשט כולל התחתון, התחילה בעיסוי נעים לאורך כל הגוף ומדי פעם מעבירה אצבעות בחריץ הישבן עם קריצה לאגוזים ולחבריקו, לאחר כחצי שעה בקשה שאסתובב והחלה בעיסוי החלק הקידמי עם נגיעות יותר מרומזות באזור המפשעה ופי הטבעת... לאט לאט התמקדה בחבריקו ונתנה שפשוף נעים כאשר היא מסתכלת מקרוב, כששאלתי לגבי מציצה ענתה שלא נוהגת למצוץ בביקור ראשון, לא ניסיתי לשכנע אותה אבל היא מיוזמתה נתנה לי לטעום מיכולותיה האורליות (שהיו מעולות, גרון עמוק והמון וואקום) נראה לי שזו דרכה לגרום לך לחזור שוב...
אני בכו אופן אשוב בכדי לחקור יותר לעומק את יכולותיה האורליות
לסיכום:
לא לחובבי הכוסיות ובלשון המעטה
מגבילה במגע
אם זוכים לקבל מציצה אז זו אחלה מציצה
אדווח שוב עליה בניסיון השני
26מה יש בו, בשילוב של של עיסוי עם מציצה שגורם לנו לוותר על כספנו, עקרונותינו, הסטנדרטים שלנו לגבי הבחורה, ועוד???
לא יודע, אבל גם אני בלופ הזה.....
בקרתי את שני השבוע בעקבות הדיווחים שלכם .
הבחורה אכן גדולה עד מאוד ונראית די רע, אבל יודעת לגעת ולגרות כמו שאף כוסית בתקתוקיה לא תדע לעולם.
לא ענתה בטלפון ולכן עברתי לווטסאפ ושם היה קל ונוח.
עיסוי לא מקצועי אבל בהחלט נעים, לא רק ליטופים, בהמשך עברה לליטופי ישבן/ביצים נעימים מאוד.
הסתובבתי ושאלתי לגבי מציצה ונעניתי בתשובה :״כבר? רק התחלנו״ המשיכה ללטף ולגעת ובהמשך המשיכה למציצה וליקוקי ביצים.
כך במשך עוד כרבע שעה מהנה עד מאוד, אין מה להגיד, הבחורה יודעת לגעת ולמצוץ.
סהכ הייתי כ 50 דקות רגועות ומהנות. מאמין שאחזור