כ מסגיסטית חדשה וצעירה בר'ג עם חזה ענק מי היה? - דף 3 - סקס אדיר

מסגיסטית חדשה וצעירה בר'ג עם חזה ענק מי היה?

21
[QUOTE=שדיים עצומים]
בזמן המציצה שוב הרבה הוראות מעצבנות
אל תיגע בפנים, בלי נשיקות, אל תגמור לי בפה
הבנתי שמהסיטואציה האת לא יצא הרבה טוב

[/QUOTE]

תודה רבה על הדיווח!

גם אני מצאתי את העלמה בשוגר דדי וכמעט קבעתי איתה. אחלה תמונות והכל אבל תמיד יש פחד מנפילות מישראליות... עכשיו אני שמח שלא הלכתי מוחא כפייה

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

23
האמת שכנראה לא ביקרנו אצל אותה בחורה.או שהיא ממש עיצבנה אותך חח... אני לצערי חלש אופי ברמות קשות מסתבר ואני דגמתי אחרי הדיווח של שדיים עצומים פה בתגובות לפני.. ואני מסכים איתו בכל מילה לטוב ולרע. ריח רע מהפה ומהכוס? חחחח יקרה היא ממש יקרה זה נכון אבל אחת האסתטיות והפצצות שהכרתי אחי. לגבי התמונות אני קיבלתי בול מה שראיתי. בחורה מלאה לא שמנה עם חזה ענק יחסית לגופה. לא אלך שוב רק בגלל המחיר היקר.

אגב זרקתי לה משהו על הפוסט פה היא אומרת לי בהתנשאות שאם צריך היא תעלה ל 500 את המחיר העיקר שחברי הפורום לא יגיעו. מדובר באיזה פמיניסטית תל אביבית שלא נאה לה לשמוע מילים כמו דגמתי וכו... אינטיליגנטית דעתנית. אני כולה באתי לגמור חח חיה בסרט הייתי אומרצחוק

24
בוא נעשה משהו פשוט וניתן למה שאני כתבתי ולמה שאתה כתבת להיות מצפן לחברי הפורום בבחירה האם ללכת אליה...

כל מילה שכתבתי היא אמת. התמונות שאני ראיתי לא קשורות למציאות. אני לא הייתי יוצא מהבית אם הייתי רואה תמונה יותר מייצגת שלה. היא פשוט לא מושכת בעיניי. חשבתי שהיא מלאה במקומות הנכונים... היא הרבה יותר מזה. תסתכלו בתמונות שהיא שולחת. החזה שלה הוא חזה של שמנה ולא חזה מושך כמו של מיטל פלא עולם שמיני למשל. לגבי הריחות זה היה נורא...

25
[QUOTE=אוליגופול]

לגבי הריחות זה היה נורא...

[/QUOTE]

לצערי לא כל הבנות מקפידות על אסטטיות:
יוליה מאור יהודה סובלת מבעיות שיניים קשות והריח שיוצא לה מהפה ממש לא סימפטי.
כשביקרתי את "שרון מתל אביב" זיהיתי ריח של פטריה בנרתיק (לאחר מספר פמפומים, כששמוליק יצא קצת
להתאוורר, הוא הוציא איתו גם ריח לא נעים, ריח שהוציא לי את החשק להמשיך ולפמפם...)
כנראה שזה היה משהו רפואי שהיא בטח כבר פתרה, אבל אסור לה היה לקבל אותי במצב כזה.

אני תמיד מתקלח ומתגלח לפני הפגישות, ובפגישה עצמה, אם אפשרי, מתקלח שוב לפני.
כשם שאני מצפה לקבל בחורה נקיה, נעימה ואסטתית (כזאת שגם מריחה טוב), כך אני מתייחס לעצמי:
אני תמיד נקי ומריח טוב (אני חושב שזה כבוד מינימלי שצריך לספק לבחורה העובדת)

26
לא אחי לא הבנת אותי לא אומר שלא אמרת אמת לכן הפורום הזה נועד כי אין אמת אחת לצערנו ושכל אחד יחווה דעתו. פשוט אני שנים הולך לפרטיות ומדהים אותי איך כל אחד חווה את זה אחרת עם כל אחת. אני רואה את זה גם עם חברים שלי. לי מאוד חשוב שהתמונות יהיו מציאותיות מה שכן היה אצלה חשוב לי אסתטיות של הקליניקה ושלה וזה גם היה וחשוב לי המחיר וזה ממששש אבל ממששש לא היה חחחח אבל התפתיתי כמו גבר חלשלוש. עזוב אותך ריח לא ריח מחיר כזה וההתנשאות שלה לא הולכים נקודה עם כל הכבוד לחזה המפואר שלה.

27
הכל בסדר חבר. רק צריך לדעת שהתמונות שהיא נותנת לא קשורות למציאות... פשוט לא... זו היא אבל מולבנת ופחות 15 קילו. אני הלכתיכי ראיתי בחורה יחסית רזה עם חזה גדול. זו לא המציאות... היא מלאה מאד עם חזה של מלאות.. לא אוהב.

28
הבנתי אותך אחי... אני האמת שילמתי 400 רק בגלל התמונה ושהגעתי ראיתי מישהי יותר יפה מהתמונה. אבל זה כבר עניין של טעם... לדעתי היא ממש רזה יחסית לחזה העצום שלה. 15 קילו? הבחורה שוקלת בלחץ 65 חחחח והיא לדעתי 1.67 גג. אבל שום כוסית לא תגרום לי לשלם שוב 400 אני נשבעתי לא נשבר יותר. עשיתי עלייה ביד אתמול אבל לא הולך אלייה חחח ... שנה טובה אחי ושלא יהיו לך נפילות יותר:) שתחפש פראייר אחר המתנשאת הזו
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”