כ קריאה להורדת מחירים - דף 3 - סקס אדיר

קריאה להורדת מחירים

21
דעתי בנושא היא שיש הבדל בין פרטיות, שאם אתה בא אליהן באופן קבוע והן מחבבות אותך, אין סיבה שלא יורידו מחיר ללקוח מסוים, לבין מקום עם פקידה וכמה בנות, שאז אין סיכוי כזה, ראו לדוגמא גבעון והמסגר שעם כל המחאות והחרמות, בעלת הבית לא הורידה מחירים עד היום.
לחבר שכתב מעלי: עם כל הכבוד לדעתך, ההשוואה לטיסות ולפאבים היא לא נכונה, כי המטוס יוצא בכל מקרה גם עם מושבים ריקים, במכון עיסוי יש תמיד את הבנות המצליחות יותר שמחזיקות את המקום והבנות הפחות מצליחות, והמקום חייב לגבות עבור כל אחת מהן בדיוק אותו מחיר, ולא קשור באיזו שעה מדובר או אחרי כמה שעות עבודה היא. ברור שאם בחורה מחוסרת עבודה,בעל המקום ייפטר ממנה די מהר, אבל זה לא כמו במקום עבודה רגיל שחייבים לשלם לה שכר מינימום. אין לה לקוחות - לא משלמים לה כלום. יש מבין??

מחפש את הדבר האמיתי!

קריאה להורדת מחירים

23
צודק אני עדיין בדעה שזה לא יעזור הרי גם הפרטיות לא יורידו לך מחיר זה בר קיימא אצלהם ורב הסיכויים שברג שתבקש הנחה הם לא יראו אותך באותו האופן שראו אותך לפני גם רמת השירות תרד וגם הזמינות שלה אלייך תרד פה דווקא אני מאמין בלצפר לא להוזיל כך היא תמיד תהיה זמינה לך מתי שתרצה משהו ספונטני ומיידי

קריאה להורדת מחירים

26
אדון 50+ או 90++ קודם כל יש לך דיבור
נגוע ומסריח, תן קצת כבוד לבנות שעובדות בזה
ובטוח לא מהכייף שלהם.
אל תשכח לרגע שהם עושות את זה בגלל שהם צריכות
את הכסף הזה
אז תתחיל לתת להם קצת כבוד
בוא נראה אותך מוכר את הגוף שלך בשביל
כסף (כי אתה זקוק לזה ולא משנה מה הסיבה)
אך היית מתנהג ואני בטוח במיליוני אחוזים ובטוח
גם שאלו שמכירים אותך אישית לא היו משלמים
לך אפילו לירה אחת.
דבר אחרון והפיתרון הכי טוב בשבילך
כנס לשירותים קח סבון אבל הכי זול שיש שבטעות
לא תלכלך גם אליהם ותעשה לעצמך ביד.
ואל תשכח לתת לעצמך טיפ קטן.
אולי תלמד משהו בגיל שלך.
תזיין הרבה תחייה מלא

קריאה להורדת מחירים

28
פשוטו כמשמעו, מעניין למה אתה כל כך כועס ???
האם אתה מגן על מישהי קרובה אליך במיוחד ?
אני מאוד מכבד כל אישה באשר היא ואני אף נדיב בטיפים כשזה מגיע,
אולם, אני מרגיש רע עם עצמי כשאני מרגיש שמנצלים אותי במודע.
אני מניח שיש בנות ישרות והגונות במחיר כמו שציין אחוששש ולדעתי אנחנו צריכים לחפש את אלו.
שוב, אני מצטער אם נפגעת כי זו היתה נראית פגיעה אישית
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”