כ חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת - דף 3 - סקס אדיר

חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת

25
חברים, אני שמח שאנשי הפורום הוכיחו שוב שהם לא פראיירים ועלו על מעסה חדשה, צעירה ומפתה, שהתגלתה כפוסטמה סחטנית.
לדעתי אלה שלא יבואו אליה יותר הם הלקוחות בעלי הניסיון והאבחנה, וה"מתלהבים" ממנה שאין להם בעיה לשלם יותר, או שהם פראיירים או שהם לקוחות חדשים בתחום, שלא מבינים מה זה שירות טוב ומהו שירות פחות טוב.
בכל אופן שכל אחד יעשה מה שטוב ומתאים לו, ומי יודע - אם בעלת המקום רואה את כל מה שאנחנו כותבים כאן, אולי שתגיד לה לשנות כיוון ומגמה לפני שיהיה מאוחר מדי...
מחפש את הדבר האמיתי!

27
350 זה מציצה, אני מניח שאם תרצה פטמה או ליטוף בשבלול זה יעלה 350 גם.
האמת גם אם היא לא תיקח אקסטרות, 15 דק' זה לא שווה מעבר לחוויה חד פעמית :)

בשבילי עיסוי זה הרבה יותר אינטימי מסקס אצל מארחת, אם אין את הקליק, אז כנראה שזה לא זה

28
אני כבר מזמן לא מתעסק בעקרונות, בטח לא במקום כזה... נהנתי פעם אחת וכמובן לא אחזור. אז פעם אחת עלה לי יותר.אני מניח שבהתחלה יהיה לה יותר לקוחות בגלל ההתלהבות מחדשה אבל בהמשך פחות כי יהיו לה מעט לקוחות חוזרים ואולי אז היא תשנה אסטרטגיה עסקית. תפרגנו, היא צעירה, בעוד 20 שנה אולי היא תהיה מנהלת השיווק הארצית ואחראית אסטרטגיות מכירה של אחת מ 10 החברות הגדולות בארץ.

29
שלום אנשים.
בתול בדיווחים, חייב לומר תודה לכל הכותבים הפעילים שבזכותם אני ניצל מנפילות פעם אחר פעם.
הייתי מגיב יותר לו היה מתאפשר...
ועכשיו לעיקר:
ביקרתי במכון בעמל, פעם שלישית במקום. צילצלתי ואמרו ששחר נמצאת היום
חייב לציין שמבחינת המראה זוכה במקום הראשון לטעמי. מאוד מודעת לעצמה ודורשת 180 רק למציצה.
אין אפשרות לסקס (לפחות כך אמרה לי)
טוענת לגיל 21, פעם ראשונה שיש קשר בין מה שאומרים בטלפון למציאות
אנסה לפרט כמיטב יכולתי:
שיער צבוע בלונד
מלאונת במקומות הנכונים
חזה גדול וטבעי
תחת עסיסי בטירוף
עולה לבודי נותנת כ 20 דקות נטו מתוך 30
טוענת שיש לה עבר של שנה בחשפנות
המסאז׳ סתמי לחלוטין אך המראה והרצון מפצים לדעתי.
שוב תודה למדווחים בשוטף
אשתדל לדווח יותר בעתיד
תהנו

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”