כ מאשה עיסוי אירוטי ברמת גן - דף 3 - סקס אדיר

מאשה עיסוי אירוטי ברמת גן

25
היא בלונדינית. הגוף שלה לא חלק ולא מעניין.
היא מדברת בטלפון בשקט שזה מושך איפשהו.
החלק הארוטי נמשך 3 דקות. תמורת 200 שקל אתה מקבל עד חצי שעה של טיפול, הטיפול הוא למעשה כ 17 דקות של טיפול. ההרפיה היא רק הרפיה מהירה, בלי שום דבר משמעותי מעבר

27
לא כל כך הבנתי איך המספרים מתחברים אצל מר זהב, אבל אם שילמת על 40 דקות ויצאת אחרי רבע שעה - 20 דקות, זה תיקתוק ובכלל לא משנה מה אתה יודע להוציא. אם לך, מקס, יש כוחות-על שבעזרתם אתה מבטל תיקתוקים, זה עדיין לא אומר שהשירות שלה טוב או שהיא הוגנת.

28
אחי גם אותי תיקתקו לא מעט אז למדתי מה ביכולתי לעשות על מנת למנוע מצב זה. קודם כל אני משתדל לבוא דווקא בשעות השקטות מתי שאין עומס והרבה טלפונים.
דבר שני ואני מאמין שתסכימו איתי - כמעט תמיד אתה מרגיש לפני שאתה נכנס האם תקבל את הזמן או שהולך להיות תקתוק.
עוד דבר - אני סבור כי זה גם לא תלוי בנו מאה%, כי אתה יכול להיות הכי נחמד איתה אבל תבוא ביום הלא טוב שלה וזהו.
לדוגמה, לפני כמה שנים אני ועוד חבר נכבד מהפורום הזה - היינו באים קבוע למעסה אחת (לא ביחד), ובאיזה שלב היא התחילה לתקתק אותי והחבר שלי באתה התקופה היה מקבל את הזמן המלא. זאת ועוד שאיתי היא תמיד הייתה חושפת חזה ואיתו אף פעם.
לכן אני חושב שהכל לפי המזל.
אם זאת, כשאתה לא מתנהג כלפי המעסה בכבוד ולא יודע ליצור אווירה חיובית, אז בטוח היא תקצר זמן הטיפול כמה שאפשר.
וגם כן רציתי להדגיש כי לדעתם של רב החברים - הגוף של מאשה בסדר גמור

29
לגבי הבדלי מראה, אז ברור שאם היא נותנת לך אז היא בסדר גמור, ואם היא מתקתקת אותך אז היא נראית לא משהו, ולא זה העניין,
מעסה אמורה לתת שירות אירוטי בסיסי טוב, בכל שעות היום, ולכל לקוח, כי לגמור אנחנו יכולים לגמור לבד בבית + סרט כחול משובח, הייתי אצל מאשה לפני כמה חודשים, יתכן שהיא השתפרה מאז
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”