שלום חברים,
חמישי בערב אני באיזור הרצל רמת-גן.
עוזר כוחות ומצא את הטלפון של המקום: הרצל 59 ר"ג.
עונה הפקידה ומספרת שנמצאות היא טלי (טל) וישנה גם יעל.
מאחר והפקידה דיברה במבטה ישראלי, הבנתי שהיא מחרטת אותי, מאחר וטלי היא רוסיה.
בחוץ תחילתה של סערה חורפית, רוחות עזות וגשם, קר קרר מאוד אפילו.
אני מתקשר ומקבל הדרכה איך להגיע לדירה, עובר שני שערים במורד שביל אפלולי ולבסוף מגיע.
את פני קיבלה טלי, רוסיה בעלת שיער בלונדיני קצר, הכניסה אותי לחדרון בתוך דירה אפלולית, אך חמימה ונעימה ביחס למזג האויר בחוץ. הדירה די ישנה. בחדר איליו נכנסתי מיטת עיסוי ארונית ומזגן שחימם את החדר באופן נעים.
טלי, רוסיה בכת 40-45 גוף ממוצע נוטה לרזה אך לא מידי, גובה כ-170 עם חזה די גדול.
החדר בו התקבלתי ללא מקלחת ויש לחצות את הדירה על מנת להתקלח.
טלי החלה במתן פרטים רגילים 230 ש"ח עבור עיסוי וקיימות תוספות שונות. לאחר משא ומתן קצר הסכימה למציצה וזיון תמורת 300 ש"ח.
ביקשתי לראות גם חברתה הישראלית יעל (יש לי חולשה לישראליות, אל עף החסרונות שבדרך כלל מיחסים לישראליות)
גם יעל לא פרגית בת 20, לדעתי גילה גם בין 40-45, יעל בעלת שיער גולש עד הכתפיים גובה 165-7 מראה מזרחי ערסי משהו.
נראתה לי מוכרת מהעבר הרחוק, כנראה שכבר נבדקה לעומק בעבר על ידי, שלא לומר ע"י שמוליק שלי.
המשא ומתן עם יעל קשוח יותר, אני מציע 300 ש"ח למציצה וזיון (אני יודע שתמיד אוכל לחזור לטלי במחיר הזה), יעל מבקשת 400 ש"ח. לבסוף הסכימה ל-300 ש"ח אבל מציצה מקונדמת.
יעל מתפשטת ונשארת בתחתונים, מתגלה לעיני גוף מאוד, אבל מאוד מקומט. ישבן רופס ובעל הרבה קמטים, חזה מנותח ועדיין נפול.
שאלתי מה קרה, אני הרי הולך לזיין אותך (בחרתי בדיבור מלוכלך, סתם כי בא לי והתאים לי)
"כשנזדיין אני אוריד עד אז, אני שומרת על עצמי"
מה לא נראה את הכוס עד הזיון?, "לא"
כשהכסף כבר אצל נותנת השירות זו כבר בעיה
יעל החלה בעיסוי די סתמי אבל בהחלט נעים, לאחר כ10 דקות הסתובבתי, ויעל הסירה את התחתונים עלתה עלי לבודי נחמד ומציצה סתמית נעימה אבל לא יותר מזה.
ואז התיישבה על המיטה פיסקה רגליים וחשפה כוס נחמד עדין ויפה יש לומר.
"בו בו תזיין אותי אבל לא בכוח בבקשה".
חדירה נעימה, כוס די צר חמים ורטוב. פמפמתי אותה כשאני עומד על הרצפה והיא יושבת על המיטה מפסקת רגליים.
גמרתי בכיף ושחררתי את מטעני בתוך השקית.
מקלחת קצרה, כוס מים קרים, ואז נזכרתי שיעל עבדה בתאגיד לסל איבן גבירול האגדי.
סה"כ 25 דקות כולל מקלחת אחת, עיסוי סתמי, מציצה מקונדמת וזיון נחמד.
300 ש"ח חמים בדירה וגשם עז בחוץ.
אם אחזור? כנראה שלא