כ מלון אורכידאה אילת - דף 3 - סקס אדיר

מלון אורכידאה אילת

21

תודה על המידע,

הייתי באילת ונסעתי לספא "תמים" באורכידאה ( -:

קיבלה אותי מרינה, שאלה אם אני מעדיף מיטת מסאז'ים או מיטה זוגית .

ברור מיטה זוגית.

התחילה בעיסוי מקצועי של הגב, לקראת הסוף שאלה אם אני מעוניין בתוספות. 70 לעבודת יד ו100 היא גם תתפשט.

בסוף קיבלה 100 עשתה אחלה עבודה וגם זרמה לפרוסטטה מקצועית שרוקנה אותי לגמרי ( פרוסטטה אמיתית ולא סתם תקיעת אצבע )

היה שווה ודיסקרטי ביותר.

מלון אורכידאה אילת

26

אני קורא את השרשור הזה וחייב לספר לכם איך יצאתי דביל באילת, אני מתנחם בעובדה שלעיתים על מנת לנצח צריך להעיז ואו אז גם קיים כמובן הסיכוי להיכשל...

בימים האחרונים, לפני תום חופשת הקיץ של בתי הספר הייתי באילת. ידעתי על מקום בטוח לעיסוי ואף יותר - מישהי שקיבלה כאן המלצות טובות שאף שוחחתי עמה קודם לירידה לאילת ושקלתי אם ללכת אליה.

מכל מקום, ראיתי בעיתון המקומי של ידיעות מספר פרסומות לספא של כמה בתי מלון. היתה פרסומת למלון אורכידאה, שאני יודע מן העבר שהמעסות שם "אוף דה רקורד" מביאות לך ביד בסוף תמורת טיפ של 50 שקלים. הייתי שם, וחוויתי. אבל על פי השמועה שהגיעה לאוזניי נטען שזה מקובל בהרבה ספאים באילת שאם אתה משלם טיפ יפה בסוף, יביאו לך גם ביד בשושו "אוף דה רקורד".

החלטתי לנסות את מזלי בספא של מלון אחר.

אמרתי לעצמי אנסה לגרור את המעסה לעשות לי בסוף ביד, ויש בזה מן הריגוש, כי אתה לא יודע איך זה ייגמר, ואתה כל הזמן בגירוי מן העניין כי זה לא בטוח וזה כמו "צייד" יצליח או לא...וגם, אתה בלחץ מסויים שמוסיף לריגוש - כיצד להעלות את הנושא בפניה, מבלי שהיא תחטוף את הסעיף (במקרה והיא ממש לא בעניין), שלא תכעס, תעלב ואף תאשים אותך בהטרדה מינית....זה לא פשוט. רמיזה בוטה מידי יכולה להיחשב הטרדה מינית על כל הכרוך בכך. ולכן זה הלחיץ וריגש אף יותר.

נכנסתי לעיסוי - בחורה רוסיה, נעימה, אבל נראית חננה סוף הדרך. עם משקפיים של ספרנית. אבל נחמדה.

העיסוי - ממש ממש טוב!

אני מחמיא לה על העיסוי, אומר לה מידי פעם כמה טוב לי והמוח רץ ומתלבט "איך אני רומז לה...".

כשהיא הפכה אותי על הגב לקראת הסוף, הבנתי שאין לי יותר מידי זמן. הייתי עירום ורק מגבת עלי. התחלתי להזיז אותה קצת והיא סידרה אותה...

אוף...

חיכיתי עוד זמן מה, אזרתי עוד אומץ ואמרתי לה שהעיסוי ממש טוב ואני רוצה לתת לה טיפ גדול כי היא ממש טובה, אבל הייתי רוצה שהיא "תרגיע אותי קצת יותר בסוף..." היא אומרת "תודה תודה" אבל סה"כ מתעלמת ולמרות שמוסיפה "כן כן", אני די בטוח שהיא לא יורדת לעומק דעתי או מתעלמת בכוונה מעומק דעתי...

לקראת הסוף, אני ממש אומר לה שאני צריך להירגע. והיא מקשה מה אתה מתכוון? אני אומר "אני צריך עיסוי עדין בסוף" אתם יודעים, שם קוד "הבינלאומי" להרפייה ולא ייתכן שמי ש"בעניין" לא תבין למה הכוונה אם כבר אמרת את המילים הללו.

היא ממשיכה לשחק אותה "עאמה" ואומרת "אני לא מבינה..." ואז נגמר העיסוי. ואני עוצר אותה ואומר "רגע..."

אני שוב פעם מנסה ומתפתל (תאמינו לי היה לי ממש לא נעים ולא הרגשתי טוב עם זה) ומנסה לרמוז ואז היא אומרת לי "אני מצטערת אנחנו לא עושים כאן דברים כאלה..." ויצאה מהחדר.

הרגשתי מ-זה דביל...

ממש יצא לי כל הרוח מהמפרשים.

כל מה שיכולתי לחשוב עליו שהיא יוצאת עכשיו החוצה ואומרת לבעלת הבית בקבלה שאני סוטה ובן זונה. טסתי למקלחת, וברחתי משם כל עוד נפשי בי. היא כבר נכנסה לטיפול אחר ולא ראיתי אותה ...

חזרתי לחדר שלי במלון אבל וחפוי ראש.

הרגשתי מ-ה זה חרא...ולקח לי כמה שעות עד ששכחתי וחזרתי לעצמי. זה באמת השאיר לי טעם רע בפה, כי הרגשתי שביאסתי אותה למרות שלא אמרתי דבר מיני מפורש ולא הייתי בוטה ולמרות שמי שהיה שומע יכול היה לפרש את דבריי לבקשה לתוספת זמן של עיסוי מרגיע ולא חזק כמו שעשתה לי...

זהו.

בקיצור ניסיתי ללכת על פריצת דרך חדשה, לקחת סיכון שאקבל "לא" אבל לריגוש גדול יותר - ולא הלך לי...

שימון (שחזר מתוסכל ומאותגר מינית מאילת)

שימון2009-9-3 11:39:10

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”