כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 23 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

221
אתמול בערב ניסיתי לתאם במשך שעה ישר עבר למענה הקולימבולבל,עוד מישהו נתקל בבעיה זו או צלח את המשימה. רימינג - צריך להמתין עד שהגברת תתעורר....zzz Sleepy

superman19792013-04-16 14:57:49
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

222
סופרמן, אתה באמת בחור די 'מעופף'... אתמול היה ערב חג ולא עבדו שם. כשהפקידה לא עונה זה עובר למענה קולי, מקווה שלא השארת הודעה...
נסה אותם שוב הערב, לא לפני! לגבי תגובות של כל מיני מאוכזבים כאן, אחד מאוכזב מקרן, השני מדנה, לשלישי אלכס נראית מדי מבוגרת, יש לי להגיד לכולכם דבר ידוע: לכל אחד מאתנו יש טעם שונה בנשים, וכל אחד מחפש משהו אחר! אז כל אחד צריך קודם כל לסגור על עצמו מה הוא מחפש, ושלא יופתע אחרי זה בטיפול. לדוגמא, דנה היא בחורה מאד צעירה ולא מנוסה. אז נכון שהיא שואלת מה אתם אוהבים ולא בטוחה עדיין בעצמה. יש כאלה שמעדיפים אישה בשלה עם ניסיון וייהנו יותר עם אלכס, ויש כאלה שיאהבו דווקא את חוסר הניסיון של דנה וילמדו אותה דברים חדשים... את המראה של אמילי יש כאלה שיאהבו ויש כאלה שלא, והנה, אפילו את קרן "המלכה" לא כולם אוהבים, בואו לא נשכח שהיא כבר לא מעט זמן בתחום, והאחרות הן חדשות. גם מדובר בסך הכל בבני אדם, יש להן כמו לכולנו יום יותר טוב ויום פחות טוב, הן לא רובוטים, תמיד יכול להיות שבאיזה יום הן באות לעבודה קצת פחות נחמדות, קורה... אבשלום2013-04-16 21:30:47
מחפש את הדבר האמיתי!

224
ברור שחגגו במקום אחר. בכלל תדע שכעקרון כל מקומות המסאז'ים סגורים בימי שישי בערב וערבי חג, וגם בשבתות במשך היום. יוצא מן הכלל מהבחינה הזאת הוא אלנבי 26 בתל אביב, שעובד 24 שעות, גם בסופי שבוע.
מחפש את הדבר האמיתי!

230
לאחר תקופה ארוכה (מידי) של אפס פעילות בהן רק קראתי באדיקות (ובקנאה) את הדיווחים אך לא קיימתי פעילות "יצירתית" החלטתי לחזור לעניינים
נהניתי מאד ממפגש עם אלכס, פשוט מצוינת.
מאידך, תביאו בחשבון שעבורי כמבוגר יחסית (נושק לחמישים) אלכס מתאימה לי יותר מצעירות מאד שאיתן אני מרגיש פחות נוח
תודה לממליצים

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”