כ עיסוי+ בפת | דיווח: לחובבי מבוגרות מלאות - דף 4 - סקס אדיר

עיסוי+ בפת | דיווח: לחובבי מבוגרות מלאות

31

בוקר טוב

אז ככה ביקרתי אצל הגברת ולמי ששאל אז ככה

200 ש"ח לשעה שכוללת מסאג' אפשר לגמור פעמיים, מציצה בלי, היא לא עושה רימינג

(ככה היא טוענת) לגביי אנאלי היא אמרה שהיא לא עושה אבל הלא, לא היה החלטי נראה לי שזה תלוי בתוספת תשלום ובגודל הכלי.

עד כאן לגביי השאלות שנשאלו.

לגביי הטיפול ,היה מצוין מסאג' סבבה,מציצה בלי,וסקס .

ס"ה שווה את ה150 ש"ח.

כמובן לחובבי הז'אנר בלבד!

32
למי שממש אוהב את הסגנון הזה כדאי להגיע לרח' המרץ 20 בספא קורל!אין סקס אבל יש מסאג' ובודי גם מאחורה וגם מקדימה לבקש את עדן בבוקר ואת אלמוג בערב ממליץ לכם סבבה שם והיחס כמו בבית,יש יש בנות עם יחס חם וסבבה

35
[QUOTE=המומחה המכור]למי שממש אוהב את הסגנון הזה כדאי להגיע לרח' המרץ 20 בספא קורל!אין סקס אבל יש מסאג' ובודי גם מאחורה וגם מקדימה לבקש את עדן בבוקר ואת אלמוג בערב ממליץ לכם סבבה שם והיחס כמו בבית,יש יש בנות עם יחס חם וסבבה[/QUOTE]
אלמוג היא בחורה מאוד מאוד מלאה שלא מסכימה לכמעט כלום, מה גם עולה מהישבן שלה ריח של משהו שהיא שכחה לנגב כניראה. מבחינת שירות היא בסדר וזהו.

37

טוב בתור חובב מבוגרות ( מסכים שהן משקיעות יותר בד"כ) הייתי חייב ללכת.

האשה בהחלט מכוערת ושמנה, גם ביחס לנשים מבוגרות אחרות בתחום, אכן פורשת דף על המיוה ויש ריח של צחה הדירה.

התחילה בעיסוי מעפן, מציצה עם גומי - לפחות ליקקה קצת ביצים, ניסיתי תפרוסטטה אבל זה ממש לא היה בשבילי... ולבסוף זיון בדוגי.

לא שווה 150 גם למי שאוהב את הז'אנר..

38

[QUOTE=verble]אז זהו שאין לה שיניים תותבות.
אני אישית מבסוט שהקרבתי 150 ש"ח על משהו שרחוק מלהיות הטעם שלי,
כיוון שעקב ה"פ שקיבלתי, נראה כי עזרתי לפחות ל-3 חברי אתר שזה הטעם שלהם למצוא מישהי שהם לא ידעו על קיומה.[/QUOTE]

אתה יכול לשנות את זה ל... 4.

היה סבבה לגמרי,נכון שהיא בגיל של חמתי אבל היא משקיענית ברמה.

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

40

אז מרוב שיעמום בעבודה (המיתון חי ונושם ולא ניראה שהולך לעזוב בקרוב)הגעתי לדיווח על המבוגרת בפ"ת.התקשרתי אמרה לי יותר מאוחר.יצאתי לכמה סידורים אמרתי ננסה אחר כך אם אפשרי אז נקפוץ נראה במה מדובר.התקשרתי שוב אמרה לי שאפשר להגיע הדירה נמצאת בפ"ת בתחילת רחוב הס.

פתחה לי את הדלת דודה מבוגרת עברה את הארבעים מזמן מראה בהחלט לא מלבב או מושך אבל אמרתי ניכנס. חדר קטן עם מיטת יחיד הוציאה סדין מהארון פרסה על המיטה.ביקשה 150 ל40 דקות.אמרתי לה שאני רוצה ליגמור פעמיים.הנוהל הרגיל תתפשט יצאה חזרה נישכבתי על הגב העמידה לי אותו ביד ותוך כדי עיסוי בבצים שיפשפה לי עם שמן עד שגמרתי(זה היה מהיר)לאחר מכן נישכבתי על הבטן והיא החלה בעיסוי די נחמד גב רגליים אפשר לומר שדי השקיעה הגיעה לאזור הישבן. ביקשה אישור והחלה בטיפול פרוסטטה שמאוד נהנתי ממנו התהפכתי על הגב ואז היא החלה לזיין לי את החור של התחת עם האצבע שלה (כמובן שעם גומי)ולעשות לי ביד הייתה הרגשה חבל על הזמן.הציעה ויברטור אני ויתרתי (אולי פעם הבאה).המשכנו באותה פוזה עד שהשפרצתי בפעם השניה שהיא ממשיכה עם האצבעות.לאורך כל הטיפול היא עם תחתון בלבד לא עיניין אותי שתוריד אותו כי מראש אמרתי שאני לא אזיין אותה.היא די משקיעה ובטח שלא מתקתקת הייתי שם סה"כ 40 דקות.

לסיכום מי שרוצה טיפול טוב עם הרפיה או שניים ולא משנה לו מראה הבחורה אז אחלה.מי שרוצה כוסית על מנת שיוכל גם לזיין אותה לא מומלץ.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”