ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40
32
טוב אמרתי לעצמי להחזיק מעמד לא לדווח אבל נו מחשבות לחוד ומעשיים לחוד :
ביקרתי את הגברת, שמעו זה ממש הסתדר מצוין משהו שבדרך כלל לא קורא לי אבל טוב בואו נתחיל מהתחלה :
קראתי את השירשור הזה וישר התקשרתי להפתעתי ענתה ישר קבענו שעה מדהים.
כשעה וחצי לפני המפגש התקשרתי לוודא, כשענה לי התא הקולי אמרתי לעצמי יו היא הולכת להבריז לי אתה יכול לוותר מראש מזל שלא ויתרתי, בשעה היעודה היתה תשובה נכנסתי למקום מאוד אהבתי את העובדה שלא צריך לחפש מדרגות כלום הדלת נפתחת וזהו ישר.
הדירה עצמה מאוד מאוד יפה יש אוירה ביתית וחמה במקום מאוד נקייה ומסודרת.
טוב וכעת למנה העיקרית, מי שמכיר אותי או לפחות את דיווחי יודע שאני נוטה להתרגש במצבים שכאלו והדבר המדהים בלנה היא שהיא יוצרת לך אוירה רגועה ושלווה על השניה הראשונה, היא מאוד מאוד חמודה פניים יפות רגועה ולי לפחות היא ישר גרמה להרגיש בבית .
התישבנו לשיחת היכרות על כוס קפה, לא אפרט על שיחה זו אבל בראש שלי עברה מחשבה מטרידה משהו איך אישה כזו מצאה את עצמה במצב כזה, היא חכמה יפה והרבה גבריים היו שמחיים לבת זוג שכזו ובמקום זה היא כאן איתי מזעזע פשוט .
טוב מקלחת ולחדר השינה, כשראיתי אותה עירומה חשבתי שבטח מתתי והגעתי לגן עדן גוף שמבחינתי הוא צעיר ומושלם שדיים מדהימים ועסיסים הרגשתי שאני עומד להתפוצצץ, למיטה ושם מציצה יו איזו מציצה לא יודע איך הצלחתי להחזיק מעמד למה כל הנוזלים שלי התחילו לבעבע אם אתה יודעים למה אני מתכוון גמירה ראשונה כשהיא רוכבת אלי והידים שלי משחקות בשדיה בום.
לאחר מכן הסתובבות על הגב ולמסאג שהיה מאוד נחמד וארוך, כשישבנה עלי היה בזה משהו מחרמנן בטירוף רק כל הזמן חשבתי שאני רוצה לראות את פניה ולכן כשהיא אמרה לי להסתובב היה אצלי איזה פרץ שימחה מטורף.
שוב מציצה שוב רכיבה הפעם הלך קשה יותר, בסופו של דבר לאחר מאמץ רב גמרתי לה בחריץ הישבן חופשי ומאושר מקלחת ונפרדתי ממנה וקבענו להיפגש שוב .
לסיכום אחת החויות היותר טובות שלי היה ממש ממש כייף ומספק.
דבר נוסף הבחורה אינה מעונינת בפירסום מסוג זה, וכמו שאמרתי כבר לפותחי השירשור אני לא בטוח שזה היה הדבר הנכון לעשות אבל את הנעשה אין להשיב ובזכות השירשור הזה היתה לי חוויה. לא אגיד לכם תשמרו עלייה כי זה מפגר לדעתי אבל תחשבו קצת מה ולמה אתם עושים ואולי כולנו נזכה להנות מבחורה איכותית למשך זמן רב אני אישית בספק ולדעתי צריך למצוא פיתרון אחר.
רק המחשבה שמישהו כמו סקס מבאס יקרא את הדיווח הזה וילך עלייה מעבירה בי חלחלה אני מפרגן 100% לכולם פה אבל חבר הפורום המסוים הזה טוב אגיד את האמת אני מאחל לו רק רע, שמעתי שיש פה אנשים שאומרים שהוא עובר תקופה קשה שהוא בחור טוב אבל מבחינתי הוא *** של אדם וככה זה נראה אני מוקיע אותו מכל וכול
36עידכון מהיום (מהשטח), עד עכשיו הכל כרגיל איתה- עולם כמנהגו נוהג.
השירות, הדיוק בזמנים, האוירה, הסקס, המילים הגסות, ובעיקר המסז.... לדעתי עדיין לא מושפעת מה PR וממה שכתוב עליה פה.
תהינו!
פתגם סיני עתיק:"מי שממיין לא מזיין"
37
39[QUOTE=דון קיחוט]כל הדיווחים נלהבים ולא היו נפילות, ללא ספק ברשימת המטרות. השאלה היא אם לנה או איב...[/QUOTE]
שתיהן ...ותפתור לעצמך את כל בעיותך
[/QUOTE]
בעיות? להפך, אני נמנע מהן בדגימות על סמך דיווחים חיוביים מקיר לקיר (כמעט) על בחורות עובדות,
ולשמחתי עדיין לא נפלתי (תוקתקתי).
40ניסיתי ליצור איתה קשר היום, היית קצת חסרת סבלנות בטלפון. שאלה איך הגעתי ואחר כך אמרה שכבר תאמה להיום ושאתקשר ביום ראשון.
האם כך היא בכל פעם שמתקשרים ?