כ מרינה - מעסה מחולון - דף 4 - סקס אדיר

מרינה - מעסה מחולון

31
פרופסור אתה אחד הסרסורים אם לא ה-
[QUOTE=הפרופסור]

בוקר טוב לכולם
Hug
ואני מחייך לעצמי איך הקרנף הזה יעשה לי בודי???
מרינה הורידה חולצה ואחרי החולצה הורידה אוהל 11 צבאי מהחזה שלה... מה מה מיה אמרתי בלב,200 שקל ואתה מקבל את הרי ההימליה במרכז

מסקנה מהיום-מה שלא קונים בכסף... קונים ביותר כסף.

שב"ש

[/QUOTE]

מרינה - מעסה מחולון

34
אני רוצה להוסיף כמה הגיגים בענין מרינה.
הגברת עובדת לדבריה, בתחום העיסויים כ12 שנים.
נראה לי מוזר לחלוטין שרק עכשיו היא ביצבצה וצפה על פני שטח התודעה של חובבי החזה הענק.
הייתי אצלה היום לפינוקון נוסף ובחנתי היטב את פניה. היא נראית לי מוכרת מן העבר אך לא הצלחתי לחבר אותה לזמן ומקום אחרים. היא טוענת שהיא פועלת רק בחולון ונתנה לי סקירה של הדירות בהן גרה ברחבי העיר ובהן היא פועלת.
המסג' שלה מעולה והיא סבלנית לחלוטין עם מאחרי גמירה שכמוני. קיבלתי ממנה 40 דקות מלאות של מסג' איכותי וטוב. אני כבר די מבולבל בהגדרות של איכות המסג', אבל תנועת הידיים שלה על קווי המתאר של הגוף נעשית ברצף ובאורך גל מאוד מדוייק הן מבחינת הלחץ שהיא מפעילה והן מבחינת האינטנסיביות של הפעולה שלה. אני אישית, התמכרתי. אחרי 40 הדקות היא לוקחת את הזמן ללא לחץ, נותנת עיסוי רך וענוג ובעיקר עובדת עם החזה המסיבי שלה (מה מסיבי? עם הררי השדיייים שלה), שהוא אולי נפול, אבל הרכות הזו יחד עם הגודש, כשהיא כורעת על ארבע וזינך נמצא שם באמצע, מבצבץ חליפות, פוער את עינו האחת וקורץ בכל פעם שהוא עומד להיעלם בחביון האררט הזה ושוב מבצבץ וכך חזור ושנה ללא רטינה על הזמן הרב שלוקח לך והעונג הזה נמשך ונמשך כמעט עד אין קץ עד שמתחיל הרטט והפונטנה מתחילה לבעבע בגייזר חלבוני.
מה אגיד לכם, זו חבילת השדיים האולטימטיבית בעיני.
היא אישה מאוד נחמדה ועונה בפתיחות רבה כמעט לכל שאלה.
מצחיק ענין קרובי משפחתה המבוגרים שחיים איתה בבית. לי יצא לחזות בגב שעיר וראש עם שיער מאפיר שניסה לחמוק ממבטי עת הלכתי לעבר דלת היציאה.
היא מאוד מסיבית בחלק האגן ונראה לי משימה קשה להגיע לתנוחה שתשביע את רצוני ותיתן לי את הגירוי הרצוי.
לכן לא ביקשתי אפילו לנסות להתחיל תהליך של משא ומתן מעבר למה שקיבלתי.
היא ז'אנר בפני עצמו ובעיני לא צריך להפוך אותה למולטי דיסיפלינרית.
בשביל עיסוי טוב של 40 דקות + TITFUCK ארוך, סבלני ומושקע וכל זאת ב150 ₪ -היא אחת האופציות היותר אטרקטיביות באיזור המרכז.
תקנו אותי אם אני טועה.
I fart in your general direction

מרינה - מעסה מחולון

36
[QUOTE=קרומבה]סחתיין על הדיווח פרופסור.

וכנראה, בגלל שאתה פרופסור, אתה מזיין גוצה שמנה.

הרי נשבעת את שבועת היפוקרטס, לטפל בכל חולה ללא הבדל...(בצחוק)

אני חולה על היציאות האלה שאתה לא יודע לאן אתה מגיע, לא יודע למה

לצפות ופתאום פותחת לך ת'דלת אחת כזו. ועוד יותר מצחיק זה שההורים

שלה מסתובבים בבית.כמו סרט של אמיר קוסטריצה. בזכות התיאור הנהדר

הרגשתי כאילו אני איתך. תמשיך לנוע...

בברכת "חייבים לזיין"

ק.[/QUOTE]

תודה רבה... אצבע למעלה

לגבי אמיר קוסטריצה... ראיתי אתה הסרט הראשון שלן שנת הצוענים בקולונע אבל זה היה לפני 25 שנה חחחח... לך תזכור מה היה.
וכמובן אחרי כמה שנים ראיתי את סרט ההמשך "חתול לבן חתול שחור" לא זוכר כבר מה היה שם אבל צחקתי חצי מהסרט.
צחוק

היו פעם סרטים איכותיים בהשקעה של שני שקלים לעומת אירון מן סופרמן בימיינו.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מרינה - מעסה מחולון

37
יופי של דיווח קראתי אפילו פעמיים ובתור בחורה מותאמת לזאנר שלי- חבל מאד שהיא גרה עם ההורים ועוד יותר חבל שהיא כאילו "בת 20 "שמשחקת אותה הילדה טובה ובסוף כרגיל הכל איכשהו ידוע מראש ...הכל בעזרת הכסף...רק מעניין מה אוסקר ווילד היה אומר על זה ..ואיך היא מרשה לעצמה מחיר של חצי נערת פליבוי...זכותה אבל הפסד של חובבי הזאנר . לטעמי.

מרינה - מעסה מחולון

38
[QUOTE=לשונאי] פרופסור דיווח גדול ,משאיר טעם של עוד (לך אליה שוב בשם האב הבן ורוח הקודש ודווח ...)
לא יודע אם הייתי מסתדר פיזית עם שמנמנה כמוה וכל הכבוד על האסרטיביות (המשתלמת באבו אבוה משתלמת ..). [/QUOTE]

תודה רבה...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מרינה - מעסה מחולון

39
[QUOTE=מבוגרות] יופי של דיווח קראתי אפילו פעמיים ובתור בחורה מותאמת לזאנר שלי- חבל מאד שהיא גרה עם ההורים ועוד יותר חבל שהיא כאילו "בת 20 "שמשחקת אותה הילדה טובה ובסוף כרגיל הכל איכשהו ידוע מראש ...הכל בעזרת הכסף...רק מעניין מה אוסקר ווילד היה אומר על זה ..ואיך היא מרשה לעצמה מחיר של חצי נערת פליבוי...זכותה אבל הפסד של חובבי הזאנר . לטעמי.[/QUOTE]

אוסקר ווילד היה אומר

בצעירותי סבור הייתי כי אין חשיבות נודעת אלא לכסף; עתה, לכשזקנתי, יודע אני כי אמת הדבר.
בגמילה

מרינה - מעסה מחולון

40
פרופסור אתה אמיץ!!
הייתי אצלה מספר פעמים בעבר אבל פעם אחת שהיא הדליקה את האור וראיתי אותה במלוא הדרה, ירד לי כל החשק ממנה.

בהחלט חזה עצום ותענוג בפני עצמו והיא מאוד סבלנית כלפי הגמירה. חובה לפחות לפעם אחת לכל חובב חזה גדול (טוב ענק).

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”