כ אליס רמת גן - לאוהבי הקטנות - דף 4 - סקס אדיר

אליס רמת גן - לאוהבי הקטנות

31
בסוף נכנעתי וקבעתי איתה לשעה 12:30 היום (דנה, ביאליק 22).

הגעתי ב-12:20 והתקשרתי - אמרתי לה שאני כבר כאן, אם בא לה לקבל או משהו. אמרה לי תתקשר עוד 10 דקות. סבבה לגיטימי- אני הקדמתי- בעיה שלי.

ב-12:30 התקשרתי שוב והיא אמרה לי שהיא עוד לא מצאה חניה ושאתקשר עוד 10 דקות. סבבה, קורה (אם כי הבנתי מזה שהיא באה לדירה במיוחד בשבילי..?).

ב-12:43 התקשרתי שוב, כבר התחיל להיות לא נעים. היא אמרה לי - תשאיר לי מספר- אני יחזור אליך ברגע שיתאפשר. אמרתי לה לא (התקשרתי מחסוי)- אני יתקשר כשתגידי לי- סבבה עוד 10 דקות.

ב-12:58 כבר הייתי בעצבים- שוב אותו סיפור- עוד 10 דקות תתקשר.

ב-13:10 התקשרתי שוב- מצלצל מצלצל ואין מענה. חיוג נוסף- היא עונה, אומרת עוד דקה ומנתקת.

40 דקות לאחר השעה המקורית, ולאחר שלא היה נראה שהיא בכיוון לקבל אותי עשיתי פרסה והלכתי משם.

wow2012-11-25 15:39:14

אליס רמת גן - לאוהבי הקטנות

33
[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=wow] מישהו היה בזמן האחרון?[/QUOTE]

לאחר שwow הקפיץ את המודעה נסעתי לראות במה מדובר.
בשורה תחתונה צריך מישהו שהיה ויודע במה מדובר בכדי לסגור פינה.

אז ככה: כאשר התקשרתי למספר המופיע בתחילת המודעה בשעה 13:00, ענה לי קול נשי סלאבי מוכר שהפנה לאיך לא - "הרוא"ה 80" שזו המעסה שבתכלס יושבת בהרוא"ה 74 ויש עליה בפורום מספר פוסטים.

מאוחר יותר, כעבור שעתיים התקשרתי אל אותו מספר
וענתה לי כבר מישהי אחרת לגמרי (לא סלאבית ולא בטיח), ישראלית אשר הפנתה אותי לביאליק 22 ואמרה להתקשר משם. הגעתי, התקשרתי והופניתי לרחוב קלאוזנר (או קלוייזנר) הסמוך לבנין ישן ובו דלת נפרדת ששם יושבת הבחורה.
שמח וטוב לב דפקתי על הדלת אך מי שפתחה לי אותה ודאי לא הייתה אליס אלא בחורה ישראלית קומפקטית ורזה מאוד העונה לשם דנה. בלונדינית עם עיניים כחולות.
הותיקים מביניכם אולי ייזכרו במי מדובר משום שהיא עבדה בבן יהודה 38 לפני כ 5 שנים.
לגבי אליס - אמרה שכבר לא עובדת

האם מישהו יכול לעשות לנו סדר בדברים?[/QUOTE]
אודה לך אם תוכל לספר לנו על דנה, ואולי מישו יוכל להביא לנו קישור על מעלליה של דנה שעבדה בעבר בבן יהודה 38 ?... תודה רבה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”