מה יש בפנים שלה?? מה סקסי בדיבור שלה??
עוד פרחה מהרחוב..
חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת
33[QUOTE=אליה]מה יש בפנים שלה?? מה סקסי בדיבור שלה??
עוד פרחה מהרחוב..[/QUOTE]
עוד פרחה מהרחוב..[/QUOTE]
הטעות שלך היא שאתה מניח באופן אוטומטי שמה שמושך אותך גם מושך בעיני כולם. כל אחד עם ראש אחר. אחד ימשך לבלונדינית בהירה מראה נורדי ,שני ימשך לשחומה מראה תימני ,אחד לגבוה ,שני לנמוכה. וככה יש גם כאלו שימשכו למראה פרחי. ספיציפית משהו במראה הצעיר ,הקצת פרחי והדיבור הסקסי ,בין אם זה טבעי ובין אם זה הצגה מודעת ,מדליק הרבה גברים.
36לא יודע איך כל שבוע יש שם בנות חדשות
וכולן כמעט ישראליות שאין סיכוי למצוא במקומות אחרים
לגבי שחר הזו - מאוד לא אהבתי את הדיבור של אליה
מי שמדבר ככה לבחורות כנראה יש לו איזה תסביך נחיתות-- "פרחה מהרחוב", ערסית..
ובהחלט יש מקום לכבד את הבנות..
38חברים, ראשית, זכותו של אליה לרשום מה שהוא רוצה לגבי התרשמותו משחר, בדיוק כמו שלכל האחרים יש זכות לחופש ביטוי בפורום, כל עוד לא עובר את גבול הטעם הטוב. אני לא חושב שבחורה קוראת כאן משהו שרושם לקוח שהיא אפילו לא מכירה אישית, כי הוא לא יחזור אליה, ונפגעת.
לגבי מה שרשמת בהודעה האחרונה - אוהב סקס - יש לי חדשות בשבילך, אני עברתי את גיל 40 , וככל הידוע לי, אנחנו "המבוגרים" הולכים לכל המקומות שאתם, הצעירים יותר, הולכים אליהם, ואני לא חושב שבעניינים האלה יש לנו סטנדרטים נמוכים משלכם. להיפך, עם השנים כלקוח, אני לפחות קיבלתי חושים טובים שמזהירים אותי מעקיצות ומנפילות. עובדה שגם אני, כמוך, לא נכנסתי לטיפול עם שחר. אומרים שגבר נשאר חרמן בראש בגיל 70 כמו שהיה בגיל 20. לך למועדוני הסקס באירופה שרושמים עליהם בפורום ותיתקל בלא מעט גברים ממש קשישים, שהם לקוחות קבועים שלהם. ולהיפך - אני משוכנע ששחר, אם היא חכמה, בונה על הקהל המבוגר יותר שאין לו בעיה להוסיף לה עוד 100-200 ש"ח בטיפול, ולא עליכם הצעירים, שלכם יש לא פחות דרישות ממנה. לדוגמא: אלה שרוצים שתי גמירות בטיפול - אלה בדרך כלל הצעירים יותר, ואז המעסה צריכה לעבוד קשה יותר. אם כבר לעשות אבחנה בקהל היעד של המקומות האלה, אז היא לא לגבי גיל הלקוחות, אלא לגבי מקומות שאליהם באים גם ערסים וערבים, לבין מקומות מסוימים שמקפידים לא להכניס כל אחד, ולא התרשמתי שבעמל עושים סלקציה ללקוחות, אבל ייתכן שאני טועה. עוד הערה לגבי דבריו של בנצי: נכון מאד שהרבה ישראלים נמשכים לערסיות, או שנקרא להן: בחורות שדוגלות בגישה ישירה. אחרת איך זה שרוב הנשים בישראל מוצאות בעל ומתחתנות?? 

מחפש את הדבר האמיתי!
39[QUOTE=אבשלום]
[/QUOTE]
עוד הערה לגבי דבריו של בנצי: נכון מאד שהרבה ישראלים נמשכים לערסיות, או שנקרא להן: בחורות שדוגלות בגישה ישירה. אחרת איך זה שרוב הנשים בישראל מוצאות בעל ומתחתנות?? 

[/QUOTE]
זה שני סוגי משיכה שונים. המשיכה ל"בת השכן", זה משיכה לבחורה דוקא עדינה ותמימה יחסית שלא ברור איך בכלל הגיעה לעבודה כזאת. בחורה שהיית יוצא איתה לדייט רגיל מאתר הכרויות הגון. נכון שזה לרוב יהיה הצגה מצד הבחורה שנשענת על מראה תמים כזה,לא זנותי.
המשיכה למראה הערסי זה משיכה נפרדת.
יש כאלה שנמשכים לישראליות ,יש כאלו שאירופאיות ,רוסית עושה להם את זה ,יש כאלו שאפריקאיות ,כל אחד והשריטות בראש שלו.נכון שהרוב רוצים בחורה שבאיזה שהוא אוהב אוהבת את מה שהיא עושה ,או לפחות משחקת אותה GFE ולא קרה ,שזה בעצם מוכיח שהיא לא באמת סובלת. ותתיחסו יפה ובעדינות לבחורות אם אתם רוצים לקבל יחס כפי בחזרה .בחורה שעיצבנת אותה תתן לך שירות קר ומכאני, העיקר שתלך.