מריאנה פואבלו אספניול 31 על ידי אוהב סבתות לפני כמה שנים ניסיתי להגיע אליה במשך חודשים,כל פעם היתה חוזרת אלי בסוף יום העבודה שלה אחרי שכבר הייתי ועשיתי.בסוף אמרה שכבר הרבה זמן אני מטלפן ולא בא,אז ויתרתי.עדיין יש לי את הטלפון וקוד ההפעלה שמסר לי החבר חולה כוס שיחיה.(בפרטי) ציטוט 22 אוגוסט 2017, 17:30
מריאנה פואבלו אספניול 33 על ידי אוהב סבתות אני זוכר גם שהחתול של מריאנה נשך לפרופסור את האצבע והיא נבהלה וירד הרבה דם ציטוט 23 אוגוסט 2017, 10:20
מריאנה פואבלו אספניול 34 על ידי barsdafg הלוואי וחולה כוס יחזור היה תותח בר-דפק ציטוט 23 אוגוסט 2017, 11:24
מריאנה פואבלו אספניול 35 על ידי מכשף הניסיון לנסות לקבוע איתה הוא בהחלט מבחן לסבלנות:)לחדשים המצב ממש לא פשוט עדי כדי וויתור. ציטוט 23 אוגוסט 2017, 11:24
מריאנה פואבלו אספניול 36 על ידי מחפש גיוון הייתי השבוע, אחרי שבערך שנתיים לא בקרתי אצלה....הגוף קצת פחות מתוח (אם כי עדיין סקסי)השדיים גדלו ונפלו לאחר הלידהאבל הפינוק....אוי הפינוק!!!!מציצה וגמירה ראשונה במקלחת, מסג' סביר חצי שעה, עם רמיזות לביצים ולישבן,ואז הדובדבן בצורת רימינג וליקוקי ביצים תוך גניחות חזקות וגמירה טובה.לאחר מכן עוד 10 דקות ליטופים כשאני על הגב, ואז גם התחילה לחפור אבל למי איכפת כבר,מקלחת שניה והביתה ציטוט 23 אוגוסט 2017, 22:28
מריאנה פואבלו אספניול 37 על ידי מריו22 פעם אחרונה הייתי לפני חודש בערך, אנחנו מכירים טוב ותמיד כיף לדבר איתה, הפינוק אותו פינוק מקסים, גמירה ורימינג עוד במקלחת פעם ראשונה ופעם שנייה בשולחן טיפולים ואם אנחנו מסתבכים עם הגמירה בפעם ה2 יש לה פתרונות יצירתיים. בחיים לא מאכזבת. תכלס שחושבים על זה היא מספר 1 בשבילי. ציטוט 24 אוגוסט 2017, 03:10
מריאנה פואבלו אספניול 38 על ידי החרמן הלוהט גבר יש מצב למספר של מריאנה מפובאלו ? ציטוט 24 אוגוסט 2017, 22:49
מריאנה פואבלו אספניול 39 על ידי מיסטר גולד לא התלהבתי מהאפקט של רימינג אצל מריאנה,מומלץ להזמין אצלה בשעות הבוקר, תשע עד עשר ציטוט 27 אוגוסט 2017, 19:25
מריאנה פואבלו אספניול 40 על ידי מר שפריץ אשמח אם אחד מחברי הקהילה יעביר לי את הטלפון שלה בבקשה. לפני שני נסיתי להשיג אותה ללא הצלחה . האם זו גב' שגם משפריצה? תודה מראש ציטוט 27 אוגוסט 2017, 19:39