ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40
42
גם לי אותו דבר!!
השבוע גם ניסיתי לתפוס אותה ביום שני בבוקר אמרה לי שיש לה סידורים ושלא יודעת מתי תחזור ושאני יתקשר יותר מאוחר , היתשרתי לפני הצהריים אז היא אמרה שלא יכולה.
אני כבר מנסה להשיג אותה מאתמול בבוקר וישר זה עובר לתא קולי ועד שענתה אחר הצהריים אמרה להיתקשר מחר בבוקר , היתקשרתי על הבוקר מוקדם ענתה לי ושאלה איך היגעתי אליה אמרתי לה ממודעה ביד 2 אז היא אמרה לי שהיא כבר מלאה היום, ושאני יתקשר ביום ראשון.
44ידידי יוניקורן,
אתה כותב למעלה :
אני מסכים איתך ואני רק רוצה לחזק את דבריך ....מדובר בבחורה עם התחייבויות כספיות גדולות ,בוגרת בתודעה שלה , מפוכחת ושורדת אמיתית שלא תעזוב כל כך מהר את התחום המכניס הזה (תרתי-משמע) ולא תכרות את הענף עליו היא יושבת .....
אם כך הדבר, זה לא כל כך מסתדר לי שהיא תקבל "רק" 3-4 לקוחות ביום ותתיחס כך ללקוחות חדשים שזה יוציא להם את החשק להמשיך ולהתקשר אליה. ההיגיון (אם יש כזה) אומר שהיא תרצה למכסם את רווחיה ותשאף לגייס לקוחות נוספים אבל כנראה שבעולמנו המטורף אין שום הגיון....
46
כמי שצופה בפורם וגם בודק המלצות מצאתי לנכון לשתף את החברים
ילנה מרמת גן אכן בת 40 מראה רגיל
פתחה במסג אימצתי המלצה אבל דיי קשה היה להתנשק או לגעת בחזה
המסאג בסדר אבל הרי זאת לא המטרה כמובן שאני ממליץ לא להתפתות להצעת הקפה
דבר אשר יריץ את השעון בכ 20דקות אני סרבתי
לאחר מכן מציצה בלי גומי כאשר אני יודע שאפשר לגמור לה בפה
וככה גם קרה לא הרגשתי שתוקתקתי אבל רחוק מאוד מהדווחים שרצו םה
לא חוזר לשם
47אין ספק שהדיווחים המעולים של חד-קרן גורמים לנו לרף ציפיות גבוה, ונכון גם אני הייתי אצלה ולא יצאתי מגידרי אבל בהחלט אין תלונות.
לדעתי היא מתחברת פחות לצעירים.
48שלום חברים !
הכן גם אני דגמתי את ילנה היא סקסית בת 40 גוף של בת 35 , הבחורה נתנה לי פול זמן שעה ו-45 לא מסתכלת בשעון בכלל זורמת חופשי.
הציעה לי קפה אבל לקחתי המלצות מהפורום ואמרתי לה מיים קרים זה בסדר
עברנו למסאג' חזק שיחקה לי בבצים (מתה על בצים הבחורה הזאת) הסתובבתי על הגב והתחילה בנשיקות כל הגוף נתנה לי מציצה של החיים עד שגמרתי לה על הפנים
עברנו לדוגי היא התלהבה מהמראה שלי והביאה קונדום חברים היא גונחת מדהים היה זיון חבל על הזמן
במקלחת היא מקרצפת לך את הצורה כמו תינוק
מיגבלה אחת יש לה היא מזיינת גם את המוח מדברת בלי הפסקה אבל מה אכפת לי פינוק של כמעט שעתיים ב-250 נתתי לה טיפ 50 אבל שווה יותר כי זה מה שהיה לי.
49שלום לכולם,
אני שמח לתרום את חלקי בפעם הראשונה.
לאחר נסיונות רבים סוף סוף תאמנו פגישה.
הגעתי בשעה המיועדת, הכניסה אותי אליה, דירה דיסקרטית ונקייה. אכן בחורה מטופחת, שיחה קצרה על מים קרים (כהמלצתכם) להפתעתי לא ביקשה כסף, אלה הכניסה אותי לחדר העבודה, שאלה אם אני רוצה להתקלח....מקלחת קצרה ולעבודה. הבחורה נראית טוב מאוד ביחס לגילה. טוסיק שובב, שדיים של בחורה בת 25... שמורים....אבל גולת הכותרת אצלה הן הפיטמות.....איזה מראה מלבב, נראה שזקורות תמידית...עדכון בהמשך.
נשכבתי על המיטה, מאוד רציתי מס'ג (זכרתי שעדיף להתחיל במציצה אבל חברים..לא עמדתי בפיתוי של הבחורה) יש לה פנים נאות מאוד, שפתיים חושניות וחיוך כובש (לטעמי כמובן). היא החלה במס'ג של כפות הרגליים, עברה לרגליים, ישבן, גב. לאחר כרבע שעה התהפכתי. היא החלה להחמיא לי על ג'וני בריוני (פה זה נראה שמדובר בהליך קבוע אצלה...)קצת שמן, עבודת ידיים, החלה ללטף אותו עם השדיים שלה...זוכרים שקודם הבטחתי עדכון על הפטמות..הו מתקשות במגע שחבל על הזמן וכשהן נוגעות בביצים ובג'וני בריוני ...אח...חוויה שקשה לתאר במילים. לפתה אותו עם השדיים העסיסיים שלה ואז החלה במציצה. רטובה....קשה להתאפק ולא לגמור בסיטואציה הזו....ג'ון הבריון לא עמד בכך ומילא את חלל פיה ....הרגשתי ......הלשון שלי בחוץ.....היא הלכה להתנקות.
השכבתי אותה על הבטן והתחלתי למזמז אותה, הידים שלי עברו לעסות את ישבנה ללטף לה את החריץ. אחרי כדקה היא מתחילה להתחרמן ואומרת לי אני רוצה שתכניס אותו לתוכי, מלבישה אותי ומתיישבת עלי. מה זה מתיישבת רוכבת כאילו אין מחר..כאילו ששבט אינדיינים אדומי צוואר רודפים אחריה במדיבריות קולורדו (במחשבה שנייה, נראה לי שאם בזה היה מדובר היא הייתה עוצרת ומתמסרת להם...). לא ידעתי מאיפה זה בא לי. הרמתי את רגליה כך שהן מונחות לי על הכתפיים כשהיא מחוברת אלי, תנוחה קשה, לא בשבילה היא ממשיכה לדהור. ביד אחת אני מחזיק אותה בצוואר והיד השנייה עסוקה בלצבוט קלות את הפיטמות שלה. היא אוהבת את זה ומגבירה את הקצב, מנשקת אותי (אמנם לא עם הלשון...נראה כי היא לא מוכנה לזה וחבל...) ובבת אחת מפסיקה לזוז. אני מסתכל על פניה וחושב בואנה היא גמרה....? הפכתי אותה והתחלנו דוגי..היא יודעת את העבודה....נותנת קונטרות טובות (כמו שכבר אחרים הזכירו) וג'וני בריוני שאוהב לחוש את זה גומר בפעם השנייה.
נשכבתי לצידה, היא מלטפת אותי ואני עסוק לה בשדיים, קצת מציצות, שליקה של הפיטמות ליטופים..עוברים להם כ-10 דקות ושנינו במקלחת. התלבשנו ו-250 החליפו להם ידיים.
סה"כ בילתי אצלה כשעה וחצי טובה במיוחד.
יתרונות:
- לא מלחיצה ולא מתקתקת.
- אוירה טובה
- דירה באמת דיסקרטית
- נראית מעולה לגילה (40)
- הפיטמות הזקורות
- מזדיינת מעולה.
חסרונות:
- לא נותנת חווית GFE אמיתית (אין נשיקות)
כנראה שאחזור שוב.....