כ יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג] - דף 5 - סקס אדיר

יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג]

43
הייתי אצל יובל בשבוע שעבר .
פינוק מושקע ברמות , שמן וסבון חמים , בודי ארוך ומפנק - תענוג ביום קריר .
בהחלט שעה של הנאה , כולל עיסוי באמת כואב במקצת ומשחרר ( ולא סתם ליטופים חסרי תועלת ) .
מפנקת וקשובה ללקוח .

44
אני רוצה להגיד שיובל זאת אחת מ 3 בחורות שונות שאני הולך אליהם, אני מודה שבחודשיים האחרונים לא הייתי אבל תקשיבו מדובר בבחורה יחסית צעירה עם גוף עסיסי כאשר הזה שלה הוא משהו מדהים, הטיפול הוא 300 שקל כאשר הדירה מאוד נקייה וממש הרגשה חמה, היא עושה מסאג מעולה ממש מושקע אתה מרגיש שהיה שווה לבוא בגלל המסאג שנעשה בעירום מלא, היא עצמה כל כך חושנית עם החזה שלה שהיא משתמשת בו לא מעט, בסוף היא גורמת לך להביא את הגמירה של החיים בשילוב גניחות מעולות שלה

45
שאלה לאלה שהיו אצלה: 300 ש"ח זה מחיר די יקר למסאז' ובודי ללא אקסטרות...
השאלה היא האם יש אפשרות לגמירה על הגוף שלה בסוף תוך שפשוף על הבטן או מעל לטוסיק כשהיא שוכבת והלקוח שוכב עליה?

כשיובל עבדה בספא בבוגרשוב לפני כמה שנים, לא הסכימה לזה בפרטים, אבל מאז אולי משהו השתנה?
אבשלום2011-02-04 15:16:10
מחפש את הדבר האמיתי!

47
האמת שאני לא יודע איך היא היתה בעבר אני יודע שפעם אחרונה שהייתי איתה זה היה בודי ממש נחמד היא מאוד נחמדה וגם אם אתה עושה פעולה שהיא לא ממש אוהבת היא אומרת, אבל אני מודה שהלוואי שהיה אפשר להוסיף כסף ולשכב איתה כי היא ממש סקסית

49
אז ככה נכון שאני לא מרבה להגיב בפורום אבל אני בטח גם לא יחצ"ן. לאחר כמה חודשים שסימנתי אותה הייתי אתמול אצל יובל המדהימה שעשתה לי את השבוע. ארבע מאות שקלים לטיפול של שעה מלאה שווה כל שקל. גם בעיסוי מקצועי שמשלב שמנים איכותיים אבנים חמות, מגבות חמות, וגם בהרפיה בסוף פשוט היפנטה אותי עם החזה המהמםםם והטבעי שלה. באופן אישי אני לא מאלו שאוהבים לזיין נערות עובדות אלא בא יותר בשביל הפינוק שלי והפינוק אצלה מתקרב למושלם :)

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”