כ מעסה מהרצליה - ליזה / ליסה - דף 5 - סקס אדיר

מעסה מהרצליה - ליזה / ליסה

42
היי
תיאמתי עם ליסה אתמול ואף השארתי לה שם , וציינתי שאני מגיע, וסוכם שאגיע לאיזור מגוריה , אתקשר אליה.

הגעתי רבע שעה לפני המועד , והתקשרתי , היא ענתה ולא ידעה מה להגיד, התנצלה והייתה בטוחה שלא אגיע , המציאה כל מיני סיפורים שהבית בשיפוץ וישנם הרבה שמתאמים איתה ולא מגיעים , אפילו לא טורחים להודיע על ביטול....... שטויות.....

אני לא יודע את מי להאשים את אלו שמבריזים לה בזלזול, או שסתם לא בא לה.

זה המקום לציין שמעולם לא הייתי אצלה , וההתקשרות שלי איתה בטלפון הייתה מנומסת וזרמה, כך שמבחינתי היא הבריזה.

מיותר לציין שעלייה אני עושה X.
11

43

ביקרתי את הגברת, היה נחמד , צריך לקחת בחשבון שזה מסג' + הרפייה ולא מעבר...

הטיפול מתחיל במסג' של 25 דקות בערך, מסג' חצי מקצועי היא עובדת על הגוף לפי אזורים.

היא צעירה כבת 32-34 כשמסתכלים עליה באור שמים לב לבחורה די יפה.

לאחר העיסוי היא עוברת לבודי , היא נשארת ללא בגדים ועולה על המיטה , יש לה גוף מאוד יפה וחלק.

היא מנשקת בכל הגוף ואז מגיעה לאזור הדרומי שם היא מתעכבת מספר רגעים על הביצים ומשם ממשיכה להרפיה ידנית.

(במקרה שלי נגררתי לחיכוכים וגמרתי לה על החזה והבטן)

היא נראית די בקטע ונכנסת לאווירה וכשיש משהו שהיא לא מעוניינת שתעשה גם אז היא אומרת בנימוס שהיא לא אוהבת את זה.

אציין שהיא אכן מאתגרת מינית וזה צריך להיות זיון מטורף למי שכן יצליח.

לסיכום מומלץ לכל חובביי העיסויים למיניהם לא נראה לי שיש מישהי שעושה מסג' טוב ממנה או מושקע יותר משלה.

45

ביקרתי אצל ליזה בחול המועד פסח ולאחר מאמצים לא קטנים להשיג אותה בטלפון. הגברת הייתה בבנק המטרות שלי כבר הרבה מאד זמן. כשהצלחתי לתאם איתה כבר הציפייה הייתה בשמיים.

ליזה מקבלת בדירת קרקע ברחוב קטן ושקט בהרצלייה. הדירה עצמה קטנה וישנה אך כפי שנאמר כאן כבר חדר הטיפולים נעים ואפילו מושקע בעיצוב,נרות ומוסיקת רקע הולמת.

ליזה פותחת את הדלת ומול עיניי מופיעה בחורה יפה עם שיער בלונדיני קצר,גוף שנראה מבעד לבגדים כנאה מאד. היא לובשת מכנס ספורט קצר וגופייה לבנה פשוטה,לא משהו סקסי במיוחד אבל בסדר.

נכנסים לחדר הטיפולים ומאחר והגעתי מקולח כבר מהבית ויתרתי על מקלחת,התפשטתי ונשכבתי לבקשתה על הבטן על מיטת הטיפולים.

ליזה מתחילה בעיסוי עם שמן ריחני ונעים ועושה עבודה מקצועית מאד. נראה שהיא אכן למדה את המקצוע ויודעת מה היא עושה. אני אישית הייתי זקוק לעיסוי המקצועי לא פחות מאשר מהחלק המפנק ונהניתי מכול רגע. אחרי כ- 20-25 דקות של פינוק כל חלקי גופי היא מבקשת ממני להתהפך. אני מתהפך וקולט את ליזה מסירה את בגדייה. זאת הזדמנות נפלאה לבחון את גופה שמתגלה לעיניי כחטוב להפליא בהיר וחלק,עם טוסיק קטן ומשגע. היא עולה על המיטה ומתחילה להימרח עלי בתנועות עדינות. אני מריח את הבושם הקל שלה ומסתחרר ומתחיל לנשק את צווארה היא לא מתנגדת ואני מנסה לצרפת אותה וכאן אני נתקל בסירוב עדין אך חד משמעי. הידיים שלי מחליקות על גופה מלטפות את הכוס החלק שלה (ללא החדרת אצבעות) אין התנגדות. אני מרגיש את "חבריקו " מתעורר שם למטה. ליזה מנשקת את צווארי ויורדת לפטמות וממשיכה לרדת בנשיקות לאורך כול גופי ואני מקווה ומצפה לקצת לקלוקי ביצים כפי שאחד המדווחים כאן סיפר אך לצערי זה לא קרה. כשליזה הרגישה את האיבר שלי קשה מספיק לטעמה היא מיד לקחה שמן ביד והחלה בעבודת יד נעימה מאד עד לגמירה המיוחלת.

חשתי אכזבה קלה שלא זכיתי לקצת עבודת פה אבל בסך הכול ביקור מהנה למדי.

האם אחזור? סביר להניח שכן לבדיקה נוספת.

נ.ב : בקרוב שני דיווחים חדשים : 1) אנג'ליקה הקטנטונת מרחוב מסדה בחיפה . 2) עיסוי מאנג'לה בחיפה – העיסוי שהעיף לי את הסכך ללפלנד.

יש למה לצפות J

19LOLx82011-05-05 19:13:21

46
אני מבקר את ליזה באופן די קבוע וחושב שהיא מהטובות שישנן.גוף מדהים,איטיליגנטית,נעימה
ומעניקה שרות טוב.חלק מקצועי היא לבושה בביגוד קל מאד סקסי,ובהמשך בעירום מלא שחושף
את גופה היפה והמקועקע.
לא ניסיתי לאקסטרות,האם משהוא הצליח לרדת לה,זה נראה לי ממש חלום.

47

ליזה בהחלט נשמעת מצוייןApprove, וכבר הבנתי שאין אקסטרות(אומנם סבבה אם היה, אבל לא קריטי יתר על המידה עבורי כשאני הולך להנות ממסז' טוב), ושמדובר בבודי+הרפייה לפרק זמן של שעה תמורת 200 ש"ח - אם טעיתי נא לתקן אותי.

לפני שאני מצרף אותה סופית כמטרה מעניינת נוספת אצלי, רק שתי שאלות למי שיודע וכבר ביקר אצלה שיסגרו לי את כל הפינות בנוגע אליה(עברתי כאן על הדיווחים ולא מצאתי תשובה לשאלות אלו):

1) היא מאפשרת גמירה בשפשוף הכלי על ישבנה?

2) מפרגנת לשתי גמירות בפרק הזמן שמקציבה(שעה)?

בתודה מראש.
zooz

48
אמנם לא ניסיתי,אבל מהכרות בת מספר שנים איתה ברור לי לגמרי שאין סיכוי לשני הדברים ששאלה ולהערכתי זה אפילו עלול ליצור אוירה לא נעימה.אני שב ומציין כי גם ללא האלמטים ששאלתה שווה להגיע אליה,מקצועית,חכמה ,לא מתקתקת ונראית מצוין,בהצלחה.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”