כ סופי דאשה - עיסוי טנטרי בבת ים - דף 5 - סקס אדיר

סופי דאשה - עיסוי טנטרי בבת ים

44
אני ביקתי במקום, היו 2 בנות אילנה ודנה אם אני לא טועה בשמות. אילנה רוסיה, מוכרת לי האמת אך לא זוכר מאיפה נמוכה מעט מלאה חזה חביב מעט נופל. גיל סביב 40-45 להערכתי. דנה ישראלית גבוהה יחסית נראית אחלה, חזה בינוני לא מגולחת בשבלולה. סה"כ היה נחמד. 200 ל4 ידיים.

לא ניסיתי אקסטרות או כל תוספת אחרת אם בכלל יש.

ככל הנראה אחזור לבדיקות נוסםות.

יש פוסט נוסף שטוען לצמד אחר:

http://sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=25730&KW=%E1%FA+%E9%ED
שאותו לא פגשתי
UMA2012-11-27 09:28:24

45
למחפש (שמצא) ולשאר הקוראים שלום
אכן בדירה הישנה של סופי ודשה (שאף אחת מהן לא עובדת שם יותר) נמצאות קירה ולנה, ועוד בנות נוספות (אילנה ודנה).
במקום ישנם שני חדרים פעילים, וחדר המקלחת מאפשר ויסות דיסקרטי של לקוחות.
הדירה נמצאת בשלב דינמי של התגבשות, ואני משער שעוד יתווספו וייגרעו בנות שם.
כרגיל במצב כזה , הלקוח צריך לדבר מראש, ובידידות, ולברר פרטים כגון : זמן נטו של המסג', האם בעירום, ושאר דברים המעניינים אותו. אם מכירים ורוצים להגיע לבחורה מסויימת, חשוב להתקשר ולברר אם היא נמצאת בשעות הרלוונטיות.
אחר הדברים האלו, אני מוצא את המקום, אחרי מספר ביקורים בפורמט החדש שלו, נחמד ומעניין.
בברכת יום טוב, לומברוזו

49
אתמול ביקרתי את דאשה ברחוב העצמאות בבת ים, ולהלן סיכום קצר של המקום.

בעלת הבית היא יאנה, ובמקום עובדות גם נטלי ודאשה. יאנה ונטלי מטפלות גם ב- 4 ידיים, תמורת 200 שקל, וכל אחת מהבנות מטפלת לבדה תמורת 150 שקל. דאשה לא משתתפת בטיפולי 4 ידיים.
קוריוז לגבי המקום : במבואת הבית נמצא בעלה של יאנה, ויאנה מסבירה לקליינט שהוא אינו קליינט אחר, אלא בעלה. כנראה שהמפגש קליינט - קליינט הוא הפרה של עקרון פאולי, והמפגש קליינט - בעל מתאים למודל הסטנדרטי (ראו בגוגל).
דאשה נמצאת במקום רק בימים ראשון וחמישי, בין השעות 10 ל- 19.00 (כניסה אחרונה).
את דאשה אני מכיר זמן רב, ונהנה מטיפול אישי ומסור (הפרטים על דאשה מופיעים בתחילת הפוסט). בשאר ימות השבוע (שני עד רביעי) דאשה עובדת במקום אחר, שאשמח לפרסם לאחר בדיקות נוספות.

בברכת שנה טובה, לומברוזו
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”