כ בת ימית מבוגרת - דף 5 - סקס אדיר

בת ימית מבוגרת

46
[QUOTE=דוקטור חרמן]לא מצליח להשיג אותה , הטלפון מצלצל אך היא לא עונה.[/QUOTE]
dickens - אני מקווה שזה לא משהו שקשור אליך? Shocked
[QUOTE=dickens]
היא לא ענתה. בסוף התייאשתי
והחלטתי לעוף משם, כשכל הדרך אני נוהג בעצבים,
הגעתי בסוף הביתה ועשיתי ביד כמו אפס!
תגידו לי איפה הדירה שלה נמצאת בדיוק שם?
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בת ימית מבוגרת

48
שלום לכולם

אני מבקש לדווח לכם על החוויה שלי עם לולה מערב שמחת תורה.

קבעתי איתה טלפונית והגעתי למקום. התבקשתי להתעכב 5 דקות בחוץ ורק אז להיכנס. מדובר בבניין מגורים רגיל, והדירה נמצאת בקומת הקרקע בתוך הבניין. היה שקט בבניין כך שהדיסקרטיות טובה.

הגב' פתחה את הדלת וכניסה אותי.

מדובר בגב' בת כ- 50 נראית סביר לגילה אפילו סקסית.

מדובר באישה קצת מלאה במקומות הנכונית עם מבנה "גיטרה " או "אגס" מגרה.

יש חזה גדול אולי מסולקן? שפתיים מסולקנות לא בצורה מוצלחת אבל בכלל לא נורא. פנים סבירים שיער בהיר עד הכתפיים פלוס.

הבחורה נקייה וגם הדירה והמקלחת אם כי אין וילון. הגב' מדליקה טלויזיה על ערוץ VH1 כך שיש מוזיקה נעימה ברקע.

לאחר מקלחת שלי והיא כבר נקיה, זכיתי למסג' עם טאלק לפי בחירה במקום שמן. לאחר כ- 10 דקות בהם ידעה להתמקד היטב בשכמות הכואבות, היא עברה לליטוף כללי, עם תחילת רמיזות לכיון הישבן והאשכים, לפני שהורתה לי להסתובב, (כמקובל בז'אנר).

לאחר מכן התחילה עם מציצה משכנעת לכל אורך הכלי, כולל ליקוקים אקראיים לכיון האשכים.

ביקשתי ממנה שתשב עלי עם הישבן לכיון הפנים, כך שהמפשעה תתקרב לפנים שלי. ליקקתי אותה ביזור החריץ קלות. היא לא נותנת ללקק ממש, זאת אומרת היא קצת התרחקה ונאלצתי להרים את הראש עם הידיים כדי להתקרב. כל הזמן היא המשיכה במציצה לפעמים עם עזרת היד עד לשהשפרצה המיוחלת. אני מבהיר כי יש לי כלי עבה והיא מתמודדת יפה, מוצצת טוב, רטוב ואחיד ללא כל קושי בקיבולת בחלל הפה. אין ספק שיש לה כישורים אורליים ברמה גבוהה יחסית.

בסוף מקלחת זריזה להורדת הטאלק וקיבלתי פעמיים כוס מים צוננים. המחיר 200 . היה לא רע בכלל. מנסיון של אנשים פה, האם יש מצב אצלה ל - 69 אמיתי ומלא ולא רק מרדף מתיש על הפנים שלי לכיון המפשעה שלה ? האם מאפשרת החדרה? אודה על תשובות בנושא. סך הכל מדובר בחוויה חיובית. יש לציין כי מדובר בגב' לא מטומטמת ואפשר לפתח שיחה אם רוצים - אני לא רציתי כי מיהרתי וגם כי היה ערב חג.

מר שפריץ2012-10-14 12:42:28

בת ימית מבוגרת

49
שלום שוב לכולםCool
לאחר יומיים מכתיבת הדיווח שלי לעיל,
יצא לי לעבור עליו שוב ולקרוא אותו בעיון.
לתדהמתי ולבושתיWacko, גליתי כי הדיווח כולל כמה
שגיאות קולמוס/כתיב לא נעימות ומביכות, שנובעות
ככל הניראה מהלחץ/קוצר הזמן שהיה בעת כתיבתו והקלדה מרושלת.

אבקש את סליחתכם והבנתכם.

איך אומרים אצלינו, שהקטן עומד השכל בתחת...

כל טוב ובשורות טובות

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”