כ וירניקה-בת ים - דף 5 - סקס אדיר

וירניקה-בת ים

42
היום ביקרתי את ורוניקה , מי שמחפש עיסוי מקצועי זה לא המקום, ליטופים למקומות הרגישים הורידה בגדים ובסוף הרפיה טובה.

נחמדה מאד, בסה"כ השתדלה מאד, מקום נקי תיאום ללא בעיות.

יש לי הרגשה שניתן להגיע ליותר לאחר כמה ביקורים.

וירניקה-בת ים

43
גם אני ניסיתי להשיג אותה מספר פעמים, אבל תמיד ענתה לי בחורה אחרת שטענה שהיא לא מכירה שום וירניקה או ורוניקה...

יום אחד הייתי כבר באזור, אז החלטתי לנסות אותה. התקשרתי והיא מסרה לי כתובת מקורבת. אמרתי לה שאני ממש קרוב, אז נתנה לי כתובת מדויקת. מקבלת באמצע רחוב רוטשילד בבת ים, בדירת חדר קטנה שאינה למגורים.

קוראים לה איילת (מקווה שקלטתי את השם נכון), רוסיה, כבת 30, רזה יחסית למעסות אחרות בתחום, גובה ממוצע, עור בהיר, שיער כהה, פנים חמודות, חזה בינוני רך מאוד, קצת בטן ותחת שובב בהחלט.

קבעתי איתה מראש לטיפול של שעתיים, שעלה 500 ש"ח ושאותם נתבקשתי לשלם מראש. התקלחתי בחדר האמבטיה שלה בתוך מקלחון סטנדרטי. יש מים חמים בשפע, סבונים ומגבות חדשות.

נשכבתי על מיטת הספא והיא החלה בעיסוי כשהיא לבושה כליל. ביצעה עיסוי די טוב עם שמן אירומטי וכשהגיעה לחלק האירוטי, הורידה חולצה ולאחר זמן מה גם את החזייה. נתנה ללטף אותה חופשי, אך לא הורידה תחתונים בשום מצב, גם אחרי שביקשתי ספציפית.

היא הייתה ממש טובה וזרמה איתי, אז החלטתי להאריך את הביקור איתה לשלוש שעות ולכן שילמתי עוד 250 ש"ח. פרסה מספר מצעים על הרצפה, נשכבתי עליהם והיא החלה בסוג של בודי במגוון תנוחות. הבחורה בהחלט יודעת ללטף ולגרות.

הצעתי לה שנחליף תפקידים והיא הסכימה, אז ביצעתי לה עיסוי אירוטי משובח, דבר שלא גרם לתוצאה המיוחלת, מפני שהיא עדיין סירבה להוריד תחתונים, אפילו שהיא מאוד נהנתה. שמתי לב שיש לה טבעת על היד אז אולי בגלל זה.

ההרפיה הייתה על הרצפה, כאשר אני יונק את שדיה הרכים בהתלהבות ומלטף את ישבנה המטריף. אפשר לנשק אותה, אבל היא לא אוהבת שנוגעים לה בפנים.

לבחורה יש כפות רגליים אלוהיות. חלקות, רכות וטעימות, עד שמצאתי את עצמי אוכל לה אותן כמעט חצי מהזמן...
אז לכל אוהבי הפוט ג'וב, יתכן שהיא מתאימה לכם.

לא ענתה לטלפונים תוך כדי (חוץ ממשפחתה) ולא תיקתקה אותי. מקבלת מ-10 עד 17 בכל יום לדבריה.

חזרתי אליה לפעמיים נוספות של 3 שעות בכל פעם. התחתונים עדיין לא ירדו, למרות שהוספתי מראש 50 ש"ח טיפ, אך קיבלתי פוט ג'וב איכותי ומקלחת משותפת בסוף, כאשר היא עם תחתוניה מחרמנת לי את הזין עד שגמרתי חזק !

מי שיודע מה קורה עם וירניקה המקורית, מוזמן להאיר את עינינו !
יחס גורר יחס

וירניקה-בת ים

44
קצף זה נשמע מעניין, להתקלח עם בחורה עם תחתון‎,‎‏ פעם הייתי אצל בחורה שרצתה תוספת על הורדת חולצה 50 תחתון עוד 50, רציתי לומר לה שתוריד 50 שקל ותלבש שוב גרב אחת עוד 50 עוד גרב.. וכן הלאה. אני בכל זאת סומך עליך מר קצף שכנראה היא שווה את המראה שלה..
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

וירניקה-בת ים

45
הייתי עם בחורה המדוברת 3 פעמים
כמו שנכתב למעלה מארחת ברחוב רוטשילד בבת ים שלמצוא שם חניה או ברחובות הסמוכים זה פרוייקט בפני עצמו
מארחת בבניין מגורים בחדר מתוך דירה מחולקת , המקלחת סבבה ואפשר להתקלח לפני ואחרי
הבחורה בגובה 165 לדעתי
גוף חטוב , חזה בינוני טבעי , ישבן ממש מהפנט
הבחורה קיבלה אותי פעמיים עם טייץ ופעם אחת עם מכנסון קצר
מורידה חולצה וחזייה בלי בעיה
קשה לה להוריד תחתון אך בכל הפעמים הכנסתי לה אצבעות ולא נרתעה או ביקשה להפסיק
מרטיבה תיקתק אך טוענת שמעבר לבודי אין מצב לכלום
הבחורה לא יודעת לעשות מסאג' אבל יודעת להעניק הרפייה מושקעת
מה שאיכזב אותי הוא המשחק שלה בכסף... בפעם הראשונה זה היה 200 ש"ח ל40 דק' + 2 הרפיות
בפעם השנייה שילמתי לה 300 כי אמרה שבפעם הראשונה ההרפייה השנייה היתה מתנה למרות שסיכמנו עליה מראש
בפעם השלישית שילמתי לה 300 ועוד עשתה פוזות וניסתה לגרום לי לשללם עוד 50 להרפייה שנייה
הבחורה דיי מומלצת כנראה שלא זרמתי לה כלכך טוב
נראה לי שיהיה אפשר לזיין אותה אם תיהיה עקביות במפגשים ואם החיבור יהיה טוב

וירניקה-בת ים

46
[QUOTE=xtcc7]
קשה לה להוריד תחתון אך בכל הפעמים הכנסתי לה אצבעות ולא נרתעה או ביקשה להפסיק
[/QUOTE]
קשה לי להאמין שהיא הסכימה שתכניס לה אצבעות.
היא מאוד שמרנית בקטע הזה.
אבל אם הצלחת, אז שאפו, אולי בעקבות החידוש הזה אני אדגום אותה שוב.
יחס גורר יחס

וירניקה-בת ים

48
וירניקה ,,,אלינה,,,לא חשוב השם

עכשיו ביד 2 היא אילנה עם הטלפון שהישתנה ! מסתיים 2277 , 220 שקל ראשון.

הגברת עברה מרוטשילד
לששת הימים
ומשם ליפני כשנה עברה לראשון מרכז העיר, חניה על הפנים. דירה בבנין פסג'
הבנין מוזנח, הדירה גם.

עלתה 15 קילו
עדין עיסוי בכאילו ,,, אין לה את זה
עדין משתמשת בשמן זול שנישאר עלי שבוע, ורק קירצוף רציני מסיר אותו
המיקלחת לא משהו,
עבודת יד סבירה שמובילה לפריקה , הכל לוקח כ 50 דקות.
לחיוב עלי לציין שמורידה הכל מחוץ לתחתון
ושהשדיים שלה נעימים למגע , נותנת לנשק ולחפון

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”