כ עיסוי מלפית דתיה צעירה - דף 5 - סקס אדיר

עיסוי מלפית דתיה צעירה

41
[QUOTE=gunner] אוריאל - הבנת הנקרא:
הוא כותב לך בדיווח שהוא גמר בתנוחת 69.
מה לדעתך היא עשתה בתנוחה הזו, סקר נקודות חן על הזין שלו?
[/QUOTE]
אז זהו גאנר יקרי.. את הנקודה הזו בדיוק רציתי לוודא..
כי בהתחלה היא לא הורידה בגדים וניגעלה מהרעיון להרפיה..
אחר כך היא התקדמה והסכימה להרפיה..
פיתו'ם בא אחד שמתוך הדיווח שלו אפשר ללמוד שהיא גם מוצצת...
זו נקודה מאד חשובה שצריך לשים עליה מיקוד..
לא כן?

עיסוי מלפית דתיה צעירה

43
[QUOTE=אוריאל] [QUOTE=gunner] אוריאל - הבנת הנקרא:

הוא כותב לך בדיווח שהוא גמר בתנוחת 69.

מה לדעתך היא עשתה בתנוחה הזו, סקר נקודות חן על הזין שלו?

[/QUOTE]

אז זהו גאנר יקרי.. את הנקודה הזו בדיוק רציתי לוודא..

כי בהתחלה היא לא הורידה בגדים וניגעלה מהרעיון להרפיה..

אחר כך היא התקדמה והסכימה להרפיה..

פיתו'ם בא אחד שמתוך הדיווח שלו אפשר ללמוד שהיא גם מוצצת...

זו נקודה מאד חשובה שצריך לשים עליה מיקוד..

לא כן?[/QUOTE]

בקצב הזה בעוד חודש היא בולעת ועושה חדירה כפולה.
אתם בטוחים ב 100% שהיא דתיה או עדיין דתיה ? יש פסק הלכה חדש שמתיר לעשות 69 בתשלום ?

עיסוי מלפית דתיה צעירה

46
לפני חודש ויותר שלח לי מישהו פרטית שאפשר להשיג יותר אצל אסתר,התנאי היה שאני לא מדווח עליה... בגלל שכבר פתחו עליה ונאמר עליה שיש אקסטרות והיא מתפשטת אני מאמין שהאיסור ממני ירד ואני יכול לשתף.

אז אחרי שקיבלתי את הפרטית ניסיתי לקבוע עם אסתר היקרה הבעיה שהיא הייתה עמוסה ובדיוק היא טסה לאמריקה ולקח זמן עד שחזרה.
כשחזרה היא שלחה לי הודעה וקבענו,הפעם המיקום היה שונה,במקום דירת חדר הגעתי לדירה 3 חדרים בקומה שלישית עם מדרגות של הבסטיליה... כל מדרגה בגובה מטר,אתה יותר מרגיש שאתה מטפס על צוק כדי להגיע אליה.
בכניסה לבית יש טקס חליצת נעליים,הגברת אסתר בחורה נקייה מסודרת ולא רוצה גרגר אבק בדירה...
היא שמרנית וקשוחה לגבי הנעלים אבל עליה לא חלים כל מיני סנקציות, כי כל הבית שלה איפה שאתה לא נוגע הכל מלא בשמן.
בדירת החדר הקודמת היא הייתה יותר לבושה כמו דתייה,והיו מלא סיפרי קודש מפוזרים בדירה,כעת זה נראה שהיא פחות שמרנית למרות שיש עדיין כמה ספרים בבית ומול השירותים יש תמונה גדולה עם ברכה ארוכה שמה שזכור לי זה "נקבים נקבים... חלולים חלולים..." ובלעדיהם האדם לא יכול להתקיים.
האמת שאפשר להעתיק את הברכה לפורום שלנו,גם אנחנו כל היום מחפשים נקבים נקבים,חלולים חלולים אם לא אנחנו מתים.
שילמתי 200 שקלים,התפשטתי נישכבתי על המיטה עירום בינתיים אסתר חיממה את השמן...
כבר ראיתי שינוי בגישה שלה שהיא לא כיסתה לי את הישבן,היא התחילה בעיסויי מעפן לגמרי,אם היא לא הייתה שופכת עלי מידי פעם שמן רותח אז הייתי יכול לפחות לישון בשקט.לאחר 40 דקות ביקשה שאסתובב ולא הפריע לה שאני עם השנורקל בחוץ.
לאחר 10 דקות היא שאלה אותי "אתה רוצה שתמורת 100 שקל אני מתפשטת?" "בוודאי" השבתי לה.
הבחורה התפשטה והיא כוסית ועסיסית... שדים קצת גדולים ונפולים אבל אני אוהב את זה,יש את זה בקטגורית סרטי הפורנו SAGGY או משהו בסיגנון.
יש לה ישבן מלא גוף לבן חלק רואים שהיא עושה ספורט עם בטן שטוחה.היא טוענת שהיא בת 31 אבל ניראת כמו 22.
מריחה מצויין עם כוס חלק,אם אני לא טועה היא משאירה פס דק באמצע.
הבעסה שאין אצלה נשיקות וירידות,התפלאתי שמישהו רשם שקיבל 69 כי הייתי אצלה בזמן האחרון 4 פעמיים והיא לא מתנשקת לא נותנת לרדת ובטח לא מעניקה אוראלי.
היא מסכימה שימזמזו לה את השדיים וללטף ליד הכוס או מעליו בעדינות, בשום פנים לא להכניס אצבע.
ההרפיה שלה מאוד בתולית מצד אחד אבל מאוד טובה מצד שני,הצלחתי לגמור אצלה מה שלא לא קורה לעיתים קרובות עם אחרות.
בעוד שהמעסות המיקצועיות עושות את זה מכני מהר וחזק, אסתר מלטפת בעדינות ולא מלחיצה בזמן.
בכל מפגש אני בודק את הגבולות שלה והם נשארים במקומם,הכי רחוק שאפשר להגיע איתה זה הרפיה וזה שהיא בעירום.
כל פעם שהתקרבתי לאיזור המשולש היא אמרה לי בחיוך ובמבטא אמריקאי... "NO NO NO... יש לי חבררררררר".
ותעשו את המילה חבררררר עם מבטע אמריקאי ארוךךךךךך...

לסיכום-

בחורה אמריקאית דתייה
בת 31 נראת צעירה בהרבה.
סקסית עסיסית מלאה בישבן ובירכיים.
מתפשטת ועושה הרפייה טובה.
אצלי לא היו אקסטרות מלבד העירום שלה וההרפייה הידנית.
מומלץ-מאוד לפעם אחת גג פעמיים.
יש מקלחת לפני ואחרי.
קשה מאוד להשיג אותה... אבל מאוד קשה.

האם אחזור... לא.

למה??? ככה.

חיוך גדול

שב"ש

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”