כ חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת - דף 5 - סקס אדיר

חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת

41
מי שעוקב אחר השרשור של דייט69 על אתר שוגר ודומיו שם בנות שנראות בינוני ו/או מזעזע כולל שמנות..מבוגרות ממש וכל מיני לא להיטים..לא יכול שלא להעריך את ההזדמנות להיות עם כוסית צעירה כמו שחר ויש כמובן עוד כוסיות כאלו

נכון שזה לא מפגש של שעה או שעתיים ולא מקבלים סקס
אלא מסאג וריקוד והרפיה
וכמובן תוספות קלות בתשלום קל

במחיר 220-300-350 גג להיות חצי שעה עם כוסית מפנקת ומרשימה זה חלום של כל גבר.

אליה אני מאחל שהחברה שלך או האישה תיראה כמו שחר או טוב יותר
היא באמת בייב מליגת החלומות של מי שאוהב אישה שחומה וטיפה עסיסית ולא מקל.

הייתי עם הרזות ביותר והדוגמניות ביותר שקיימות
ואין כמו אישה שיש קצת מה לתפוס בה ושטיפה מעוגלת ומקומרת

אין בה שום דברי פרחי או ארסי
וחבל שאתה מוציא תסכול על בחורה צעירה - שרוב הגברים פה אהבה מראה ושירות שלה

אגב היא חזרה לקחת 220 ובדקתי זאת אישית בביקורי האחרון שם
בו קיבלתי ממנה שוב אחלה טיפול

43
ועוד משהו שאולי יראה מוזר לכמה פה, אבל כמי ששיחות ישירות על מין מדליקות אותו ,הקטע שבו הבחורה בטבעיות אומרת בשביל לגעת בציצי/בתחת /אוראלי זה עוד 50/100 ש"ח ממש ממש מדליק אותי .אבל זה רק אני. ביננו, הרי בכל מקום בחוץ ,זה בדיוק ההפך. עם בחורה רגילה שאתה יוצא לדייט מאתר הכרויות ובכלל ,אוף, איזה סרט וסיפור וחפירות הן עושות מסקס וכמה ההתנהלות מולן מורכבת ,דורשת הרבה השקעת זמן ואנרגיה ( לא כולן אבל רובן).האמת ,חלק מהבחורות שבתכלס סוחרות במיניות שלהן בדייטים ובזוגיות הרבה יותר זונות מבחורות שמוכרות ישירות סקס תמורת כסף.

44
[QUOTE=בנצי8]... הרי בכל מקום בחוץ ,זה בדיוק ההפך. עם בחורה רגילה שאתה יוצא לדייט מאתר הכרויות ובכלל ,אוף, איזה סרט וסיפור וחפירות הן עושות מסקס וכמה ההתנהלות מולן מורכבת...[/QUOTE]ואולי בחורות רגילות חושבות לעצמן בראש "איף, איזה סרט עם בחורים רגילים. אילו רק הייתי יכולה להגיד לו שישלוף 500 ש"ח והוא יכול לגעת לי בציצי או בתחת או לקבל מציצה. במקום, הוא חופר לי כל הערב. כמה אנרגיות צריך להשקיע בו..." Tongue
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

45
[QUOTE=גומר ונוחר]
[QUOTE=בנצי8]... הרי בכל מקום בחוץ ,זה בדיוק ההפך. עם בחורה רגילה שאתה יוצא לדייט מאתר הכרויות ובכלל ,אוף, איזה סרט וסיפור וחפירות הן עושות מסקס וכמה ההתנהלות מולן מורכבת...[/QUOTE]ואולי בחורות רגילות חושבות לעצמן בראש "איף, איזה סרט עם בחורים רגילים. אילו רק הייתי יכולה להגיד לו שישלוף 500 ש"ח והוא יכול לגעת לי בציצי או בתחת או לקבל מציצה. במקום, הוא חופר לי כל הערב. כמה אנרגיות צריך להשקיע בו..." Tongue
[/QUOTE]

בחורה רגילה רוצה צומי 24/7, הוכחות שאתה אוהב אותה 5,000 פעם ביממה, להתערב בכל דבר שאתה עושה ,לדעת ולנהל,בחורים לא חופרים, הם פשוטים לתפעול,ועוד לא דיברתי מה קורה מבחינת מין אחרי שנולדים 2 או 3 ילדים, מס' הילדים שהיא רוצה. בשלב הזה סקס ,בחצי מהבתים לפחות, הוא ארוע ממש נדיר. ואז מתחילות הבגידות ואז מתגרשים.

זו הסיבה למה זנות זה 100% שירות מנשים לגברים ולא ההפך....

https://tictactruth.files.wordpress.com/2012/03/menvswomen-600x480.png

http://www.brucesallan.com/wp-content/uploads/2013/01/Men-vs.-Women-cartoon1.jpg

46
בנצי8, אותה שחר שאתה מתלהב מהתימחור הישיר והתכליתי - אילו היית מכיר אותה באתר הכרויות והייתם יוצאים לארוחת ערב - האם אתה מאמין שהיא היתה יכולה לנקוט באותה גישה תמחורית בלי לעשות חשבון לנורמות חברתיות? כמה כמוה יש שזה מה שעובר להן בראש אבל אין לך אפשרות לדעת את זה?
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

48
[QUOTE=גומר ונוחר]בנצי8, אותה שחר שאתה מתלהב מהתימחור הישיר והתכליתי - אילו היית מכיר אותה באתר הכרויות והייתם יוצאים לארוחת ערב - האם אתה מאמין שהיא היתה יכולה לנקוט באותה גישה תמחורית בלי לעשות חשבון לנורמות חברתיות? כמה כמוה יש שזה מה שעובר להן בראש אבל אין לך אפשרות לדעת את זה?

[/QUOTE]

הבחורה בחוץ לא הולכות על תמחור כלשהו ספיציפי, הן בודקות אם מבחינת מראה ,עבודה ,כסף, דירה ,מכונית, משפחה ,מעמד חברתי ,אופי אתה מתאים להן לחתונה ואם כן, הן יודעות שאחרי החתונה הן כבר ינהלו לך את החיים ,כולל שליטה על כל הכסף :-) Tongue

49
מה שמצחיק שאחת כמוה, שבאמת נראית לטעמי פיגוז - לחובבי המראה השחום והלטיני והקצת עסיסי באמת, יכולה בערב לצאת גם לדייט עם גבר ולהוציא לו את הנשמה חודש עד שתכנס איתו למיטה או תיתן לו נשיקה. הוא יוציא פי 10 או מאה ים כסף על מסעדות, בילויים, בגדים, פרחים, מתנות, אוכל הביתה, עוזרת, דלק, בושם ועוד ופה נכנס. משלם. נהנה. מקבל אותה עירומה וייאלה ביי. ושבוע הבא משהי אחרת. ובסוף אנחנו בוכים על עוד 20-30 שקל שלא החזירו לנו עודף.

זה מה שמטריף אותי בכל המקומות הלוו
וגם אגב בפיפס שואו ובמועדוני חשפנות אתה נתקל בכוסיות הורסות שבשטר או שניים אפשר להשכיב ולהתפנק איתן...

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”