יוניקורן ידידי, אהבתי כתמיד את דיווחך. אכן השירותיות והלבביות מאד מאפיינת את סמדר, וזאת הסיבה שיש כל כך הרבה לקוחות שחוזרים אליה. אודה ולא אבוש שלי היא לא ממש עשתה את זה ( הייתי אצלה רק פעם אחת...), ולמרות שהיא לא לטעמי אני יכול להבין את כל המתלהבים.
לגבי התיקתוקיה בלסל- מה שתעשה בפעם הבאה- קח מלכתחילה 40 דקות ( זה רק עוד 20 ש"ח אז שווה! ), תבהיר גם לסמדר וגם לפקידה לפני שאתה נכנס שאתה בודק זמנים, ומצפה לקבל את כל ה- 40 דקות משסמדר נכנסת לחדר, ושאם לא- לא רק שלא תחזור אלא תדאג להעביר להרבה אנשים שמתקתקים שם לקוחות ששילמו את מיטב כספם. אני בטוח שהפקידה למרות שהיא לסבית וטיפוס מעצבן ששונא גברים ( זאת שעובדת בערב ) תתייחס ברצינות למה שאתה אומר, בייחוד שהיא תבין שאתה כבר בא לשם פעם שניה לסמדר אז אתה לקוח עם פוטנציאל. כמובן שישנה שיטה ידועה ולא יקרה לגרום לפקידה ובכלל לבחורות להתייחס אליך יפה, והיא להביא לה שוקולד בפעם הבאה, וזה כמובן נתון לשיקולך.
אני מבין לליבך וגם לי קרה לא אחת המצב המעצבן שדופקים על הדלת לפני הזמן ( לאחרונה כמו שדיווחתי זה קרה לי ביעבץ עם איימי ). אלה הם חלק מהדברים שצריך לקחת בחשבון כשבאים לתיקתוקיה כמו לסל, ואגב פעם זה לא היה שם ככה, כנראה שזה קורה בגלל הפקידות ולא בגלל מדיניות של בעל הבית.