מזמן רציתי להגיע לאישה הזאת מזמן,בגלל דיווחים חיוביים לגביה.אקדים ואומר שאני מסכים עם כל מה שנכתב,אישה סקסית,אינטליגנטית,מילפית ממש בטעם שלי.כתבתי כרגע על ניסיון כושל להגיע ליולי ממלך ג'ורג'.התקשרתי לנינה,שאלתי האם אפשר להגיע.ענתה לי שיש מישהו שצריך להגיע אליה,אבל בינתיים הוא לא התקשר כדי לאשר שהוא בדרך.הייתי קצת עייף וכעוס,אמרתי לה שאגיע תוך עשר דקות אליה ואם בינתיים יתקשר אליה לקוח שהיא מחכה לו,או פשוט פלאפון שלה לא יהיה זמין,זה סימן שהיא עסוקה,ואגיע בהזדמנות אחרת.המשכתי ללכת והגעתי למקום.עדכון לגבי הכתובת:בוגרשוב 64,בר כוכבא 15.התקשרתי,אמרה לי"הוא לא התקשר אליי,כנס פנימה".נכנסתי פנימה,וסוף-סוף הפתעה חיובית.כפי שכתבתי,אישה סקסית,אינטליגנטית,דירה נקייה.שאלה אותי האם אני מעוניין להישאר,אמרתי לה:"ברור",והלכתי להתקלח.נשכבתי על הבטן,והיא התחילה את העיסוי.בהתחלה שאלה אותי בחיוך:"מה קרה לך היום?כמעט התחננתי כדי שתבוא".סיפרתי לה על ניסיון כושל להגיע ליולי,שהייתי קצת עייף וכעוס שבזבזתי זמן.אמרה לי :"היא במקום,פשוט קבלה מישהו אחר במקומך."
אעבור לנינה עצמה ועיסוי שלה.אישה בת 35 פלוס,שמורה היטב,חזה בינוני טבעי ויפה,רגליים יפות,כוס נקי ומגולח.עיסוי היה טוב מאוד.תוך כדי העיסוי דברנו על כל מיני דברים.לפני שהלכתי להתקלח,אמרתי לה שאני מעוניים בעיסוי עד ל40 דקות,לכן נתתי לה 200 ש''ח.תוך כדי העיסוי הבנתי הרפיה אחת לא תספק אותי ואני רוצה להעריך את זמן הביקור.בינתיים,עברו כמעט 30 דקות.אמרה לי :"אעשה לך שחרור.אני רואה שגם כך קשה לך מאוד להחזיק מעמד".הסכמתי איתה,עשתה לי ביד וגמרתי על חזה היפה שלה.ניקיתי את חבריקו,נתתי לה עוד 100 ש''ח,אחרי מנוחה קצרה המשיכה את העיסוי,הפעם התרכזה על חבריקו בלבד.לבסוף עברה הסתובבה,כוס יפה שלה מופנה אליי,שחקתי איתו קצת,עצרה אותי בנימוס.הייתי חרמן,לכן אחרי כמה דקות גמרתי שוב.הלכה להתקלח,אחריה אני.שאלה אותי איך היה,האם נהניתי.אמרתי לה שהכל היה טוב,אבל היה יכול להיות עוד יותר טוב,במידה והיה סקס.אמרה לי בחיוך שהיא מעניקה עיסוי בלבד.
לסיכום,אישה סקסית,חושנית,אינטליגנטית,כיף להיות אצלה.אם היא הייתה נותנת פינוק מושלם,הייתי מגיע אליה לפחות פעם בחודש.כמו כן,כפי שציין חולה כוס,יש לה גם פלאפון vip,בנוסף למספר שצוין בתחילת השרשור.במהלך העיסוי,היא עונה רק לטלפון vip.מומלץ בחום,אבל לא לצפות לסקס.לרדת לה,כנראה,זו אקסטרה יחידה שאפשר לקבל אצלה,וגם זה בטוח שלא בביקור ראשון.