בעקבות כל הדיווחים עליה, על כך שהשירות אותו היא מספקת הוא "מיוחד" ולא סטנדרטי, החלטתי שהיא שווה דגימה. הרמתי טלפון והיא ענתה לי מיד. כהרגלי בקודש, לא שאלתי לפרטים, כי כל מה שרציתי לשאול כבר היה כתוב פה במפורט, אז מיד חתרתי למגע. קבעתי איתה לתחילת יום עבודתה וקיבלתי ממנה כתובת מדויקת, ללא שום שאלות סינון. ביקשתי פגישה של שעתיים והיא אמרה שעדיף שננסה את המסלול הרגיל של ה-45 דקות ואם תהיה כימיה, נוכל להמשיך הלאה, נקודה לזכותה.
הגעתי בשעה היעודה לכתובת שנתנה לי, למתחם הבורסה ברמת גן באזור של מלטשות היהלומים. התקשרתי והיא אמרה שתגיע בעוד מספר דקות ושאם לא יתאים לי המראה שלה, היא לא תיקח ללב וניפרד כידידים. ראיתי את המצלמה בכניסה לבניין, אך להערכתי היא מכוונת לחניה ולא מכסה את מי שנכנס. הגיעה ומיד חיבקה ונישקה אותי כאילו שאנו מכירים כבר שנים. כבר הופתעתי לטובה !
עלינו לקומה השנייה, לדירה השכורה, בחדר שהיה פעם חלק מהקומפלקס של מלטשות היהלומים ברחוב. היא גרה מספר רחובות משם וגם מארחת בביתה, אבל אז יש את החיסרון של הילדים שלה כמו שכבר נכתב. בחדר ישנה מיטה זוגית, מיטת עיסויים וחדר מקלחת עם ג'קוזי קטן. איך שראיתי את הג'קוזי, הבנתי שיש פה מצב למקלחת משותפת. כששלחה אותי להתקלח, הצעתי שתצטרף והיא הסכימה בשיא הטבעיות.
ביקשה את התשלום מראש אז שילמתי 300 ש"ח. נמלכה בדעתה, אמרה שמכיוון שכבר נוצרה בינינו כימיה טובה, עדיף שאשלם עוד, ליותר זמן. הוספתי עוד 300 ש"ח לשעה וחצי.
התפשטה ואז ניגלה בפניי המראה הבא: אורטל (לא שמה האמיתי, אבל קרוב בצליל) היא ישראלית לחלוטין ממוצא תוניסאי, בת 36 (מחושב לפי גיל חתונה וגיל ילדיה), עור בהיר, גבוהה ! 1.75 לדבריה, שיער חום, עיניים חומות, פנים נאות, חזה בינוני, קצת בטן ותחת בינוני. יש לה קצת זיפים של שיער על הגוף וורידים ברגליים.
נכנסנו יחדיו לג'קוזי, שם בילינו את השעתיים (כן, שעתיים !) הבאות. היא סיבנה אותי היטב וגם אני החזרתי לה באותו מטבע. סיפרה לי את כל סיפור חייה שהוא עצוב מאוד והסיבה שלשמה היא עוסקת בעיסוק הזה בשלוש השנים האחרונות, שבכלל היא לא באה ממנו, כי היא הייתה מורה בעברה. מפרסמת את עצמה כמעסה טנטרית רק בגלל שאין קטגוריה מתאימה בשבילה.
סיפרה לי על ילדותה, נישואיה בגיל צעיר, ילדיה, גירושיה, חזרתה בשאלה ומשפחתה. סיפרה גם על סוגי הלקוחות שמגיעים אליה והזוגות שבהם היא מטפלת. תוך כדי, ניצלתי את הזמן היטב, ליטפתי אותה, נישקתי אותה והתכרבלתי בחיקה תוך מיזמוזים הדדיים. היא אישיות מרתקת, אינטליגנטית ובעלת חוכמת חיים רבה. ממש, אבל ממש טיפה ערסית ומזכירה בהתנהגותה את הדמות "לימור" של אורנה בנאי...
סיפרה שיש לה מאות לקוחות בחודש אך יחד עם זאת, במהלך כל השהות עימה היא הייתה מאוד נחמדה וסיפקה לי חווית GFE טובה בהחלט והתנהגה כמו מאהבת למופת. מבחינתה היא עושה כמעט הכל, כאשר הקו האדום שלה הוא חדירה.
עברנו למיטה שם היא עשתה לי מסאג' קצרצר ועברה לליקוקים של אצבעות ידיי ודיי מהר לרימינג מענג ויסודי תחילה כשאני שוכב על הבטן ואז כשאני על 4. חיש מהר הבנו יחדיו שהכימיה שנוצרה אומנם טובה, אבל קשה לעשות בראש את המעבר לקטע המיני ולכן לא ממש הייתי בקטע. ניסתה למצוץ לי מציצה חשופה, עמוקה ואיכותית אך לא גמרתי. קיבלה מספר שיחות מילדיה שהייתה חייבת לענות כך שבסופו של דבר התמזמזנו יחדיו כולל דחיפת אצבעות, אך לא גמרתי.
נפרדנו לשלום אחרי שעתיים וחצי ! יחדיו עם המון נשיקות וחיבוקי פרידה...
המודעה הקודמת שלה כבר לא עובדת (לינק שבור).
התמונה כמובן לא אמיתית.
היא מודעת לכתוב עליה בפורום ויודעת היטב שלא תוכל לרצות את כל הרצונות של כולם.