כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 6 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

51
[QUOTE=wow]
3. ומעל הכל- הרוסיה שמתאמת איתך- סיוט לא נורמלי. פעם שניה שאני במקום- בפעם הקודמת חיכיתי שעה. הפעם רק חצי שעה.
[/QUOTE]

אני התרעתי ... צחוק

[QUOTE=מוסלי]
מה שכן, המוכר הקווקזי מהמכולת הסמוכה כבר קלט, קלט מה פתחו לו מתחת לאף [/QUOTE]

ראשית, אני דווקא ממש לא בטוח שהוא יודע או שאכפת לו. באזור יש המון דירות.

דבר שני- יש לו DVD צרובים עם סרטים חדשים ב10 ש"ח לחתיכה. מומלץ.

53
מצטער לשמוע על החוויה ישראל עם הפקידה שבאופן משמעותי גורמת נזק לבנות המתוקו שנמצאות בדירה הזאת.מניסיון בדירות של פרטיות או בנות שעובדות לבד אני מתאם עם הפקידה ואז חצי שעה לפני מוודא איתה את הפגישה.מדובר בסרבול לא קטן אך למי שמחפש בנות שעובדות לבד זה מינוס שצריך להתחשב בו.
נתקלתי בבעיה זו עם מספר בנות שעובדות לבד שכן אין חדר המתנה כמו במכונים אבל הפקידה הזאת מעצבנת במיוחד...מקווה בשבילן שיחליפו אותה כי היא פוגעת בבנות שלפי דעתי כרגע הן האופציה הטובה ביותר ברמת גן

54
[QUOTE=מוסלי]ישראל, נתקלתי באותה התופעה שם גם אני וגם עוד אנשים שסיפרו על כך בפוסט הזה. לא חושב שזה אישי.

הבעיה היא שגם כאשר אתה כבר יודע את הכתובת המדוייקת אתה הרי לא תבוא ותדפוק עליה מטעמים אתיים שכן את מה ששנוא עליך אל תעשה לעמיתיך.

מה שכן, המוכר הקווקזי מהמכולת הסמוכה כבר קלט, קלט מה פתחו לו מתחת לאף [/QUOTE]

מוסלי , אני מתפלא עלייך. המוכר הזה לבטח בנה עסק צדדי על בסיס הלקוחות שפקדו את הרצל 63 על גלגולי הסקס השונים שהוא הציע במהלך השנים. ידיעה היסטורית ישר מהגנזך רק בשבילך, אילנה שהיום בגאולה 4 התחילה את הקריירה שם.

57
נפגשתי עם אמילי - בסך הכל אין הרבה מה להוסיף לדיווחים הקודמים שאכן היו אמינים.

אמנם לא זכיתי לחוויה סופר אירוטית כמו של lover1982, אבל אין מה להתלונן - אמילי חברותית ובהחלט באה בגישה שרותית של להוציא את הלקוח מרוצה. מי שחפץ בפרטים נוספים על המראה והשרות מוזמן לחזור לדיווח של WOW שהוא מדוייק ומפורט.

שתי נקודות שכבר נאמרו פה - הפקידה אכן בעייתית. אני הגעתי בזמן ואז רבע שעה היא לא ענתה. חזרה אלי רק כאשר כבר עמדתי לוותר.

והדיסקרטיות - על הפנים. הכניסה לדירה (חדרון למעשה) היא על שביל גישה. כשאני נכנסתי עמדו שם שני שכנים והתבוננו בי בסקרנות. מכיוון שמבפנים יכולתי לשמוע אותם הרי שכל מי שעובר שם שומע את המתרחש... לא הכי נעים.

אני מבין שאם המפעיל היה שוכר דירה גדולה ופנימית יותר זה היה מתגלם במחיר - אבל לדעתי לאמילי מגיעים תנאים נעימים יותר. וגם לנו בעצם...

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”