כ מירי-מעסה פרטית מחולון - דף 6 - סקס אדיר

מירי-מעסה פרטית מחולון

51
ראשית, תודה לידידנו המלומד, מורה הדור חתן פרס האתר לזיונולוגיה, שבזכותו הנעלה התקשרתי לגברת.

היא מזמן עברה את גיל ה-50. בבית ילדה ונכדים, כך שעבר לקיר יש נוכחות מלאה. אין לי הרבה מעצורים אבל כשזה מגיע לילדים הנוכחים בבית, לי זה מפריע.
המסג' שלה די טוב. הוא לא ברמה מקצועית אבל היא גם לא מהחובבניות שרק מלטפות.

החסרונות שלה הם הגיל, המראה (לא רק שלא צעירה, גם לא מטופחת), החדר המבולגן. בקיצור, לא מעורר תיאבון וזיקפה. היא מקבלת רק לשעתיים בערב בגלל שהיא עובדת ביום. אז מקבלים אישה מאוד מבוגרת, עם צורה ומראה לא מלבבים במיוחד ובעיקר עייפה מאוד. בקיצור, הצרות שלה כתובות על הפנים, המצח והגוף שלה.
בגלל שהילדים בבית כמעט, אפילו אם היתה מסכימה, כמעט שאין אפשרות להתקלח.

היתרון שלה שהיא די זורמת לכל כיוון שרוצים, אבל זה בלי חשק גדול שלה. המקום כפי שנכתב די נוח לחניה

היא מתאימה בעיקר לחובבי מבוגרות מאוד (55+) וגם אז צריך לזכור את המגבלות.

מירי-מעסה פרטית מחולון

55
תודה לפרופסור על מס הטלפון של הגברת.
את מירי קל לתפוס בטלפון אך קשה לתאם איתה , מכיוון שהא עובדת במשך היום ועד שעות מאוחרות.ולכן ביקרתי את מירי ב-2 שבתות האחרונות בשעות הבוקר.
מדובר בסבתא חביבה ,זורמת, משקיעה (בגבול היכולת שלה)אבל עדיין סבתא.
בביקור הראשון מסג וסקס רגיל , בפעם השניה ניסית לראות את פלא ההשפרצה, עבדתי די קשה עם אצבע במנוע ואצבעות שניגנו על הדגדגן,ניגון ארוך שלאחריו נראה שגמרה-לפיתות חזקות של האצבע בנרתיק, אבל אין זכר להשפרצה , אפילו לא טיפטוף קל, מה שכן עם החדירה הרגשה של שחיה בבריכה, רטובה מאוד.
מתאים לחובבי המבוגרות.מיצינו ונדלג לסבתא הבאה.

מירי-מעסה פרטית מחולון

58
הייתי אצלה מספר פעמים וגם דיווחתי.
היא נחמדה ובסדר גמור אבל החלטתי להתרחק ממנה כי המקום זה לא נקי.
המסג' על מגבת שהיא לא מחליפה אולי פעם בשבוע. אולי מאמינה באיחוד זרעי העולם.
היא גם לא מתרחצת אחרי זיון.
בקיצור מציע להזהר.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”