כ יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג] - דף 7 - סקס אדיר

יובל מעסה פרטית בצפון - תא [לשעבר מארלוזרוב ברג]

61
הייתי אצלה לפני כמה ימים. בפעם המי יודע כמה שאני מבקר את יובל וניתן לומר שהבחורה גורמת לך לחשוב כיצד היא מזדיינת במיטה.
קיבלה אותי בחצאית קצרה וגופייה, והתחילה במסאז המעולה שלה כאשר היא בעירום. הנגיעות שלה בביצים ובעוד איזורים בזמן המסאז פשוט מדהים, בנוסף מאוד משקיעה במסאז שנמשך מעל 40 דקות יחד עם בודי ואבניים חמות. לבסוף מבקשת שתסתובב כדאי שיתחיל ההרפיה והנגיעות בכוס שלה כאשר אפשר לבקש ממנה להיות במצב דוגי על מיטת העיסוי כאשר את מזיין את הכוס שלה עם האצבעות.

UMA2013-01-27 16:02:21

62
ביקרתי אצל יובל לא פעם.
קודם כל, המסאג' שהיא מעניקה הוא באמת מסאג' ולא ליטוף או משהו אחר.
היא ממש יודעת את העבודה ומשתמשת גם באבנים חמות שזה בכלל תענוג.
ללא ספק גולת הכותרת - החזה שלה, פשוט מושלם גדול מאוד ורך להפליא. לפי מה שידוע לי מלבד ההרפיה אין "אקסטרות" נוספות אצלה. אין לי מושג למה אבל בזמן האחרון ממש בלתי אפשרי להשיג אותה.

63
אני מסכים עם tom82, הבחורה עושה מסאז ממש טוב, אני מודה שהסכום 400 שקל אינו זול, אבל לעומת מקומות אחרים והייתי במכוני עיסוי אין מה להשוות בינה לבין מקומות אחרים. קודם כל הדירה גדולה, מרווחת ויש חדר מסאז מושקע ברמות, אפילו למיטת העיסוי יש סדין חימום שללקוח לא יהיה קר או משהו.
יובל עצמה היא בחורה שאני מודה שהפנים שלה חמודות אבל הגוף שלה הורס, במיוחד החזה הגדול שלה. היא עושה עיסוי אמיתי וטוב כי היא למדה את המקצוע. אני חושב שככל שמגיעים אליה היא יותר ויותר מראה סימנים של פתיחות למרות שהיא נורא זורמת בשיחות. בסוף היא עושה הרפייה מעולה כאשר היא נורא חרמנית ונותנת להחדיר אצבע לכוס ולתפוס את התחת שלה והשדיים.
לפני כמה ימים פנה אליי בחור באתר וסיפר לי שהיה בדירה ברמת גן ושילם 200 שקל, נכון שזה זול אבל הוא קיבל הבחורה מין ליטוף על הגב בערך 5 דקות ואז הרפייה 5 דקות. ממש לא שווה מבחינתי, ובגלל זה אני ממש מציין את יובל. היחידה שנותנת מסאז דומה ומושקע כמו יובל זאת ליזה מהרצליה שהיא בעיניי כוסית עם ישבן מדהים שנותנת עיסוי מדליק

66
יובל לא עושה שום דבר מעבר לבודי והרפיה. לא אוראלי ולא זיון.
קחו את זה בחשבון, אין מה ללחוץ עליה או לנסות לשכנע כי זה פשוט לא ילך.
מי שרוצה לקבל באמת מסאג' מפנק וגם שחרור ברמה אז יהנה, מי שמחפש זיון אז לא חסרות אחרות, היא לא הכתובת...

70
וואי אני מתלבט אם ללכת, המחיר מאוד יקר.. ואפשר לקבל תמורה טובה מאוד במקומות אחרים בפחות כסף אבל אתם אומרים שהיא נותנת שירות טוב ונראית גם טוב אז החלטה קשה
מבולבל לגמרי, אולי אם יהיו עוד פוסטים טובים אני אתרשם לטובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”