כ מעסה מהרצליה - ליזה / ליסה - דף 7 - סקס אדיר

מעסה מהרצליה - ליזה / ליסה

61
היום אני ביום חופש והחלטתי שאני צריך לעשות משהו בין הסידורים, החלטתי להרים טלפון מוקדם לליזה. ידוע שבמשך היום קשה לתפוס אותה וגם כשהתקשרתי אליה בשעה תשע היה בטלפון השני מישהו שכבר קבע ליום שלישי :). הגעתי אליה בשעה שקבענו ואני חייב לומר, זאת הפעם השלישית שאני אצלה ואני יצאתי מבסוט.
הבחורה כמו תמיד קיבלה אותי עם גופיה שחורה ומכנס אדום מחרמן, הלכתי להתקלח ונשכבתי על מיטת המסאז, אחרי 25 דקות שבהם היא באמת השקיעה החל השלב המחרמן, הבחורה הורידה את הבגדים וכמו שהזכרתי כבר בעבר הגוף שלה מעולה לאישה שאחרי 2 לידות, היא רזה עם בטן ממש קטנה, אבל החזה הקטן שלה עומד יפה ושלא נדבר על התחת המחרמן ביותר שראיתי, הוא כל כך קשה שאתה פוחד לתת ספנק שהיד לא תפצע.
היא עולה על המיטה כשאני שוכב על הבטן, והיא מעבירה את החזה על החריץ של הישבן וממשיכה בלחרמן, בעבר הייתי נמנע לגעת בה כשהיא ככה עליי אבל החלטתי לשלוח ידיים אחורה ולתפוס את התחת הזה חזק והיא ממש אהבה את זה, היא הבינה שאני חרמן והסתובבתי היא ירדה מהמיטה והחלה להעביר בעדינות ידיים על הגוף ולגעת בביצים ובזין, אחרי 2 דקות עלתה עליי כשהיא מנשקת את הגוף והפטמות ומעבירה את הישבן על הזין כאילו אתה מזיין אותה.
באיזה שלב היא ירדה שוב מהמיטה והחלה לעשות לי ביד אבל ממש לאט ככה שלא אגמור מהר, ואז נזכרתי שמישהו הזכיר שהוא כאילו זיין אותה בישבן, שאלתי אותה אם מותר להשתפשף עליה והיא אמרה שהיא תשמח, היא עלתה על המיטה ונשכבה על הבטן ואז עליתי על המיטה וליקקתי לה את התחת מרוב שבא לי לפרק אותו ואז התחלתי לזיין לה את התחת מבלי להיכנס והיא שיחררה גניחות והזיזה אותו עד שהבאתי גמירה רצינית.
היה שווה ונותן עוד הסבר למה אני ממשיך להגיע אליה. האמת שאני שמח שאי אפשר לזיין אותה כי אחרת זה סתם היה מכני, בגלל שהרוב זה מסאז ואז הרפיה מעולה היא נותנת יופי של השקעה שממנה אתה יוצא עם טעם של עוד

lover19822012-10-28 15:27:53

62
דיווח קצר על ליסה
הייתי אצל הגברת הנחמדה עושה עיסוי כשהיא עם בגדים בצורה טובה הרבה יותר מהמוצע כאן וכאן באה השאלה למה באתי אם לעיסוי טוב ואחרי זה הרפיה אז זה סביר כי היא טכנית לחלוטין אין את הקטע שלפני שאתה מסתובב היא פותחת לך את הרגלחים מגרה אותך אתה מסתובב היא ערומה אין אפשרות בין השדיים)קטנים מידי) או להתחכך בתחת או ביד ובזה זה נגמר חיוך נשיקה והביתה חשבתי שבפעם השנייה תהייה קצת יותר חמה אז חשבתי מי שמחפש קצת רגש לא שם
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

63
שלום לכולם
טוב ביקרתי היום את ליסה, ואין מה לומר, הבחורה הזאת מפעם לפעם מחרמנת אותי יותר ויותר. הבעיה היחידה איתה שצריך מוקדם בבוקר לקבוע כי משעה מסויימת היא מתחילה לעבוד ואז קשה לתפוס אותה, אני מדבר על שעה שמונה וחצי, תשע ככה.
קבענו לשעה אחד עשרה וכמו תמיד האווירה היתה נורא נחמדה, ליסה היא בחורה שאם נותנים לה תחושה טובה היא מרגישה מאוד נעים איתך ומדברת בכיף. נשכבתי על המיטה לאחר שהחליפה סדין והתחילה במסאז, כמו תמיד עושה מסאז אמיתי, מקצועי ששווה את הכסף.
כשאני יוצא ממנה אני באמת מרגיש שקיבלתי מסאז טוב.
לאחר חצי שעה של מסאז מקצועי הגיעה השלב שהיא הורידה את החלוק והחלה לעשות מסאז חושני ובודי מצויין, מי שמכיר את ליסה יודע שהגוף שלה שווה ברמות ובמיוחד תחת שהלוואי שהייתי יכול להניח את הראש עליו בכל יום, חטוב ומוצק.
לאחר כמה דקות של התחרמנות היא ביקשה ממני לשכב על הגב ואז החלה לעשות עבודת יד מצויינת כאשר באותו הזמן אני לא מפסיק לתפוס לה את התחת ולהעביר ידיים על הגוף החלק שלה. לאט לאט היא נוגעת לי בזין, בביצים ומנשקת את הגוף שלי עד שהייתי חייב לגמור.
לאחר מכן היא העבירה את הידיים על הגוף שלי כמה דקות וממש חרמנה אותי שוב אבל כבר היינו צריכים לסיים.
אני חייב לומר שאני נורא אוהב מסאז ולצערי יובל מרמת גן אינה עונה מזה 3 שבועות אז לשמחתי ליסה עדיין קיימת.
נ.ב
הרבה אנשים רוצים את הנייד שלה ואני נותן בכיף, אבל שיהיה ברור הבחורה אינה מוצצת, מזדיינת או דבר דומה אז אין מה לנסות ולבקש זאת

UMA2013-02-26 22:11:03

65
אחרי שבועיים שליזה היתה בחופשה, התקשרתי היום וקבעתי עמה. קיבלתי אותי בחיוך ואחרי שהורדתי בגדים נשכבתי על המיטה. המסאז היה מעולה וככל שיותר אני נפגש איתה ככה היא יותר נפתחת ומדברת בכיף. בשלב מסויים היא אמרה שהגיע הזמן שהיא תפסיק לדבר וזה היה לאחר שחצי שעה עשתה לי מסאז. היא התחילה לגעת ולאחוז בזין כשאני שוכב על הבטן בצורה כל כך מחרמנת עד שבאיזה שלב התהפכתי והיא עלתה עליי כאשר עשתה תנועה של רכיבה. לאחר כמה דקות ירדה מהמיטה והחלה לנשק את הגוף שלי כאשר בזמן הזה עשתה לי ביד. לא לקח הרבה זמן עד שהבאתי גמירה.
ליזה היא נורא מקצועית, לא רק בגלל המסאז, אלה העובדה שגם לאחר שאתה מגיע אליה מספר פעמים, היא לא מחפפת אותך, 45 דקות אלה 45 דקות והמסאז עדיין מושקע וטוב.

68
טוב היום הייתי אצל ליזה, והיא היתה מצויינת כתמיד. לאנשים שפונים אליי ושואלים מתי היא זמינה. בכל יום מראשון עד חמישי היא עובדת, אולי שישי בבוקר אבל אני כמעט בטוח שלא. מ 9 בבוקר היא זמינה ועד 17-18 מקסימום. בשביל לדבר איתה כדאי תמיד להתקשר בין 9 ל 10 בבוקר כי זה השעה שלרוב היא רק מתחילה ואם לא תופסים לנסות לתפוס אותה תמיד משעה 9:45, 10:45 והלאה כי זה כבר השעה שהיא מסיימת עם לקוח והיא משאירה לעצמה 10 דקות בשביל לענות.

69
טוב המון זמן לא רשמתי עליה, והשבוע הייתי אצלה, וכמו תמיד היה מעולההההההההה. אני חייב לומר שבפעם הראשונה שהייתי אצל ליזה, שזה היה לפני יותר משנה חשבתי שהיא קשוחה, וככל שמכירים אותה, וככה גם טוען חבר נוסף שהולך אליה אתה מגלה אישה מקסימה ושהפינוק שלה מעולה.
קיבלה אותי כמו תמיד בחיוך ונשכבתי על מיטת העיסוי, כ 25-30 דקות עיסוי מעולה על איזור הגב, רגליים וחלקים נוספים :), בשלב מסויים לאחר שהיא מורידה ממני את השמן היא עולה על המיטה ומתחילה בבודי לעבור על הגוף ולאחר מכן מתחילה לגעת רבות בזין ובביצים.
באיזה שלב מבקשת שתתהפך, ושם היא מפנקת במגע מעולה, כאשר באותם רגעים אני לא מפסיק לתפוס את התחת המהפנט שלה.
כמו תמיד בילוי מצויין איתה, ואני יכול לומר בוודאות שאם נותנים לה תחושה טובה וגם מחמיאים לה (הרבה דברים עולים לי בראש בתור מחמאות) היא נותנת פינוק בחזרה.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”