הבחורה כמו תמיד קיבלה אותי עם גופיה שחורה ומכנס אדום מחרמן, הלכתי להתקלח ונשכבתי על מיטת המסאז, אחרי 25 דקות שבהם היא באמת השקיעה החל השלב המחרמן, הבחורה הורידה את הבגדים וכמו שהזכרתי כבר בעבר הגוף שלה מעולה לאישה שאחרי 2 לידות, היא רזה עם בטן ממש קטנה, אבל החזה הקטן שלה עומד יפה ושלא נדבר על התחת המחרמן ביותר שראיתי, הוא כל כך קשה שאתה פוחד לתת ספנק שהיד לא תפצע.
היא עולה על המיטה כשאני שוכב על הבטן, והיא מעבירה את החזה על החריץ של הישבן וממשיכה בלחרמן, בעבר הייתי נמנע לגעת בה כשהיא ככה עליי אבל החלטתי לשלוח ידיים אחורה ולתפוס את התחת הזה חזק והיא ממש אהבה את זה, היא הבינה שאני חרמן והסתובבתי היא ירדה מהמיטה והחלה להעביר בעדינות ידיים על הגוף ולגעת בביצים ובזין, אחרי 2 דקות עלתה עליי כשהיא מנשקת את הגוף והפטמות ומעבירה את הישבן על הזין כאילו אתה מזיין אותה.
באיזה שלב היא ירדה שוב מהמיטה והחלה לעשות לי ביד אבל ממש לאט ככה שלא אגמור מהר, ואז נזכרתי שמישהו הזכיר שהוא כאילו זיין אותה בישבן, שאלתי אותה אם מותר להשתפשף עליה והיא אמרה שהיא תשמח, היא עלתה על המיטה ונשכבה על הבטן ואז עליתי על המיטה וליקקתי לה את התחת מרוב שבא לי לפרק אותו ואז התחלתי לזיין לה את התחת מבלי להיכנס והיא שיחררה גניחות והזיזה אותו עד שהבאתי גמירה רצינית.
היה שווה ונותן עוד הסבר למה אני ממשיך להגיע אליה. האמת שאני שמח שאי אפשר לזיין אותה כי אחרת זה סתם היה מכני, בגלל שהרוב זה מסאז ואז הרפיה מעולה היא נותנת יופי של השקעה שממנה אתה יוצא עם טעם של עוד