כ הדיווח הראשון שלי! תמי מפתח תקווה - דף 7 - סקס אדיר

הדיווח הראשון שלי! תמי מפתח תקווה

61
שלום לכולם היום דגמתי אותה קבעתי איתה ב14:00 התקשרתי בשעה המיועדת אמרה לי לחכות כמה דקות ואז נכנסתי היא פרטית לחלוטין דירה נקיה ומסודרת הכניסה אותי לחדר טיפולים שהיה חמים ומסודר והיה שם מיטת טיפולים ואז היציע כוס מים לקחתי ואז שאלה האם מסז חזק או עדין אמרתי לה חזק.
ואז הורידה את חלוקה היתה רק עם תחתון נחמד יש לומר שנראת טוב ציצים גדולים טיפה בטן אבל בסדר גמווווור ואז התחילה מסז שהיה ממש מקצועי וטוב רגליים גב תחתון עליון וצוואר מעוווווללללהההה.
אחרי זה ירדה לכיוון שאלה בנימוס אם רוצה פרוסטטה אמרתי לה כן ואז עשתה את זה עדין וטוב ולבסוף הסתובבתי וזיינתי את הציצים שלה נותנת לגעת חופשי ועשתה לי גמירה בין הרגליים ממש חשתי שחדרתי לה אבל לא היה ממש טוב ומתכוון לחזור

62
שלום לכולם - כל מה שנאמר עד כה מדויק - תמי בחורה מלאה וסקסית - המקום דיסקרטי למדי וחדר הטיפולים חמוד ומחומם היטב - היתה לנו כימיה מהתחלה - היא התחילה במסג ממש טוב - היה לי קשה להתרכז במסג כי היא ממש גירתה אותי והתחלתי ללטף את רגליה החטובות וישבנה המוצק, בשלב מסוים התחלתי ללטף ולעשות את הכוס המדהים שלה שהתחיל להתרטב במהירות , היא עלתה עלי והתישבה על השרביט והחליקה עליו כאשר השדיים המדהימות שלה נעות מצד לצד - המראה כל כך גירה אותי שהתפוצצתי - היא נקתה אותי ונתנה לי להרגע - בסה"כ היתה שעה מלאה ופשוט מדהים - הדבר היחיד שהיה מגרה אותי עוד יותר זה אם היא הייתה עם נעלי עקב - אבל גם כך היה מדהים - בקרוב אשוב

64
ביקרתי היום את הגברת בשעות הבוקר כל מה שהחברים רשמו נכון.
היא מאוד שירותית וסבלנית. דירה נקיה ומסודרת וכך גם המקלחת.
התחיל בעיסוי שגלש לעיסוי אירוטי . שאלה אם אני מעוניין בפרוסטטה אמרתי שכן .היה מענג ביותר.
במהלך העיסוי היא עם תחתונים בלבד לקראת הסוף שהתחיל להתחמם אז הורידה גם את זה.
בסך הכל היה מענג ומהנה .בטוח שאחזור בקרוב.

70

לעדכון הייתי אצלה, המספר והמיקום ללא שינויי: הנרייטה סולד פ"ת , נייד: 054-7039763

הדיווחים של החברים די נכונים , בחורה שירותית בטירוף. עידכון יחיד לעומת דיווחי העבר שכנראה הגדילה היקפים משמעותית!
למי שחשוב זה המצב.
אני ממליץ להתקשר בשעות הבוקר עד 09:00 לכל המאוחר, אחרת נכנסת לסבב עמוס עד סוף היום. כפי שנאמר הבחורה מסודרת ומנהלת יומן יעיל וצפוף. אם מתמזל מזלכם תוכלו להשיגה בין לבין אך תיאום בבוקר מוקדם יבטיח לכם מקום וסיכויי שתענה לכם מייד.
הגעתי לפני הזמן ולא ענתה, ניסיתי כל 5 דקות ורק לקראת השעה שקבענו ענתה ומסרה שהלקוח הקיים מתארגן והיא תחזור אלי רק שיצא.
ביקשה רשות להתקשר חזרה ונתנה לי כתובת מדוייקת, (כניסה ומס דירה), ביקשה לא להגיע עד שאני שומע ממנה- מעיד על אחריות ושמירה על דיסקרטיות זה חשוב.
לא מתייחסת לטלפונים בזמן הטיפול בכלל-רק שאתה במקלחת.

נכנסתי בול בשעה שקבעתי, הציעה מקלחת. שאלה איזה סוג מסאג: "חזק או עדין" אמרתי עדין וכמו שמסרתי את מילת הקוד, נפלה לה השמלה נשארה רק עם תחתונים סקסיות ונעליים לא סקסיות במיוחד חבל זה חשוב לי. חזה גדול עומד וכבד, נקייה, מריחה מדהים מגע עור מטריף.

החלה בעיסויי רגליים שאני שוכב על הבטן, רמיזות לכיוון הנכון מידי פעם.

לאחר 10 דקות אמרה לי להסתובב מתי שארצה וכמובן שמייד הסתובבתי.

שאלתי עם אפשר לגעת, ענתה "בטח", שוב עור מטריף, לאט הכנסתי יד וליטפתי בין רגליה- הגיבה בהרטבה ניראת לעין- גדול! התמקדתי בדגדגן שניתן לאיתור מהיר וניסיתי לגרות אותה יותר פנימה- היא עדינה מאוד ואמרה שמעדיפה גירויי מבחוץ. מוכרח לציין שהיא נראית נהנית- אמיתי- אלה אם יודעת לשחק ממש טוב. כל הדרך משלב זה עד הסוף משמיעה קולות הנאה וזה נשמע ונראה אמין.

בודי מעולה כולל נשיקות בכל הגוף כולל בשרביט. לא מכניסה לפה אבל בטכניקה מעולה מפצה יפה.

מצצתי לה את השדיים ומיזמתי אותה בטירוף מאוד ליבראלית בעיניין. לקח לי שעה בדיוק.

מראה לא משהו בכלל- שמנה. עגולה אבל בכל זאת יש משהו סקסי, הגיל לא יותר מ 35.

שירות- מעולה!, נדיר למצוא אך כנראה שמדובר בכימייה-תנו כבוד ותהיו עדינים השאר מובטח.

דיסקרטיות- מקום מרכזי יחסית-יש שכנים שעוברים מידיי פעם בשבילים לייד הכניסות- כי יש כמה כניסות אבל לא נראה לי שמודעים למה שקורה בדירה הקטנה הזאת..

מחיר- 200 לשעה שלמה, אין זכר לתקתוק להיפך! אבל שוב כימייה וכבוד יקחו אתכם לאן שצריך.

אישית לא מצאתי עוד מילפית סקסית ושירותית אבל זאת אלטרנטיבה שכדאי לנסות.

תהנו

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”