כ מעסה מהרצליה - ליזה / ליסה - דף 8 - סקס אדיר

מעסה מהרצליה - ליזה / ליסה

71
הייי סופר לה טיב, מה המצב?
אני לא יודע מה אתה רומז, אבל אני לא יחצן של הבחורה, או קשור אליה בצורה כזאת או אחרת, אני פשוט גר בהרצליה ואותה אני פוקד. תשים לב שרוב הגולשים באתר אוהבים ללכת לאיזור המרכז (רמת גן, תל אביב), ואני יכול להעיד שאליה אני הולך כי היא מרחק של 10 דקות ממני, אין בעיות חניה, אני מקבל לפחות 40 דקות טיפול מושקע, ואני אישית אוהב את המראה שלה.
חשוב לי לומר ששלחתי אליה יותר מ10 אנשים שפנו אליי בפרטי, אני מודה שמתוכם היו איזה שניים שאמרו לי שהם אהבו את הטיפול אבל פחות את המראה, וזה בסדר.
לסיכום עלייי לומר שהלכתי להמון בחורות בתחום המסאז, וחלקם פשוט סיימו לעבוד, או שחלקן נורא יקרות בשביל טיפול של 45 דקות והיא עונה בדיוק על הדרישות שלי. דרך אגב תשים לב שהיא לא מפרסמת מודעה פה, ואני יכול לומר לך שכל פעם שאני מגיע הטלפון לא מפסיק לצלצל

72
לסופר לה טיב,
הבעיה עם הגברת שהיא חתיכת מטומטמת...
היא שונאת ישראלים, מלאה בעצמה, מי יהירות כזו, היא מסננת ועושה טובה שמקבלת גם את הקבועים...
הייתי אצלה לפחות 5 פעמים ב-3 שנים.
אחרי הפעם האחרונה לפני כחצי שנה בערך החלטתי שאני לא הולך יותר ואני לא מרגיש שנחסך ממני.
אני לא מוצא דרך לתקשר איתה למרות שיש לה אחלה טיפול.
בוא נגיד שלמרות שהטיפול שלה שווה את המחיר ביחס למתחרות אחרי פעם או פעמיים שאתה אצלה לא מתחשק לך לבוא אליה יותר אחרת יהיה פיצוץ!

73
almoniani אני מסכים שאולי בפעם הראשונה היא קצת משדרת יהירות, אבל כשאתה מתחיל לדבר איתה אתה רואה שהיא אחלה. אני רוצה להזכיר שאני מאלה שהרבה המליץ פה על יובל מרמת גן, שהיא מעסה מעולה ונתתי למלא אנשים פה את הנייד שלה, ואתה יודע מה קרה? היא ביקשה ממני להפסיק, כי אנשים באו אליה על ההתחלה וביקשו שהיא תמצוץ להם, או 69 וכו..... למרות שבטלפון היא אומרת שהיא לא עושה את זה, אז תחשוב שגם לליזה מגיעים בגישה כזאת.

74
שלום לכולם.
אני קבוע אצלה כבר 3 שנים פעם פעמיים בחודש ורציתי לציין שהטיפול אצלה תמיד מעולה.
איין לי בעיה להשיג אותה בטלפון וגם אם היא לא עונה היא חוזרת אליי( אולי בגלל שמכירה את המספר).
לא הייתי אצלה בשמונת החודשים האחרונים מסיבות אישיות ושבוע שעבר התקשרתי , ישר זיהתה את הטלפון וקבענו ל 12:00 בצהריים.
הגעתי חיבוקים נשיקות ולמקלחת.
העיסוי כרגיל מעולה וחזק כמו שאני אוהב, התהפכתי על הבטן והיא התחילה בבודי שכולל נשיקות בכל הגוף ואז התחילה לנשק וללקק את הבייצים תוך כדי שאני אוחז לה את הטוסיק המוצק שלה.
בשלב הבא התחילה ללקק את הזין מלמטה למעלה עד הכיפה ומשם בחזרה ותוך כדי זה התפוצצתי בעוד היא ממשיכה עד שכול החומר יצא.
היה מדהים, אף פעם לא הגעתי איתה לכמעט אורלי מלא תמיד בקטנה מסביב.
האם יש מישהו שקיבל אורלי מלא אצלה?

75
שוב ביקור אצל ליזה, ושוב פעם אני יוצא בתחושה שבא לי עוד מהבחורה הזאת. הרבה פונים אליי בפרטי ואני שמח ששניים שקיבלו ממני לאחרונה את המספר אהבו את מה שראו וקיבלו. בביקור האחרון קיבלה אותי בחיוך רחב, ואחרי מספר שניות הורידה את החלוק שמעליה וחשפה בפעם המי יודע כמה את התחת הכי מדהים שראיתי ותפסתי בחיי, ולמרות שהתחת הוא גולת הכותרת החזה שלה יפה. התחת שלה רק גורם לך לרצות לתת לה כזה ביס. עליתי על המיטה, והיא החלה במסאז המרגיע שלה תוך כדי שאני שומע מוזיקה מרגיעה. עם ליזה אתה יכול לבחור שלדבר או לא לדבר, היא לא כופה עצמה לשיחה, אבל בהחלט נותנת אווירה טובה, כל עוד שאתה נחמד אליה.
אני מציין את הקטע של הנחמדות משום שזאת בדיוק הבעיה עם אנשים שהולכים למסאז, ישר מצפים שהבחורה תרד, תלקק, תתן לך לגמור עליה ועוד שלל דברים כאשר שוכחים מדוע בכלל בחרנו ללכת לבודי ולא לזיון. שלא תטעו אני מת לעשות סקס עם ליזה אבל היא רוצה להגביל את המפגש לבודי מפנק שכולל נשיקות לאורך הגוף, נשיכות קלות באיזורים מסויימים :), ואין מה לומר הרגע הכי כיפי אצלה כשהיא תופסת את הזין ונוגעת בו כמו שהיא יודעת. אין מפגש שאני לא תופס את התחת שלה כאילו שהיה מזוודה מלאה במזומנים.
אני חייב לציין שחשוב להתקשר אליה ברבע לעשר, רבע לאחד עשרה וכן הלאה כדאי לתאם, כי במהלך הטיפול היא לרוב לא תענה אלה אם כן זה לקוח שהם קבעו לאותו יום ורוצה לדעת שלא ביטל.

lover19822013-08-30 13:48:22

77
טוב אחרי שלושה שבועות ללא המגע של ליזה הגעתי לדירתה. מבט מהיר על הישבן שלה ואני כבר מת להוריד את הבגדים. אני נשכב על מיטת העיסוי והיא מתחילה לגעת בי כפי שרק היא יודעת. מסאז מושקע ומפנק, אשר כולל שיחה נחמדה, יאמר לזכותה שככל שאתה מכיר אותה יותר אתה מגלה טיפוס חם ושמראה לך כמה הוא שמח שבאת אליו שוב, ולא שחסר לה קליינטים. אחרי חצי שעה של מסאז היא החלה לעלות על המיטה ואני מרגיש את הציצים שלה והלשון שלה עוברים על גופי, כאשר לאחר מספר דקות היא יורדת מהמיטה ומתחילה לגעת במקומות רגישים עד אשר אני מסתובב על הגב. בזמן שהיא מנשקת את גופי ומעמידה לי את הזין, אני מבין שאני על סף גמירה ומנשק לה את הישבן והציצים שלה עד אשר מגיעה הגמירה. 40 דקות של תענוג ויחס אנושי, חבל שבהרבה מקומות לא מאמצים גישה שכזאת.

78
[QUOTE=lover1982] טוב אחרי שלושה שבועות ללא המגע של ליזה הגעתי לדירתה. מבט מהיר על הישבן שלה ואני כבר מת להוריד את הבגדים. אני נשכב על מיטת העיסוי והיא מתחילה לגעת בי כפי שרק היא יודעת. מסאז מושקע ומפנק, אשר כולל שיחה נחמדה, יאמר לזכותה שככל שאתה מכיר אותה יותר אתה מגלה טיפוס חם ושמראה לך כמה הוא שמח שבאת אליו שוב, ולא שחסר לה קליינטים. אחרי חצי שעה של מסאז היא החלה לעלות על המיטה ואני מרגיש את הציצים שלה והלשון שלה עוברים על גופי, כאשר לאחר מספר דקות היא יורדת מהמיטה ומתחילה לגעת במקומות רגישים עד אשר אני מסתובב על הגב. בזמן שהיא מנשקת את גופי ומעמידה לי את הזין, אני מבין שאני על סף גמירה ומנשק לה את הישבן והציצים שלה עד אשר מגיעה הגמירה. 40 דקות של תענוג ויחס אנושי, חבל שבהרבה מקומות לא מאמצים גישה שכזאת.

[/QUOTE] כמה היא גובה
ואם אתה יכול לשלוח מס טלפון

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”