[QUOTE=אפרודיזאק]אהלן,
בחמישי פגשתי את לינדה לאור המלצתו של קצין התותחנים הראשי.
אז ככה:
לא מדובר על בחורה מעל גיל 40, חד וחלק !!
מבחינת מבנה גוף היא בהחלט עונה על ההגדרה של שמנמונת או שמנה מתחילה,
הפנים מאוד נאות והחזה אכן גדול כמובטח ואף יותר, בשום אופן לא ניתן לומר שמדובר בחזה נפול לאור הגודל !!!
מבחינת מראה הייתי נותן ללינדה ציון 7. אבל, כל מי שלמוד ניסיון כאן יודע שללכת לנערה כוסית זו נפילה מובטחת ולכן כבר כאן נופלת כל מי שמקבלת ציון 9-10 על מראה, מה שמשאיר רק את הציון 8 מעל לינדה. אתה הבנת את זה שמוליק ?

המקום שבו לינדה מקבלת הוא אזור בזל, בחדרון שמזכיר קצת סליק שאני זוכר עוד מימי בפלמ"ח....קלסטרופוביה 101,
החדר מכיל מיטת טיפול ולידה מיטת יחיד ומסביב מעט מקום לעמוד על קצות האצבעות....

(המקלחת הצמודה לא שונה בהרבה).
על פניו התחלה של נפילה, לא ?
אז זהו, שאז נכנסת לתמונה לינדה, שהיא גם מחייכת ונעימה וגם יודעת לסתום כשצריך, שהרי מי שרוצה לדבר הרבה פשוט נשאר בבית ושוכב עם אשתו....
אבל יותר מכל דבר אחר לינדה היא מבחינתי זוכת פרס השנה על מצויינות בשירות לפחות לשנתיים האחרונות !!! אני לא זוכר בשנתיים האחרונות מפגש (וכמו שאתם יודעים מדובר בלא מעט מפגשים) עם ספקית שירות טובה יותר !
לדוגמה, הייתם מאמינים כשכאתם מגיעים לעיסוי אירוטי תקבלו גם עיסוי ?

היא פותחת כאן שוק חדש מעכשיו אגיע לא רק כשאני חרמן אלא גם סתם כשאני עם כאב גב....
עיסוי מצויין (ואני עושה גם לא מעט עיסויים לא איורטים) אני לקחת את זה הכולל אבנים חמות (האבנים עצמם נחמד אבל לא משהו לכתוב עליו הביתה).
לגבי ניהול זמן אניי יכול רק לכעוס עליה, בגללה התעכבתי שעה יותר ממה שתכננתי.
לינדה ממש מתאמצת לרצות את הלקוח, פתוחה לכל דבר וגם מה שלא היא יודעת להגיד את זה לא בתשובות המעצבנות (נו אתם מכירים משהו כמו "אני רגישה בפיטמה... וכו').
כסף:
אני הלכתי על חבילת ההכל כלול ב- 400 ש"ח.
שורה תחתונה:
מי שמחפש מראה שלא יילך ללינדה (וישיאיר אותה יותר פנויה עברנו)
מי שרוצה להינות ולהרגיש את ההיפך מתקתוק (מה זה ההיפך מתקתוק ? יש מילה ?

) זו ה-בחורה עבורו.
שורה תחתונה תחתונה:
אחזור ובקרוב...
נ.ב
תודה לקצין התותחנים הראשי, ידידי, על ההמלצה !
[/QUOTE]
מה זאת אומרת מישהו היה אצלה ? יש פה מלא דיווחים בפוסט...
בכל מקרה זה הדיווח שלי מהפוסט כאן
הכל מכל כל....