כ עיסוי בחדר כושר - דף 8 - סקס אדיר

עיסוי בחדר כושר

78
שלום.
קיבלתי את המספר מכוסמין (תודה רבה) והתקשרתי לגברת.
מאוד נחמדה, והיה ממש פשוט לקבוע איתה.
יש משהו נחמד בללכת לחדר כושר ולקבל את השירות שהיא נותנת.
נכנסתי אליה לחדר, הכירות קצרה תוך שהיא מחזיקה לי את היד - כבר אז ידעתי שיהיה בסדר.
ביקשה ממני להתארגן ויצאה לרגע מהחדר. כשחזרה היא מצאה אותי עירום על המיטה, אמרה איזה יופי וישר התחילה במסאג'.
המסאג' ממש טוב, היא יודעת איפה לגעת והיה נראה שהוא ממש מקצועי - אני לא מבין גדול במסאג'ים אבל זה לא היה כמו כל הליטופים הסתמיים שרובנו מדווחים עליהם באתר.
לאחר כחצי שעה בקשה שאסתובב על הגב, המשיכה במסאג' ואז היא שאלה אם אני מעוניין שהיא תפנק אותי תוך כדי שהיא כבר התחילה במלאכה.
ביקשתי ממנה להוריד את על הבגדים, היא ישר הורידה הכל מלבד התחתונים-אמרה שהיא במחזור. ליטפתי לה את התחתונים ובאמת הרגשתי תחבושת, כך שלכל אלה ששאלו אם היא זורמת עד הסוף, אני מניח שאם לא הייתה במחזור היינו הולכים עד הסוף.
היא עלתה עליי והתחלנו בזיון (היא עם תחתונים) והיה ממש טוב. היא מנשקת את הצוואר תוך כדי, מלקקת את האוזן ונראה שהיא ממש נהנית מהעניין ולא סתם שוכבת שם ומחכה שתגמור.
אחרי שסיימנו המשכנה עוד קצת לדבר עד שיצאתי.
לגבי המחיר, שילמתי 250, זה מה שהיא ביקשה - אולי בגלל שהעלתה את המחיר, אולי בגלל הפינוק בסוף. בכל אופן, לא אמרתי לה שהבנתי שזה רק 200 וגם היה טיפול ממש טוב.
האם אחזור-רק אם אהיה בסביבה

עיסוי בחדר כושר

80
לגבי ההשערה של"בא להתנסות"אם היא הולכת עד הסוף אז התשובה היא כן.
אומנם לא בפעם הראשונה,
שנית חייבים להביא קונדום לפעם השנייה כי אין לה.
ועכשיו בקשה :כל מי שקיבל ממני את הטלפון מתבקש להעביר לכל אלה שמבקשים אין לי כוח לכתוב יותר
תודה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”