כ עיסוי מלפית דתיה צעירה - דף 8 - סקס אדיר

עיסוי מלפית דתיה צעירה

71

זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני קצת מתרגש חיוך.

ביקרתי את הגברת לפני שהתפרסמה בפורום הנפלא כאשר הטיפול כלל מסאז' למשך 45 דקות ללא אקסטרות.
לאחר שנעשיתי "בן בית" אצל הגברת, הוסיפה אסתר לתפריט הרפיה בתוספת של 50 ש"ח.
לאחר תקופה קצורה אסתר התחילה לעשות בתוספת של 50 ש"ח עירום+בודי לשעה שלימה.
לאחר הפרסום באתר עלתה לאסתר ההצלחה לראש והתחילה לדרוש תוספת מחיר של 50 ש"ח ל"חבילה המלאה" וקיצרה את משך השירות ל-45 דקות.
אסתר כבת 30, מבנה גוף בינוני, חזה קצת נפול, כוס מגולח, בטן חזקה ושטוחה.
העיסוי הוא לא משהו לרוץ ולספר עליו אך המראה שלה נראה "תמים" ולי זה עשה את זה.
אסתר לא אוהבת נשיקות, לא אוהבת שנוגעים לה בציצי (היא מאוד רגישה) ואסור ליגוע לה בכוס (כי זה שמור לחבר) מה שנשאר זה רק ליגוע לה בתחת ובבטן כועס.
לי נתנה להתקלח אחרי הפינוק.
בהזמנות זו אעיר ואמליץ, מאחר ואין צורך להכביר במילים על "הכוח" שיש לנו כחברי הפורום בתחום העיסויים, הרי שיש לדבר עם הגברת (וןבכלל על כל המעסות שהפרסום באתר גרם לעליית מחירים מטורפת) על הורדת מחירים והשארתם במתכונתם כפי שהיתה לפני הפרסום בפורום עד כדי לעשות הפסקה יזומה של הטיפולים אצל הגברת- דבר שרק יועיל לנו בסופו של עניין.
בעצם זה מצחיק (עצוב) לשמוע שאנחנו יורים לעצמינו בכיס, שאחרי שפרסמו החברים ובצדק את הגברת ופועלה הרי שטיפול של 200 ש"ח לשעה הוחלף ב-250 לשלושת רבעי שעה.
אשמח לשמוע את תגובתם והערותיכם.

עיסוי מלפית דתיה צעירה

72
תשמע זה הכל עניין של הצע וביקוש לפי מה שאתה אומר עדיף שאפחד לא ידווח ואנשים פה יאכלו נפילות על ימין ועל שמאל ואז הם ישלמו ולא יקבלו תמורה מספקת אז עדיף שיוסיפו לנו חמישים שקל במקרה הזה ונצא מרוצים במקום שנשלפ טיפה פחות ונצא מבואסיםTongue

עיסוי מלפית דתיה צעירה

74

לא הבנת אותי, ולכן אסביר עצמי שוב.

אני בעד!!! פרסום בפורום אך לא בעד עליית מחירים.

ברגע שמעסה מפורסמת באתר, ובמיוחד בחורה פרטית שמפרסמת ביד 2 הרי שברור שכאשר שמה מוקלד "בפורום הנכבד"
הפרסום והתוצאות מוכפלים לה בכפליים (ויותר).
אם מעסה תעלה מחירים ואנחנו נפרסם "המלצה" שלא ללכת אליה עד להחזרת המחירים ההתחלתיים וההגיוניים, אני מבטיח לך שהיא תחזור למחירים הרגילים.
מעסה מקבלת הרבה כסף בעבור העבודה שלה (שבדרך כלל היא בכלל לא מקצועית) אך לא צריך לתת יד לניצולינו כמפרנסים.
50 שקל שאתה כותב זה תוספת לתשלום השמן. 250 ש"ח ל-45 דקות (מקסימום) זה הרבה מאוד כסף!!.

עיסוי מלפית דתיה צעירה

75
זו אסתר? זו אסתר המלכה!
כנראה שביום ראשון, פורים, הייתה עסוקה אצל אחשוורוש כי לא ענתה לטלפון שלי.

חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....

הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים

דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....

עיסוי מלפית דתיה צעירה

77
ניחוש אחד ,,, בפגישה השנייה שלי אצלה ... ובום!! איזה חבר , איזה נעליים!!
אחרי שיצאתי מימנה הייתי חייב להסתובב איזה חצי -שעה , שעה , להירגע , ורק אחכ' לנהוג!! ... ובוא הנה ,, היא גומרת בכמויות!!
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”