כ שוב ירושלים - דף 8 - סקס אדיר

שוב ירושלים

74
השבוע ביקרתי את ענת מתלפיות, הייתה מקבל בעבר הלא רחוק במושבה הגרמנית.
הגברת להערכתי בסוף שנות החמישים. השנים ניכרות בפניה ובגופה.
גובהה כ- 1.60 מטר, מלאה, ציצי ענק, פנים סבירות, צרפוקאית עם מבטא כבד.
מקבלת בדירה חדשה בתלפיות, מכניסה לחדר עם מיטת עיסויים, מתחילה בעיסוי די טוב שלאורכו היא רוקדת לצלילי המוסיקה המרוקאית שנשמעים ברקע.
היא מאוד נחמדה ושירותית, נותנת את מלוא הזמן.
במהלך העיסוי היא לפעמים נוגעת בביצים ובזין, הכל מאוד מרומז ומחרמן.
לבסוף אחרי שמתהפכים היא כן עושה הרפיה אבל רק לבקשת הלקוח, היא לעולם לא מציעה בעצמה, אחרי כמה פעמים שתגיעו אליה היא תיתן לכם לגעת בשדיים העצומים שלה ואפילו להוציא אותם מהחולצה.
סה"כ עיסוי טוב והרפיה טובה.

שוב ירושלים

75
יש בחורה פרטית שמקבלת בבית שלה, ברחוב יפו, שמה ויקי המחיר שלה הוא 200 שח, בלונדינית מלאה, (לא שמנה לא רזה), חזה בינוני, וזורמת עם שיגעונות, הכי חשוב לה דיסקרטיות היא לבדה. טלפון בפרטי כי אפרסם אעבור על חוקי הפורום.

שוב ירושלים

76
ויקי מיפו סמוך לתחנה המרכזית

יבוא אחשי ממכוני תמ"י ת"א. צויין כבר למעלה שאפשר להכנס אליה ב150 במקום ה 200 המוצהרים. לא שווה שקל יותר

מפרסמת בצמוד למודעת נינה (חולקות דירה) ביד 2 עיסוי ירושלים

שוב ירושלים

77
היה לי מקרא איתה פעם שהלכתי אלייה במוצש והתקשרתי לקבוע אמרה לי תתקשר עוד שעה אני פנויה אחרי שעה התקשרתי ואמרה לי עוד 10 דקות אחרי 10 דקות היא אומרת לי שהיא לא פנוייה ופשוט סגרה את הטלפון עכשיו מי שיודע או לא יודע בתוך הדירה הזאת יש רק אחת וביד 2 היא מפרסמת בשני שמות וויקי /נינה התקשרתי לקבוע עם נינה וגם אמרה לי את אותו דבר
ומאותו אז שרפתי אותה ולא נכנס לשם גם אם היא מירושלים

וגם אחרי שנכנסתי בפעם הראשונה היא קיבלה אותה ועשתה פוזות ועוד מזדיינת עם נעליים מה זה הדבר הזה

בכניסה חיכו לי מלא ערבים / ואתיופים המקום הזה לא הכי דיסקרטי בכלל משום נקודה

נפילה נפילה תיקתוקיה לא להתקרב אלייה גם אם היא מציעה לכם 100 שקל לשעה

ומי שרוצה את הטלפון שלה [בפרטי, אי אפשר לפרסם]

אני נותן אותו בחינם בלי שום משא ומתן רק בגלל שתדעו שזה לא משהו מציאה מי יודע מה חבל על הכסף תיסעו אם כבר לראשון שם יותר ברמה או לרמת גן מי שמכיר מי שלא מכיר שיחפש יש מלא

ומענייין לעניין בעניין אחר לגמרי ירושלים מלאה בדירות דיסקרטיות שאני מניאק אם מישהו לא מכיר לפחות 1-2 אני מבין שזה חשוב לכם לשמור על "הפרטיות" שזה יהיה רק "שלכם" בלי שאחד אחר יעביר הלאה אבל מה שזה לא יהיה אנחנו נמצאים בירושלים לא בתל אביב בירושלים יש המון דיסקרטיות בקטע הזה וזה רק פה לאוזן אז חברים יקרים על אף שהפורום הזה "ירושלים"
זה הפורום הכי מעפן שקיים כי אף אחד לא מדבר או משתף ובגלל זה המצב נראה איך שהוא נראה

חברים אם לא תשתפו פעולה אחד עם השני לא נגיע לשום תוצאות ואני לוקח גם את הדברים האחרים שאתם מהססים על כל מיני דברים

אז בבקשה שמישהו יהיה פעם אחת גבר ולא שפן ויתחיל להזרים פרטים

שוב ירושלים

78
אורן
מציע להוריד קצת הטון!
אני ואחרים כאן דיווחנו על כל בנות ירושלים שביקרנו או שמענו עליהן, מי לחיוב ומי לשלילה.
אתה כתבת כולו 8 הודעות ומטיף לנו מוסר?!
תקרא בשירשור זה יותר מ100 הודעות, רבים מהן עם מספרי טלפון. ויש גם שירשורים אחרים על בנות ירושלים החסודות.
אז לאט לך אורן!

שוב ירושלים

80
אורן אין דירה בירושלים שאני לא מכיר !!!!
ואין דירה שאני מכיר והיא לא מפורסמת בשירשור כאן !!
אם יש לבן אדם בחורה שהוא הכיר אישית לא דרך האתר וחולק איתה פנטזיות אין שום סיבה שהוא יפרסם את הטלפון שלה
מים

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”