כ בת ימית מבוגרת - דף 9 - סקס אדיר

בת ימית מבוגרת

81
חברים יקרים מי שרוצה את הנייד שלה שישלח הודעה פרטית ויקבל אותו בלי התניות
רק אל תבקשו ממני שכל פעם שמי שחפץ בטלפון יכתוב הודעה בפוסט ואני ירוץ לחפש אותו

אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

בת ימית מבוגרת

82
החלטתי לבוא לביקור נוסף אצל לנה. הרמתי טלפון ותאמתי עם לנה יום ושעה שמתאימים לי. הגעתי בזמן, נקשתי בדלת אך לא הייתה תשובה. עוד טלפון ללנה הבהיר לי שהיא מאחרת, אז המתנתי בחוץ כחצי שעה. להפתעתי הגיעה מעסה אחרת לגמרי והכניסה אותי לדירה. מסתבר ששמה הוא יאנה והיא חברה טובה של לנה ולמעשה גרה איתה. טענה שלנה חולה.

יאנה נראית לי מעט צעירה יותר מלנה (45 להערכתי), עור בהיר, גובה ממוצע, קצת מלאה, שיער שחור, חזה גדול סיליקוני, ישבן קטן ואופי מאוד שירותי.

ביקשתי עיסוי ארוך אך מסתבר שכבר קבעו איתה אנשים, אז קיבלתי רק שעה ושילמתי 300 ש"ח. נכנסתי להתקלח והיא הכינה הכל. כשיצאתי היא כבר הייתה ערומה וחיכתה לי עם חיוך מזמין. החלה את העיסוי שהיה נמרץ והיא בהחלט ידעה היכן לגעת ואיך. פתחנו בשיחה והיא נתגלתה כאישיות מעניינת וכאשת שיחה. העברית שלה מצוינת למרות שהיא ממוצא רוסי.

ביצעה את הקטע האירוטי במומחיות רבה והייתה מאוד חביבה וזרמה לנשיקות לוהטות, אם כי היה לה מעט ריח של עישון. עלתה עליי לבודי נחמד ונתנה לגעת בה בחופשיות, אך לא ניסיתי להחדיר אצבעות. עברה למציצה ארוכה וטובה ומאפשרת גמירה בפה. לא יודע אם זורמת מעבר לזה, לא ניסיתי.

עונה לטלפונים תוך כדי, מה שממש מעצבן...

לא גמרתי כי באתי מנטלית מוכן לעיסוי ארוך יותר. היא התקלחה ראשונה, התקלחתי אחריה ונפרדנו לשלום בנשיקה לוהטת וחיבוק חזק שלא השאיר ספקות שאכן נוצרה כימיה.

אחזור אליה, היא השאירה לי טעם של עוד...

עיסוי_קצף2013-12-19 07:11:27
יחס גורר יחס

בת ימית מבוגרת

83
עיסוי קצף:אני מכיר את לנה הרבה שנים תבוא עם גומי היא גם תזדיין איתך
לגבי הבנות החדשות שמתלוות אליה,היא מחליפה אותן עד שתימצא מישהי נורמאלית.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

בת ימית מבוגרת

85
[QUOTE=matanhhh]אפשר תטלפון בבקשה

[/QUOTE]
הצטרפת אתמול, זאת ההודעה הראשונה שלך וכבר מבקש טלפונים ?
מה עם לתרום דיווחים לפורום ?
לא חסרות מעסות/זונות שהטלפון שלהם מפורסם בריש גלי...
יחס גורר יחס

בת ימית מבוגרת

86
[QUOTE=כוסמין] חברים יקרים מי שרוצה את הנייד שלה שישלח הודעה פרטית ויקבל אותו בלי התניות
רק אל תבקשו ממני שכל פעם שמי שחפץ בטלפון יכתוב הודעה בפוסט ואני ירוץ לחפש אותו
[/QUOTE]

את הטלפון שלה ואחרי זה ידווח

בת ימית מבוגרת

87
ביקרתי פעמיים במקום ולהלן דיווח:

בפעם הראשונה - קפיצת באנג'י בלי חבל - קבעתי באחת. התקשרתי באחת ואמרה שהיא מאחרת. החלטתי להמתין - בכל זאת אתה כבר שם ויש חשמל בתחתונים. הגיעה בפועל באחת וחצי. קיבלה את פני בחורה מבוגרת עם שיער קארה שחור נראית כמו אחת מהשוק - לדעתי מכוערת ועקומה.
התחילה בעיסוי קצר וחובבני ואז אמרה לי להסתובב. התחילה למצוץ עם קונדום. כשאני לאור מה שכתבו כאן בפוסט באתי עם ציפיות לגמירה בפה. אחרי לחצים הסכימה למצוץ בלי קונדום אבל בשום פנים ואופן לא הסכימה לגמור לה בפה.
אחרי שגמרתי, רציתי להתקלח אבל לא היו מים חמים. כל הדרך הביתה קיללתי אותה.

אחרי החוויה המזעזעת ואחרי שקראתי את הפוסט מהתחלה הבנתי שהיתי אצל "ממלאת המקום" ושבעצם יש גם לולה, החלטתי לחזור ללולה לחוויה מתקנת.

קבעתי, ועמדה בזמנים.
לגבי התאור שלה - אשה מבוגרת וגדולה פיזית, החזה יפה מאוד (אם זה סיליקון אז עשו יופי של עבודה), סבלנית ונעימה. לא רזה. גוף נעים מאוד וחלק (כמו שרק אצל הרוסיות אפשר לקבל), נאה. שפתיים מנופחות ברמה של עקיצת דבור (מתערב זה שלא אותו מנתח שעבד על הציצי שלה).

הציעה עיסוי עם שמן או פודרה. בחרתי בשמן. עיסוי חזק ומקצועי - סבבה לגמרי. התחילה בליטופים ובחירמונים. הסתובבתי והבחורה התחילה למצוץ כמו משאבה. עם יד על הלב - זו המציצה הכי טובה שקיבלתי בחיים שלי! הרבה מצצו לי אבל זו פשוט שואבת חזק ולא מפסיקה - אולי חמש דקות בלי להפסיק וגם שעושה עצירה היא עוברת לביצים. אחרי ההשפרצה בפה היא ממשיכה למצוץ עד שהיא מרוקנת אותו לגמרי. אחרי הגמירה היא הולכת לירוק בשירותים.

יצאתי עם חיוך אחושילינג ועם ביצים מרוקנות לחלוטין.

אלא מה - חשבתי על זה אחר כך שלא ראיתי שהיא שוטפת את הפה או שוטפת את עצמה אחרי כל הליקוקים והגמירות - מבאס טילים לחשוב על זה.

האם אחזור? עם מציצה כזו - ברור!!!!!!!!

בת ימית מבוגרת

89

הבחורה קשה להשגה
מיזה כמה ימים שניסיתי להגיע אליה
הצלחתי לתפוס אותה אתמול ולדגום
כל מה שנאמר עליה נכון
אוסיף שמדובר בבחורה רוסייה גבוהה, גדולה, לא שמנה אבל לא רזה
בסביבות 45+
שזופה טילים, גמני בקטע של שיזופים דיברתי איתה על זה
מסתבר שהיא המון שנים משתזפת באופן קבוע
חזה לא סיליקוני, בינוני מפול מעט
שפתיים מלאות ועבות אך לא אחידות, כלומר משהו שם מעוות (ייתכן מהזרקות לא מקצועיות אך זה השערה בלבד)
מהתחלה אמרה ללא סקס אבל הבטיחה מציצה...Tongue
עיסוי טוב ומקצועי, יודעת איפה לדגת ואיך, ראיתי גם תעודות של דיפלומה במטבחון אני מעריך שזה קשור
הבחורה חרמנית, ומינית מאוד, חולה על מציצות
נראה כי היא ממש נהנת מיזה, החמיאה לי גם והיה אינטרקציה טובה
למרות שהיא נשארה עם נעליים הצלחתי להוריד לה אותם
ומה שביעס אותי זה שיש לה כפות רגליים של פועל בניין עצוב
סך הכל תמורה נחמדה עבור התשלום
מקלחת, סמול טוק... תבוא לבקר אמרה
וזהו יצאתי משם כמו בנאדם חדש
אם אחזור שוב? אולי

בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”