כ לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי) - דף 10 - סקס אדיר

לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי)

91
תודה, תודה, תודה לכל חברה היקרים שכתבו עלי כאן!!!
רק עכשיו קיבלתי הרשאה לכתוב בפורום...
כן אני עליתי קצת (או לא ממש קצת???Ouch) אחרי חופשת החורף שלי, אבל עכשיו מתחילה לעבוד על זה קשה צחוק. ועל ריחות של מקלחת גם כן. האמת שמחפשת דירה אחרת עם מקלחת או אמבטיה יותר טובה... קריצה

באהבה,
לינדה
HeartHeartHeart

92
[QUOTE=לינדה]תודה, תודה, תודה לכל חברה היקרים שכתבו עלי כאן!!!
רק עכשיו קיבלתי הרשאה לכתוב בפורום...
כן אני עליתי קצת (או לא ממש קצת???Ouch) אחרי חופשת החורף שלי, אבל עכשיו מתחילה לעבוד על זה קשה צחוק. ועל ריחות של מקלחת גם כן. האמת שמחפשת דירה אחרת עם מקלחת או אמבטיה יותר טובה... קריצה

באהבה,
לינדה
HeartHeartHeart
[/QUOTE]
ברוכה הבאה מותק - הגיע הזמן! מוחא כפייה Star Heart
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

93
לאחר שהפנמתי שכדאי לתת משקל לעצות מהחברים הוותיקים פה בפורום, החלטתי שדיווחיו של קצין התותחנים הראשי GUNNER (שחבל שהועף מהפורום) על לינדה, שווים התייחסות ודגימה שלי מקרוב. לאחר מספר ימים בהם ניסיתי לתפוס בטלפון את לינדה, זה סוף סוף קרה. ענתה בטלפון 050-8532527, הצגתי את עצמי לפי הניק שלי בפורום והיא זיהתה אותי מההודעות הפרטיות בהן השתמשנו כדי לתאם ציפיות, כי אני יותר בקטע של עיסויים ופחות בקטע של זיונים. ביקשתי טיפול של שעתיים ונעניתי שמחירו יעמוד על 800 ש"ח. ידעתי מה המחירון שלה אז הסכמתי. הייתה נחמדה מאוד בטלפון ומסרה לי כתובת מדויקת. סיכמנו על מועד ונפרדנו לשלום ללא שום שאלות סינון.

הגעתי מספר דקות לפני והתקשרתי כדי לקבל כתובת סופית. הינחתה אותי לקומת הקרקע של אחד הבניינים ברחוב אשתורי הפרחי ופתחה לי את הדלת כשהיא מסתתרת מאחוריה. נכנסתי ופגשתי סוף סוף את לינדה.

לינדה היא בחורה באמצע/סוף שנות ה-30 להערכתי, ממוצא פולני עם מבטא מעט מורגש, בגובה ממוצע, בהירת עור, בהחלט מלאה אך לא שמנה, שיער בלונדיני, פנים מאוד חמודות, חזה מהגדולים ביותר שפגשתי, עור נעים למגע, קצת בטן ותחת עגלגל. היא בהחלט לא שמנה מאוד כמו שתיארו אותה, או כמו שאולי משתמע מההודעה הבודדה שהיא בעצמה פירסמה פה.

הובילה אותי במעלה המדרגות אל חדרון קטנטן וצפוף שבמרכזו מיטת ספא סטנדרטית ומשמאלו ספה/מיטה. הגישה לי מים ושלחה אותי להתקלח לא לפני ששילמתי מראש. המקלחת קטנה וצפופה עם מתקן מים חמים מסוג אטמור שמסוגל לתת מים חמים רק בזרם חלש. בדקתי ואין יותר מפגע של ריח כמו שציין אוליב.

נשכבתי על המיטה וזכיתי לעיסוי מקצועי ביותר לכל חלקי גופי הדואבים מידיה המיומנות בהחלט של לינדה. לשאלתי ענתה שאכן למדה עיסוי בצורה מקצועית ומרגישים בכך. השתמשה גם בשמן ארומטי בריח לבנדר שהוסיף לאווירה. עברה לעיסוי עם אבנים חמות והתמקדה בצמתים של גידים שבהם החום של האבנים באמת עוזר. כמו כן זכיתי לעיסוי כפות רגליים מפנק ביותר, כמעט כמו פוט מסאג' בתאילנד...

דיברנו על עשרות נושאים בהם היא התגלתה כאשת שיחה אינטליגנטית ומעניינת. טענה שהמחיר שלה יקר מהמקובל בתחום כדי להוות מעין סנן לאיכות האנשים. לדבריה היא מעדיפה לעבוד פחות, אך עם אנשים איכותיים. כעת כשהגענו לחלק האומנותי, הסירה את חזייתה ותחתוניה והחלה לחרמן אותי בדגדוגים קלילים. הציעה עיסוי פרוסטטה, הסכמתי וקיבלתי פינוק מהנה ביותר עם כפפה. עברה לבודי איכותי בו הצטיינה בשימוש בחזה העצום על כל חלקי גופי, כולל TIT FUCK איטי ומענג. כמובן שגם אני לא טמנתי את ידי בצלחת וליטפתי אותה בכל חלקי גופה, נישקתי אותה בתאווה רבה וטרפתי את פיטמותיה שכל כך דורשים זאת. קיבלתי חווית GFE מלאה כולל DFK, ליקוק פטמות ונשיכות באוזניים (עושה זאת בתלות בכימייה שנוצרה). לבקשתי עברה לתנוחת 69 כך שיכולתי לפנק אותה אוראלית בו בזמן שהעניקה לי מציצה חמה ועמוקה, בהחלט מהטובות שקיבלתי !

דחפתי לה אצבע ועינגתי אותה בסנכרון מושלם עם המציצה שלה ועבודת היד הנלווית עד שהתפוצצתי בהשפרצה מטריפה ביותר מרמת החירמון העצומה שהיא בנתה באשכיי !!!

לבקשתי היא הסכימה למקלחת משותפת למרות התנאים הפיזיים שלא ממש מאפשרים זאת בניחותא. חפפה לי את הראש ואף סיבנה את פניי וכמובן שזכתה לפינוק הגון ויסודי אף ממני.

סיפרה לי על חברותיה המעסות שכבר נכתב כאן אודותיהן ולינדה מפרגנת להן ומעבירה אליהן לקוחות. הבטחתי לדגום אם יתאים לי.

הבטיחה לי שהיא מחפשת לעבור לדירה מרווחת יותר, אולי אפילו עם אמבטיה גדולה או ג'קוזי וכבר החלה לתאר לי מה היא הולכת לעשות לי שם כחלק מהמקלחת המשותפת... ירד לי ריר...

יש לציין שלינדה לא עסקה בשום פעילות שגזלה מזמני כגון מענה לטלפונים. קיבלתי שעתיים מלאות כמובטח.
היא חרדה לדיסקרטיות שלה ושלנו כלקוחות וטוב שכך.

עזרה לי להתנגב, התלבשנו, ליוותה אותי לדלת, בדקה שהשטח נקי ושחררה אותי לדרכי לא לפני שהדבקתי לה נשיקה שייקח לה הרבה זמן לשכוח...

אני חייב תודה ענקית ל-GUNNER, שאך ורק בזכותו הכרתי את הנשמה הגדולה הזו ! לינדה לא מפרסמת בשום מקום ושיקוליה עימה.

תודה גם לאוליב היקר שעזר לי לתאם איתה בדרכו המיוחדת !

לסיכום לינדה מקבלת אצלי ציון 9.

לינדה המתוקה, אני עוד אחזור והפעם לשלוש שעות איתך בג'קוזי...

UMA2013-03-29 17:55:02
יחס גורר יחס

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”