שלום חברים
האם החזה שלה עדיין מלא ? (בחלב)
והאם מישהו ניסה לינוק ממנה ? אם היא מרשה.
תודה
מרינה מראשון לציון וואווו
92הייתי אצלה לפני כחודשיים.
להתרשמותי אין חלב.
התיאום היה קשה אין לה זמנים קבועים והיא מקבלת רק שמסתדר לה. פעם אחת קבענו שעה ואמרה לי להתקשר לפני שאני יוצא (היה נשמע מוזר ) שהתקשרתי שאני יוצא עכשיו אמרה לי שהיא לא בבית ובסוף לא מסתדר לה היום. שניסתי לברר באיזה ימים/שעות מקבלת אין לה תשובה ברורה
בסוף קבענו ביום אחר, הגעתי לכתובת 5 דקות לפני המועד התקשרתי כמה פעמים אין מענה שלחתי הודעה אין תשובה. חיכתי בזוית ולאחר כ 8-10 דקות ראיתי בחור יוצא מהבניין אני בטוח שהוא יצא ממנה ואז התקשרתי אליה ענתה לי אמרה לי שאני יכול לעלות.
לא אהבתי את חוסר הדיסקרטיות כנראה קובעת בסמיכות אחד לשני ללא טווח ביטחון וחבל.
עליתי לדירה (בניין חדש יחסית במערב ראשון) פתחה את הדלת בחורה במכנס קצר וחולצה. בחורה גבוה יחסית לא חטובה מידי לא בחורה רזה אבל לא שמנה. כנראה שפעם הייתה יותר כוסית והלידות עשו את שלהם
יש לה תוי פנים רוסיים פנים כאלה קרות אבל משתדלת לחייך וזה נראה קצת מאולץ.
מדובר בבית הפרטי שלה ופה הבעסה אני נכנס לבית היו ילדים קטנים בסלון ראו טלווזיה, צעצועים פזורים הרגשתי לא נעים, אבל היא מתנהגת בטבעיות כנראה שאין לה בעיה לחנך את ילדיה שגברים זרים נכנסים ויוצאים מהבית.
הכניסה אותי לחדר עם מיטה זוגית בצד אחד ובצד שני של החדר מיטת מסאז (אולי יש תפריטים שונים?) לחדר מקלחת צמודה.
אמרתי אני רוצה להיכנס למקלחת קצרה נתנה לי מגבת ועומדת מולי מחכה שאתפשט כנראה שאוהבת להתרשם מהסחורה...
חיכתה עד שאתפשט לגמרי ממש בוהה.... אבל היה נראה שמרוצה ממה שראתה אמרה לי יאלה כנס למקלחת והיא בנתיים יצאה מהחדר.
במקלחת יש חלון למעלה שכנראה מחובר לחלל הבית כך שתוך כדי מקלחת שומעים את הילדים כאילו הם איתך במקלחת.
יצאתי מהמקלחת היא עוד לא הייתה, חיכיתי לה 2-3 דקות ואז היא נכנסה אמרה לי לשכב במיטת המסאז.
כל ההתנהלות מוזרה היא מתנהלת בטבעיות כזו כאילו העיסוק שלה זה חלק ממטלות הבית נכנסת יוצאת חוזרת הולכת. מתפשטת בטבעיות, בוהה כל הזמן, המסאז היה נחמד אבל קצת סטמי לא מדליק מידי וגם לא מקצועי מידי אבל רואים ומרגישים שטבעי לה להתעסק עם גברים ערומים. יש מוזיקה ממערכת קטנה.
היא שמה את הטלפון על רטט היא לא עונה באמצע המסאז אבל מעצבן לשמוע את הטלפון רוטט שוב ושוב
בשלב מסוים אומרת לך להסתובב ועולה עליך שהיא ערומה לבודי. היא שומרת על קשר עין לא משפילה מבט אלא מסתכלת בעיניים גם שעושה ביד.
היא משתדלת לשדר נחמדות אבל הפנים שלה משדרות משהו אחר. הדיבור שלה וההתנהלות שלה קצת מכניים
יש לה בגוף על הבטן קעקועים. חזה בינוני מגע גוף נעים אבל גוף גדול כזה (היא לא שמנה אבל היא גבוהה ויש לה מסת גוף).
בסיום המסאז ניקתה אותי עם מגבונים ואמרה לי בוא ניכנס למקלחת. נכנסו למקלחת סיבנה לי את הגב ואז יצאה שמה חלוק קצר כזה בנתיים המשכתי להתקלח ושיצאתי לחדר להתלבש פתאום חזרה עם תינוק ביד (בן שנה בערך) אני עומד בחדר כולי ערום והיא מסתובבת עם התינוק בטבעיות מדברת איתי איך היה וכו שהתינוק גם בוהה בי וככה חיכתה עד שאתלבש לגמרי.
לא אהבתי את הקטע הזה זה תחושה ממש לא נעימה שפתאום יש תינוק בסיטואציה כזו וגם שוב היא לא מפסיקה לבהות בזמן שהתלבשתי
הקטע של הילדים מאוד הפריע לי כל הזמן חשבתי רק שאחד הילדים לא ינסה לפתוח את הדלת באמצע או שמישהו יתחיל לבכות והיא תקום ותצא אליו
94אגב בהחלט יש מצב שהתינוקת מתחילה לבכות
ואז היא מתמרנת בין הלקוח לתינוקת זה קרה לי
לי זה לא מפריע אך למי שהסיטואציה הזאת לא מסתדרת - לא ממומלץ
96[QUOTE=כוכבי]... פתאום חזרה עם תינוק ביד (בן שנה בערך) אני עומד בחדר כולי ערום והיא מסתובבת עם התינוק בטבעיות מדברת איתי איך היה וכו שהתינוק גם בוהה בי וככה חיכתה עד שאתלבש לגמרי.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
היא רצתה להראות לך מה היה קורה אילו זיינת אותה...
המגביה עוף - ירחיק ראות
97באמת יש בחדר מיטה זוגית.......
מישהו יצא לו להיות איתה במיטה הזוגית?
משהו מעבר לתפריט הסטנדרטי?
99ביקרתי אצל מרינה.
כל הרשום מעלה נכון.
לגבי שימוש במיטה , ניתן לביצוע בעלות נוספת של 200 שח , פעם אחת לאחר המסאג.
לא ניסיתי כי היה לי מחסור במזומנים.
100המיטה שם כי זה חדר של מישהו
אני לא חושב שהיא צריכה להכניס את הילדים שלה שאתה מתלבש אבל כל עוד הם בחוץ ולא מפריעים מה איכפת לכם. זה או זה או שהיא לא תעבוד ונפסיד אותה כי היא אדירה
וכל הכיף זה הטבעיות שלה ושזה מרגיש כמו בבית
אני לא חושב שהיא צריכה להכניס את הילדים שלה שאתה מתלבש אבל כל עוד הם בחוץ ולא מפריעים מה איכפת לכם. זה או זה או שהיא לא תעבוד ונפסיד אותה כי היא אדירה
וכל הכיף זה הטבעיות שלה ושזה מרגיש כמו בבית