כ אנג'לה מסאזיסטית בספא ביאליק 127 - סקס אדיר

אנג'לה מסאזיסטית בספא ביאליק 127

1

הייתי ברמת גן לפי הלינק הנ"ל:

http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=16&AdvertiseID=4924

ראשית המקום משופץ ונקי.
הייתי עם בחורה בשם אנג'לה. פנים חמודות, גוף קומפקטי, נעימה ואינטלגנטית.
זה כמו לזיין את בת השכן בת השמונה עשרה.
התנשקתי איתה בכיף, בהתחלה היססה אבל כשראתה שאני נהנה להתנשק נענתנה ברצון.
כשליקקתי את הפטמות שלה הן התקשו והיא גם נהנתה להתחכך בי למטה.
שאלתי אותה לגבי סקס, אמרה שנראה במהלך הזמן. יתכן ואעשה את זה.
הבחורה יודעת לעשות עיסוי, ויודעת לעשות בודי תוך כדי נשיקות.
לאחר כמה דקות של בודי מלפנים הרגשתי שאני עומד לגמור. ביקשתי ממנה לשכב לידי ותוך כדי חיבוק ונשיקות היא עשתה לי ביד עד שהשפרצתי.
עשיתי מקלחת בכיף, נישקתי אותה שוב ואמרתי לה שנהניתי מאוד. השיבה: כך צריך להיות, לא?
המקום לא מפוצץ ולכן אני ממליץ עליו, גם בגלל שאני לא רוצה שהבעלים יתיאשו.

[ 054-4341598 ]

[ 03-5341894 ]

UMA2012-08-29 23:32:48

8

אומנם עבר חודש מאז הדיווח על המקום החדש שנפתח או נפתח מחדש אבל הגיע הזמן לבדוק .

האמת שזה קצת הזכיר לי תקופות מהעבר שהייתי הולך (למי שזוכר בבוגרשוב בקומה רביעית מכון עיסוי היה שם אקוריומים והשירות שם היה מעולה ) .

ועכשיו לעניין הדירה אכן דירה חדשה ונראה שגם הבחורות שעובדות שם די חדשות , אני החלטתי כמובן ללכת עם המוכר ובחרתי להיכנס עם אנג'לה .

לאנג'לה גוף מדהים לדעתי רזה גבוהה עור חלק ונעים ופנים נאות לאזור החזה לא היה מזיק ביקור אצל ד"ר סיליקון אבל היא בסדר גמור משאר הבחינות ככה שזה מפצה .

הטיפול שלה ממש הזכיר לי את הטיפולים שהייתי נוהג לקבל עיסוי סביר בערך 20 דק ועוד 20 דק של בודי חירמונים נשיקות שהבודי שלה פשוט תענוג להתחבר לה לגוף .

בכל מקרה אני כנראה אשוב לבקר במקום עם תקווה להתקדמות מסויימת .

אגב אחד החסרונות של המקום שאין מקלחת בחדר די מבאס הייתי אומר ובכלל החדרים מאוד קטנים .

10
חברים אני הייתי שם לפני שבוע בדיוק ביום שבת - המקום נקי וחדש לגמרי, באמת הבעיה היא חנייה אבל בסופש לא הייתה בעיה כזאת. בשבת הם היו פתוחים מהבוקר בסביבות 8 ועד 11 בערב - אני חושב שכל יום זה ככה חוץ משישי. בשבת לפחות נכון לעכשיו עובדת רק בחורה אחת בשם ניקול.לא יצא לי לבדוק עוד את אנג'לינה אבל אני יעשה זאת בקרוב - לבנתיים דיווח על ניקול:
ניקול היא בחורה ממוצא רוסי (כולם שם נכון לעכשיו רוסיות) היא מעבר לגיל 30 אבל נראת פחות מ 35 - שמורה מאוד, רואים שהיא שומרת על עצמה - הגוף שלה סקסי. לא רזה אבל גם לא שמנה אולי מלאה קצת, חזה גדול אבל לא ענק, קצת נופל אבל מאוד נחמד למגע. הישבן שלה דיי מוצק והפנים חמודות. ניקול הייתה מאוד שירותית מחייכת ומנהלת שיחה אם אתה מעוניין. נראה לי שבכלל הם מנסים ליצור ללקוח רושם טוב על המקום כי הוא חדש - בתקווה שהשירות הזה ישאר ככה לעד אז.. כדאי לקפוץ על המציעה. ברור שגם מעבר לחיוך ולנחמדות של ניקול ראיתי שזה לא בדיוק מה שהיא רצתה לעשות בשבת שלה אבל זה מובן - בכל זאת היא השתדלה לתת לי הרגשה טובה.
עליתי על המיטה עירום כמובן, ניקול התפשטה והתחילה במסג' מפנק, חייב לציין שהיא יודעת לעשות מסג' ברמות, היידיים שלה ממש נפלאות והיא יודעת איפה לגעת - מרגיע כמו בספא אמיתי. אחרי שכמעט נרדמתי היא שאלה אם אני רוצה להסתובב ואמרתי שכן -הסתובבתי היא עלתה מעלי ועשתה לי בודי משגע עם הזיין בין השדיים שלה וחיכוך של גוף לגוף - כמעט גמרתי אבל החזקתי - כי רציתי עוד תנוחות - ניקול זרמה ועשתה איתי גם 69 - רציתי לראות אם אפשרי וניסיתי לגעת לה ביהלום הנחשק אבל היא לא זרמה עם זה והתבאסתי, אחרי כמה דקות היא אמרה שתמורת תשלום נוסף היא תזרום איתי - לא היה לי כסף נוסף אז אני לא יודע מה הם באמת האפשריות לתוספת אבל כנארה שיש אפשרות כזאת (בעל המקום אומר שסקס לא יהיה שם אבל GFE וליטפים עדדים זה תלוי בבחורות) בכל מקרה ניקול הייתה ממש שירותית וראתה שאני ממשך חושק בה היא ירדה מהמיטה המשיכה לשחק לי בזיין התקרבה למיטה פתחה קצת רגליים - נגעה בעצמה ונתנה לי קצת לגעת בלי תוספת - עד שגמרתי. אחרי זה שנינו הלכנו להתקלח - לא ביחד ויצאתי.
בסך הכל היה מרגיע מאוד - גם המסג' עצמו וגם הטיפול הנוסף:-) אני ממליץ לנסות-מוזר לי שיש מי שאומר שהוא לא נהנה אבל.. הייתי שם רק פעמיים עם ניקול (התיאור הוא על הפעם השנייה - בפעם הראשונה רק בדקתי את המקום ולא ניסיתי יותר מידי לעשות דברים) מקווה שאנשים שילכו בעקבות הדיווח הזה לא יתאכזבו - שיהיה בהצלחה ותהנו:-)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”